Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Medal of Honor BÉTA a DICE által - Tapasztalatok by Wizard

Létrehozva: 2010. június 30. Létrehozta: FallingStar Kategória: BF1942 2 hozzászólás

Üdv!

Gondoltam gyorsan csinálok egy ilyen topicot, hogy megmentsem a többi kíváncsi embert attól a hibától amit én elkövettem: megvettem a bétát.

Ma még maxolni fogom a játékot, de az alapján amit eddig láttam a játékból, óva intek mindenkit, hogy kipróbálja. A BC2 bétája klasszisokkal jobb volt.

Észrevételeim:

A játékban 1 jármű van az egyik pályán a kettő közül, de azt se lehet javítani. A fegyverek halálosabban sebeznek mint bc2-ben, de olyan mintha paintball-oznék és precíziós célzás se megy igazán. Az egész egy kurva nagy DM, ha meghalsz 3 mp és újra tűzvonal, huzamosabb idő után már egyhangú. A környezet nem rombolható viszont mindenen átlőnek. Fizika mint olyan nincs, a gránát mindig ugyanúgy és ugyanakkorát repül-esik, tök mindegy milyen magasra dobod, ráadásul a gránát-gl sebzése kutyafüle.

Játékmenet-stílus: COD
Motor-felszerelés-cuccok: BC2

Az eddigiek alapján sajnos hajlok rá, hogy igaz amit már hallottam: a két játék legrosszabb részeit gyúrták össze.

Ezek az én meglátásaim, ha még érdekel más dolog kérdezzetek, még fogok vele játszani.

The White Wizard/FallingStar

Telap0 2010. augusztus 25. 59 hozzászólás 3493.
Új fejlemény?
Végső vélemény?
Razor1986 2010. augusztus 2. 12 hozzászólás 7463.
hi

Valami fejlemény azóta....

Amúgy a fegyver sebzés nem baj mert bc2-ben néha idegesítő hogy néha ráeresztek az emberre 5 centiröl egy tárat és nem hal meg aztán lelő