Technikai segítségnyújtás
Létrehozva: 2010. június 23. Kategória: Battlefield 911 hozzászólásHa valamilyen BF-el kapcsolatos technikai jellegű problémád van (hardware, software stb.) akkor próbálkozz be itt, nagy eséllyel hathatós segítséget fogsz kapni!
Válasz KriszHun91 #909. hozzászólására
Sziasztok! Most regisztráltam fel a honlapra, de már régóta olvasgatom. A regisztrációm oka a Battlefiled 3-mal történt napokban feltűnt bug? hiba? miatt történt mert nem tudok kihez fordulni. Nos a megjelenés napján megvettem a Battlefield 3 Limited editiont azóta a szokásos hibákon kívül nem volt semmi gondom vele a múlt hétig. Azóta valamilyen bug miatt talán, ahogy belépek a játékba, nem tudom máshogy leírni a célkereszt és vele a fegyver leindul lefelé és ez addig tart amíg már csak a lábait látom. Az egeret akárhogy rángatóm nem mozdul sehova,nem tudok szétnézni semmit se tudok csinálni vele csak a cipőjét látom meg persze a fegyverem ami lefele néz. Néha ez elmúlik de aztán megint előjön teljesen váratlanul akár tűzharc közben is. Ha járműbe szállok a motorcsónakot leszámítva nincs ilyen probléma, tudom mozgatni a fegyvereket,szét tudok nézni velük. Megnéztem a frissített verzió van fent,próbáltam az originben a telepítés javítása funkciót is,majd mikor ezek nem működtek akkor az újratelepítést. Ez után 2 napig nem volt ilyen gondom aztán megint elkezdődött, az egér sem rossz,kipróbáltam másikkal is. Teljesen tanácstalan vagyok, 162 óra játékidő után jött ez elő, a gépen és a beállításokon se változtattam semmit a telepítés óta. Gondolkoztam azon hogy írok a terméktámogatásnak de akkor max kapok egy új telepítő kódot és akkor sincs semmi garancia hogy ez nem jön elő újra, ráadásul buktam az eddigi eredményeket. Ha valakinek lenne valamilyen tippje vagy ötlete esetleg már járt így az legyen szíves segítsen. A válaszokat előre is köszönöm!
Nem újítottál be gamepadet, vagy kormányt? Az okozhat ilyen problémát. Ha van akkor eszközkezelőben tiltsd le, vagy húzd ki. Egyenlőre ezt próbáld ki.
Sziasztok! Most regisztráltam fel a honlapra, de már régóta olvasgatom. A regisztrációm oka a Battlefiled 3-mal történt napokban feltűnt bug? hiba? miatt történt mert nem tudok kihez fordulni. Nos a megjelenés napján megvettem a Battlefield 3 Limited editiont azóta a szokásos hibákon kívül nem volt semmi gondom vele a múlt hétig. Azóta valamilyen bug miatt talán, ahogy belépek a játékba, nem tudom máshogy leírni a célkereszt és vele a fegyver leindul lefelé és ez addig tart amíg már csak a lábait látom. Az egeret akárhogy rángatóm nem mozdul sehova,nem tudok szétnézni semmit se tudok csinálni vele csak a cipőjét látom meg persze a fegyverem ami lefele néz. Néha ez elmúlik de aztán megint előjön teljesen váratlanul akár tűzharc közben is. Ha járműbe szállok a motorcsónakot leszámítva nincs ilyen probléma, tudom mozgatni a fegyvereket,szét tudok nézni velük. Megnéztem a frissített verzió van fent,próbáltam az originben a telepítés javítása funkciót is,majd mikor ezek nem működtek akkor az újratelepítést. Ez után 2 napig nem volt ilyen gondom aztán megint elkezdődött, az egér sem rossz,kipróbáltam másikkal is. Teljesen tanácstalan vagyok, 162 óra játékidő után jött ez elő, a gépen és a beállításokon se változtattam semmit a telepítés óta. Gondolkoztam azon hogy írok a terméktámogatásnak de akkor max kapok egy új telepítő kódot és akkor sincs semmi garancia hogy ez nem jön elő újra, ráadásul buktam az eddigi eredményeket. Ha valakinek lenne valamilyen tippje vagy ötlete esetleg már járt így az legyen szíves segítsen. A válaszokat előre is köszönöm!
Válasz nandor90 #907. hozzászólására
A windows ujratelepitesre celoz.
hát ezt mondom én is
Válasz pbeni10 #906. hozzászólására
ezt úgy érted, hogy telepítsem újra az egész gépet?
A windows ujratelepitesre celoz.
GGC Stream Admin
Válasz zsirszalona #904. hozzászólására
nekem is volt ez egyszer, ötletem sincs hogy mitől de egyszer csak nem működött. 3 napon keresztül szenvedtem, mindent kipróbáltam amit eltudsz képzelni, és semmi nem segített csak a friss windows :/
ezt úgy érted, hogy telepítsem újra az egész gépet?
Válasz nandor90 #903. hozzászólására
Torold ki a jatekot,aztan telepitsd fel,ujra.
a játék újratelepítése már miegtörtént
Válasz pbeni10 #898. hozzászólására
nos, a konfig:-Windows 7 64-bit
-Intel Core i5 3,2 Ghz, 2 mag, 4 logikai proci
-RAM: 8GB
-ADM Radeon HD 6870 (1GB) (+ DirectX 11)
-2 TB hely a merevlemezen
Am megjelenés óta a birtokomban van a játék, és napi 3 órát minimum tolom, szóval nem repesek az örömtől, hogy nem mükszik.
Am megjelenés óta a birtokomban van a játék, és napi 3 órát minimum tolom, szóval nem repesek az örömtől, hogy nem mükszik.
nekem is volt ez egyszer, ötletem sincs hogy mitől de egyszer csak nem működött. 3 napon keresztül szenvedtem, mindent kipróbáltam amit eltudsz képzelni, és semmi nem segített csak a friss windows :/
Válasz pbeni10 #902. hozzászólására
nem jó így se
Torold ki a jatekot,aztan telepitsd fel,ujra.
GGC Stream Admin
Válasz pbeni10 #900. hozzászólására
A catalyst a legfrissebb verzió,más böngészőn sem jó, de hogy tom javítani?
Oirign jatek jobb katt, jatek javitasa.
GGC Stream Admin
A catalyst a legfrissebb verzió,más böngészőn sem jó, de hogy tom javítani?
Válasz pbeni10 #898. hozzászólására
Jatek javitast probaltal? Masik bongeszobol inditani? Milyen Catalyst verziot hasznalsz?
GGC Stream Admin
Válasz pbeni10 #896. hozzászólására
Mit jelent az x-fire program????
Ha, nemtudod, akkor targytalan. Esemeny naplobban nezzel szet, ott irnia kell,hogy mi miatt alt le a program.
GGC Stream Admin
Válasz pbeni10 #893. hozzászólására
Lenne egy hatalmas problémám a BF+-mal kapcsolatban. Akármilyen módon(CO-OP,Multi,Campaign)szeretnék játszni, nem indul be a játék. Oldalt a Game Manager kiírja, hogy joining server,kijön az Origintől a Felhőadatok szinkronizálása, és amikor a Manager azt írja, hogy Initializing, kiugrik a "A Battlefield 3 problémát észlelt, ezért leáll. Megoldás keresése az interneten, vagy Zárja be a programot" ablak, és ennyi. Szóval nem mükszik a gépezet. Vki tud segíteni?
Pls help me. Előre is köszi: Bence
X-fire program,nincs a haterben az is betud zavarni. Azt kikell kapcsolni es akkor menni fog.
GGC Stream Admin
Válasz pbeni10 #893. hozzászólására
Lenne egy hatalmas problémám a BF+-mal kapcsolatban. Akármilyen módon(CO-OP,Multi,Campaign)szeretnék játszni, nem indul be a játék. Oldalt a Game Manager kiírja, hogy joining server,kijön az Origintől a Felhőadatok szinkronizálása, és amikor a Manager azt írja, hogy Initializing, kiugrik a "A Battlefield 3 problémát észlelt, ezért leáll. Megoldás keresése az interneten, vagy Zárja be a programot" ablak, és ennyi. Szóval nem mükszik a gépezet. Vki tud segíteni?
Amíg nem írod le a konfigod senki nem fog tudni segíteni! Hardware, oprendszer, stb. Sokat segítene pl az is hogy korábban játszottál e vele, vagy most vetted meg.
Válasz nandor90 #891. hozzászólására
Ha, jatekon belul ramesz a jelszo emlekeztetore nem csinal semmit se?
Hali!
Azt még nem próbáltam, de most kifogom. Remélem, hogy hatásos lesz! :bocs:
Köszöntem a segítséget! :kacsint:
Azt még nem próbáltam, de most kifogom. Remélem, hogy hatásos lesz! :bocs:
Köszöntem a segítséget! :kacsint:
Válasz R04CH #890. hozzászólására
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy elfelejtettem a jelszavamat BC2-ben... Hol tudnék emlékeztetőt vagy új jelszavat kérni?
A segítséget előre is köszönöm!
Egy olyan problémám lenne, hogy elfelejtettem a jelszavamat BC2-ben... Hol tudnék emlékeztetőt vagy új jelszavat kérni?
Ha, jatekon belul ramesz a jelszo emlekeztetore nem csinal semmit se?
GGC Stream Admin
Sziasztok!
Válasz RazorFBT #888. hozzászólására
A jelenlegi gépem csak 1 magos ezért szeretnék nagyot ujjítani. Köszönöm a tippet! :)
Azthiszem nézek egy monitort is... :D
Ha már ujjitasz inkább 77-es széria meg ivy proci.
Válasz Fygaroo #887. hozzászólására
"1280x1024-es monitorom van"
Nem akarlak megbántani de gyakorlatilag felesleges új gépet venned ehhez a monitorhoz. Ma már szinte nevetséges áron lehet kapni a 22"-os 1920*1080 monitorokat, szerintem a legjobb "játékélményjavulást" azzal éred el, ha beruházol egy új monitorra. Aztán aggódhatsz a beállítások miatt : )
Nem akarlak megbántani de gyakorlatilag felesleges új gépet venned ehhez a monitorhoz. Ma már szinte nevetséges áron lehet kapni a 22"-os 1920*1080 monitorokat, szerintem a legjobb "játékélményjavulást" azzal éred el, ha beruházol egy új monitorra. Aztán aggódhatsz a beállítások miatt : )
A jelenlegi gépem csak 1 magos ezért szeretnék nagyot ujjítani. Köszönöm a tippet! :)
Válasz RazorFBT #886. hozzászólására
Köszönöm. Az lenne még a kérdésem, hogy mennyi FPS-ed van, milyen felbontáson és beállításon? Köszönöm újra, előre is.
"1280x1024-es monitorom van"
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
Válasz yodamester10 #885. hozzászólására
Nekem ezen fut:Asrock z77 extreme 4
Intel core i 5 3570k
corsair vengeance 2x4 giga 1600mhz
zotac gtx 560ti amp
cooler master rs 520w
samsung 830 ssd 128gb
wd 1 terra 64mb 7200rpm
samsung t27a300
razer lycosa
logitech g9x
razer exactmat
Remélem tudtam segitteni.
Intel core i 5 3570k
zotac gtx 560ti amp
cooler master rs 520w
samsung 830 ssd 128gb
wd 1 terra 64mb 7200rpm
samsung t27a300
razer lycosa
logitech g9x
razer exactmat
Köszönöm. Az lenne még a kérdésem, hogy mennyi FPS-ed van, milyen felbontáson és beállításon? Köszönöm újra, előre is.
Válasz RazorFBT #884. hozzászólására
Üdv!
Tervezgetem, hogy új vasat veszek, célom a Battlefield 3 lenne, lehetőség szerint minnél magasabb beállításokkal szeretném futtatni a játékot, plusz mellette videófelvételt szeretnék készíteni.
A kiszemelt konfig:
Processzor: Intel I5 2500k (Ennélfogva kihasználnám a húzást is, 4ghz-ig)
http://www.arukereso.hu/processzor-c3139/intel/core-i5-2500k-3-3ghz-lga1155-p45523934/
Videókártya: Sapphire Radeon HD7770 1GB OC, (Kb olyan erős mint egy 6850, csak 80W-os TDP-vel)
http://www.users.hu/?p=termek&termek=36324&sapphire-hd7770-1gb-gddr5-oc-ghz-edition-pcie-30-dvi-hdmi-mdp-11201-02-20g-sapphire-videokartya
Alaplap: Ti mit ajánlatátok, tuningra?
Ramok: 2x4Gb elég lenne, szerintem, 1600 vagy 1866 mhz-sek.
Táp: 650w-s OCZ
Köszönöm a segítséget előre is! Ezek nem veltétlenül fixen kiszemelt dolgok, lehet változtatni is. Fő szempontom a teljesítmény (Minnél nagybb minőségben játszhassak BF3-at, miközben felvételt készítek), fogyasztás, időállóság, ár. 1280x1024-es monitorom van.
Tervezgetem, hogy új vasat veszek, célom a Battlefield 3 lenne, lehetőség szerint minnél magasabb beállításokkal szeretném futtatni a játékot, plusz mellette videófelvételt szeretnék készíteni.
A kiszemelt konfig:
http://www.arukereso.hu/processzor-c3139/intel/core-i5-2500k-3-3ghz-lga1155-p45523934/
Videókártya: Sapphire Radeon HD7770 1GB OC, (Kb olyan erős mint egy 6850, csak 80W-os TDP-vel)
http://www.users.hu/?p=termek&termek=36324&sapphire-hd7770-1gb-gddr5-oc-ghz-edition-pcie-30-dvi-hdmi-mdp-11201-02-20g-sapphire-videokartya
Köszönöm a segítséget előre is! Ezek nem veltétlenül fixen kiszemelt dolgok, lehet változtatni is. Fő szempontom a teljesítmény (Minnél nagybb minőségben játszhassak BF3-at, miközben felvételt készítek), fogyasztás, időállóság, ár. 1280x1024-es monitorom van.
Nekem ezen fut:Asrock z77 extreme 4
Intel core i 5 3570k
zotac gtx 560ti amp
cooler master rs 520w
samsung 830 ssd 128gb
wd 1 terra 64mb 7200rpm
samsung t27a300
razer lycosa
logitech g9x
razer exactmat
Intel core i 5 3570k
zotac gtx 560ti amp
cooler master rs 520w
samsung 830 ssd 128gb
wd 1 terra 64mb 7200rpm
samsung t27a300
razer lycosa
logitech g9x
razer exactmat
Üdv!
A kiszemelt konfig:
A kiszemelt konfig:
Válasz nandor90 #882. hozzászólására
Meny be a Documents mappaba, es ott a BFBC2-be, majd valami settings.cfg -t nyisd meg, text editorral(notepad) aztan ird at a felbontast.
:vigyor::vigyor: NAGYON KÖSZÖNÖM, SIKERÜLT, ITT VOLT A bibi
Béke
Béke
Válasz Mako59 #881. hozzászólására
Hali!!
Segítséget kérnék:mosoly:
Nem tudom beállítani a a tv-met (BF2BC), mert a játék indításakor az egér kurzor nem azt a területet mutatja ahol éppen van, ha így érthető.? Amikor fölé megyek a "multiplayer" felületnek mondjuk, akkor a kurzor egész máshol van, hiába klikkelek. Az indítási felbontást nem tudom beállítani a játéknál, lehet ez a hiba???W7+HD felbontású LED tv. Nem tudom érthetően írtam-e le? Köszi! :pirul:
Nem tudom beállítani a a tv-met (BF2BC), mert a játék indításakor az egér kurzor nem azt a területet mutatja ahol éppen van, ha így érthető.? Amikor fölé megyek a "multiplayer" felületnek mondjuk, akkor a kurzor egész máshol van, hiába klikkelek. Az indítási felbontást nem tudom beállítani a játéknál, lehet ez a hiba???W7+HD felbontású LED tv. Nem tudom érthetően írtam-e le? Köszi! :pirul:
Meny be a Documents mappaba, es ott a BFBC2-be, majd valami settings.cfg -t nyisd meg, text editorral(notepad) aztan ird at a felbontast.
GGC Stream Admin
Hali!!
Válasz Sizmael82 #873. hozzászólására
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni. Veterán státuszt szeretnék, de az Origin és a BFBC2 különböző e-mail címmel fut. Tehát a BC2 oldalán látom, hogy 2 veterán jelem van unlockolva (Bc2 és a Heroes) viszont a BF3 nincs, gondolom az e-mail nem egyezés miatt. Ezeket hogy tudnám úgy összehozni, hogy meglegyenek a veterán státuszaim és megjelenjenek a battlelogon?
válaszotokat előre is kösz!
Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni. Veterán státuszt szeretnék, de az Origin és a BFBC2 különböző e-mail címmel fut. Tehát a BC2 oldalán látom, hogy 2 veterán jelem van unlockolva (Bc2 és a Heroes) viszont a BF3 nincs, gondolom az e-mail nem egyezés miatt. Ezeket hogy tudnám úgy összehozni, hogy meglegyenek a veterán státuszaim és megjelenjenek a battlelogon?
Live Supportnak kellene,szolnod hogy a BF3-at atrakjak a BC2-es EA accountodra. Ez lenne a legjobb.Aztan, ha ez megvolt,akkor amelyiken a BF3-volt de atlett rakva a jatekod, fogod kicsereled 1nem letezo email cimre. A bc2-es,bf3-as accodat pedig atrakod egy,tetszolegessre akar.
GGC Stream Admin
az én gondomra nincs megoldás? vagy rossz helyre írtam?
Válasz nandor90 #877. hozzászólására
4Magos(Nezhetsz 775-os Quad procit,akkor nemkell alaplapot cserelni, ilyen Q9400,Q8300,Q6600 es a hasonlo procikat probalj talalni.) proci kell a stabil fps-hez, meg 4-8GB memoria.Aztan meg 1ujabb szerias videokartya... 6os szerias AMD, vagy 460-as Nvidiatol errossebb...Habar meg, a GTX550ti sem rossz valasztas. Na,meg a 4-8GB memoriahoz 32bites win7 nem jo. Ehhez 64bites kell.
Értem.
Utána nézek majd akkor.
Köszönöm a választ, sokat segítettél!
Utána nézek majd akkor.
Köszönöm a választ, sokat segítettél!
Válasz Takacs14 #876. hozzászólására
Üdvözletem Urak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni asztali PC-vel kapcsolatban.
Jelenlegi gépem:
Lenovo ThinkCentre M58
DualCore Intel Celeron E3200, 2400 MHz (12x200)
4 GB DDR3 RAM
ATI Radeon HD 4650 - 512MB
Win7 32 bit
A kérdésem az lenne, hogy mit és milyenre kellene cserélnem, hogy a BF3 stabil FPS-el fusson? Nem fontos nekem a high beállítás, megelégszem minimum illetve medium grafikán is, csak a multiplayer menjen ahogy kell. Jelenleg minimumon mindenféle grafikai trükközéssel is igen silány a játék futása, kb 10-15 fps lehet ami nem, hogy élvezhetetlenné de játszhatatlanná teszi a játékot.
Gondoltam videókártya cserére de elötte inkább megkérdezném itt, nagy valószínűséggel Ti jobban értetek ehhez.
A válaszokat előre is köszönöm!!!
Üdv!
Jelenlegi gépem:
Lenovo ThinkCentre M58
4 GB DDR3 RAM
Win7 32 bit
A kérdésem az lenne, hogy mit és milyenre kellene cserélnem, hogy a BF3 stabil FPS-el fusson? Nem fontos nekem a high beállítás, megelégszem minimum illetve medium grafikán is, csak a multiplayer menjen ahogy kell. Jelenleg minimumon mindenféle grafikai trükközéssel is igen silány a játék futása, kb 10-15 fps lehet ami nem, hogy élvezhetetlenné de játszhatatlanná teszi a játékot.
Gondoltam videókártya cserére de elötte inkább megkérdezném itt, nagy valószínűséggel Ti jobban értetek ehhez.
Üdv!
4Magos(Nezhetsz 775-os Quad procit,akkor nemkell alaplapot cserelni, ilyen Q9400,Q8300,Q6600 es a hasonlo procikat probalj talalni.) proci kell a stabil fps-hez, meg 4-8GB memoria.Aztan meg 1ujabb szerias videokartya... 6os szerias AMD, vagy 460-as Nvidiatol errossebb...Habar meg, a GTX550ti sem rossz valasztas. Na,meg a 4-8GB memoriahoz 32bites win7 nem jo. Ehhez 64bites kell.
GGC Stream Admin
Üdvözletem Urak!
Jelenlegi gépem:
Lenovo ThinkCentre M58
4 GB DDR3 RAM
Win7 32 bit
Üdv!
Jelenlegi gépem:
Lenovo ThinkCentre M58
4 GB DDR3 RAM
Win7 32 bit
Üdv!
Overclocking témájú kérdésem lenne, hátha valamelyikőtök felvilágosultabb, mint én : )
Rövid rendszerleírás:
Asus P5QD lap
Intel Core2Duo E6750 2.67Ghz
Sapphire Radeon 4870 2GB Vapor-X
4 gb DDR2 1066MHZ Ram
750W Chieftec Táp
Egy ideje önképző jelleggel bütykölöm már a vid karit és a procit is, jelen állapot szerint a proci Biosból overclockolva 3.3Ghz-en fut, a vidkari pedig a gyári 750/900 helyett 780/1080-on. Eleinte a szinkron overclock miatt (proci és memória egyszerre "húzódik") voltak problémák a memóriával, de egy kisebb feszkó emelés (2.04V) megoldotta a problémát.A legújabb hiba, hogy ha jettel játszok, és pont előttem robban fel valami (másik jet, heli, tank, akármi), ergo ha valami komoly vizuális effekt van, a játék megfagy, kimerevíti az utolsó képet, és csak feladatkezelőből lehet kilőni a játékot.Mi lehet a megoldás? Vegyem vissza a proci órajelét? Vagy a vidkari adja be a kulcsot? Esetleg fesz emelés kell valahová, és menni fog?
A segítséget előre is köszönöm
(szerk: win7 64bit op rendszer)
Rövid rendszerleírás:
Asus P5QD lap
Intel Core2Duo E6750 2.67Ghz
Sapphire Radeon 4870 2GB Vapor-X
4 gb DDR2 1066MHZ Ram
750W Chieftec Táp
Egy ideje önképző jelleggel bütykölöm már a vid karit és a procit is, jelen állapot szerint a proci Biosból overclockolva 3.3Ghz-en fut, a vidkari pedig a gyári 750/900 helyett 780/1080-on. Eleinte a szinkron overclock miatt (proci és memória egyszerre "húzódik") voltak problémák a memóriával, de egy kisebb feszkó emelés (2.04V) megoldotta a problémát.A legújabb hiba, hogy ha jettel játszok, és pont előttem robban fel valami (másik jet, heli, tank, akármi), ergo ha valami komoly vizuális effekt van, a játék megfagy, kimerevíti az utolsó képet, és csak feladatkezelőből lehet kilőni a játékot.Mi lehet a megoldás? Vegyem vissza a proci órajelét? Vagy a vidkari adja be a kulcsot? Esetleg fesz emelés kell valahová, és menni fog?
A segítséget előre is köszönöm
(szerk: win7 64bit op rendszer)
It's a shame we have to die my dear, Noone's getting out of here alive this time...
Válasz Templar75 #872. hozzászólására
De a BF3-hoz nem csak VGA kell, hanem proci is. Bár nem tudom milyen procid van, de a "gyengébbeket" a BF3 maximumon járatja, míg pl a Crysis nem (ez csak tipp). Szóval szvsz valószínűleg mégiscsak a táp lesz a ludas. Próbálj valakitől kölcsönkérni egy minimum 500 W-s tápot.
Másik megoldási lehetőség: az ATI kártyák drivere rosszul van megírva, emiatt a VGA melegedésekor nem kezdi el felpörgetni a ventilátort. Próbáld meg manuálisan beállítani pl 50%-ra a ventilátor sebességét.
Most hogy belegondoltam, szinte biztos, hogy a második megoldás megoldja a problémádat....
Másik megoldási lehetőség: az ATI kártyák drivere rosszul van megírva, emiatt a VGA melegedésekor nem kezdi el felpörgetni a ventilátort. Próbáld meg manuálisan beállítani pl 50%-ra a ventilátor sebességét.
Most hogy belegondoltam, szinte biztos, hogy a második megoldás megoldja a problémádat....
A procim egy Intel Core I3-540 3,07 Ghz. Nem gyenge ahhoz, hogy fusson. A baj amúgy megoldódott, ez pedig az volt, hogy a legfrissebb driver NEM volt kompatibbilis a bf3-mal, ezért régebbi verziót használok. A táppal pedig továbbra sincs semmi baj, gyakran ellenőrzöm a hőmérsékletét.
Uff, én beszéltem!
Sziasztok!
Válasz dekosmaster #870. hozzászólására
A BF3.exe működése leáll. Only in battlefield hiba. Semmi más játéknál nincs ilyen, ÉS IGEN, viszi a táp. Megdöbbentő számomra is, mert a dobozon 550 W volt feltüntetve. Ma csupán 2 órát Crysis 2-ztem, és ezalatt sem melegedett fel, és én úgy tudom, hogy nem csak a bf3-hoz kell videokártya, hanem minden más játékhoz is.
De a BF3-hoz nem csak VGA kell, hanem proci is. Bár nem tudom milyen procid van, de a "gyengébbeket" a BF3 maximumon járatja, míg pl a Crysis nem (ez csak tipp). Szóval szvsz valószínűleg mégiscsak a táp lesz a ludas. Próbálj valakitől kölcsönkérni egy minimum 500 W-s tápot.
Válasz dekosmaster #870. hozzászólására
A BF3.exe működése leáll. Only in battlefield hiba. Semmi más játéknál nincs ilyen, ÉS IGEN, viszi a táp. Megdöbbentő számomra is, mert a dobozon 550 W volt feltüntetve. Ma csupán 2 órát Crysis 2-ztem, és ezalatt sem melegedett fel, és én úgy tudom, hogy nem csak a bf3-hoz kell videokártya, hanem minden más játékhoz is.
Probald meg: Futtatas> Keresobe cmd,aztan jobb katt a cmd-re,futatas rendszergazdakent aztan a kovetkezo sort masold be: bcdedit /set increaseuserva 3072
Aztan,ha ezzel nemjo akkor nemtom.
Aztan,ha ezzel nemjo akkor nemtom.
GGC Stream Admin
Uff, én beszéltem!
Válasz dekosmaster #867. hozzászólására
Memória: 4GB RAM DDR3 (Kingmax)
Oprendszer: Win 7 professional 32 bit
Tápegység: 420 W LC Power (1 éve vettem)
A legtöbben a tápba kötnének bele, de közölném, hogy az tökéletesen viszi. Amúgy az előző videokártyám egy Asus GeForce GT240 1GB DDR3 Silent Version volt.
A legtöbben a tápba kötnének bele, de közölném, hogy az tökéletesen viszi. Amúgy az előző videokártyám egy Asus GeForce GT240 1GB DDR3 Silent Version volt.
4 GB memóriával ne erőltesd a 32 bites Win7-et, cseréld le 64 bitesre, az a 420-as táp pedig tényleg gyengus lehet.
Válasz dekosmaster #867. hozzászólására
Ne mond mar, hogy a 6850et az a tap,kitudja hajtani, mert nemigaz. A regi gt240-hez nem kellett nagy tapigeny,de ehhez kell. Amugy 4gb ramhoz meg +1gb vgram-hoz illik egy 64bites wint felrakni.
Idezzem mit okoz a keves tapegyseg,vagy minosegtelen:
Recommended Power Supply
Here is Guru3D's power supply recommendation:
Radeon HD 6850 - On your average system the card requires you to have a 450 Watt power supply unit.
Radeon HD 6870 - On your average system the card requires you to have a 500 Watt power supply unit.
What would happen if your PSU can't cope with the load?:
bad 3D performance
crashing games
spontaneous reset or imminent shutdown of the PC
freezing during gameplay
PSU overload can cause it to break down
Forras:Guru3D
Idezzem mit okoz a keves tapegyseg,vagy minosegtelen:
Recommended Power Supply
Here is Guru3D's power supply recommendation:
Radeon HD 6850 - On your average system the card requires you to have a 450 Watt power supply unit.
Radeon HD 6870 - On your average system the card requires you to have a 500 Watt power supply unit.
What would happen if your PSU can't cope with the load?:
bad 3D performance
crashing games
spontaneous reset or imminent shutdown of the PC
freezing during gameplay
PSU overload can cause it to break down
Forras:Guru3D
GGC Stream Admin
Válasz nandor90 #866. hozzászólására
A kerdessem, mennyi memoria, oprendszer, tapegyseg(hany wattos,es marka nev,mikor lett veve).
Uff, én beszéltem!
Válasz dekosmaster #865. hozzászólására
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni, mert a BF3 állandóan hibát észlel, azaz crash-el. :szomoru: Pontosabban ma kezdte, mégpedig azért, mert most üzemeltem be az új videokártyámat (VTX3D Radeon HD 6850 1GB GDDR5 X-edition). Korábban is volt ilyen problémám az előző videokártyámmal, és az is csak magától jött helyre, karácsony napján, egy patch megjelenésekor. Nagyon gyorsan kéne a segítség, mert a klánom már warozna! :siros: Amennyiben info kéne a gépemről, tehát konkrét adatok, akkor írd le, hogy mire vagy kíváncsi! A segítséget előre is köszönöm!
Segítséget szeretnék kérni, mert a BF3 állandóan hibát észlel, azaz crash-el. :szomoru: Pontosabban ma kezdte, mégpedig azért, mert most üzemeltem be az új videokártyámat (VTX3D Radeon HD 6850 1GB GDDR5 X-edition). Korábban is volt ilyen problémám az előző videokártyámmal, és az is csak magától jött helyre, karácsony napján, egy patch megjelenésekor. Nagyon gyorsan kéne a segítség, mert a klánom már warozna! :siros: Amennyiben info kéne a gépemről, tehát konkrét adatok, akkor írd le, hogy mire vagy kíváncsi! A segítséget előre is köszönöm!
A kerdessem, mennyi memoria, oprendszer, tapegyseg(hany wattos,es marka nev,mikor lett veve).
GGC Stream Admin
Üdv mindenkinek!
Uff, én beszéltem!
Válasz cafatolo #863. hozzászólására
Memória(RAM) : 2 GB
Emeltek a gepigenyet picit a jateknak... Windows aero-t es hasonlo programokat,amik erroforrasokat vesznek el, gadgeteket,kapcsolj ki.
GGC Stream Admin
igen letöröltem a realteket és van tisztitó programom is amivel majd naponta tisztitok (cc-cleaner,auslogics boostspeed) és sajna nincs G-betűs cucli kikapcsoltam a 3d-hangzást hátha valami jó lesz de ha nem akkor ez van köszönöm az eddigi help-et
Válasz cafatolo #860. hozzászólására
Rendszer: win 7 32bit sp1
Alaplap:ASRock N68C-S UCC
Proci:AMD Athlon(tm) II X3 450 Processor
Videókártya: ATI Radeon HD 4800 Series
(2 hónapig tudtam játszani rendesen)
Alaplap:ASRock N68C-S UCC
Proci:AMD Athlon(tm) II X3 450 Processor
Videókártya: ATI Radeon HD 4800 Series
(2 hónapig tudtam játszani rendesen)
memoria?
GGC Stream Admin