Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Toborzó iroda

Létrehozva: 2010. április 13. Létrehozta: Drang Kategória: bf, bf1942, b2, bfbc2, bfv, bf21 97 hozzászólás

Klán keres játékost... Játékos keres klánt...

Wayne február 1. 12:08 1 hozzászólás 19512.
Válasz Ketiii #61. hozzászólására
Üdv.
Klánt keresek nem tag szinten csak néha egy pár órás játék céljából bf2ben és bc2ben(elég low vagyok)
Én is a Bf2 höz keresek tagokat. Van egy brit szerver a BIC azon szoktam játszani. Talán az egyetlen olyan bf2 szerver ahol nem csalnak (csak elvétve). Aki szívesen csatlakozna várom jelenkezését. Követelmény csak annyi, hogy ne csalj:). A nevem new_soldierHUN). Remélem van még aki ezzel a játékkal nyomja:)
tiem92 január 11. 15:38 30 hozzászólás 5001.
Helló én is keresnék Klánt nekem csak a sima battlefield 3-van meg egyenlőre de tervezem a dlc-is 19-vagyk van mikrofon meg minden hogy mikor tudok felmenni egyenlőre ugy néz ki hogy sokat tudok fent lenni ha valaki tudan ajánlani jó klánt azt megköszöném :D
Válasz cellpeti #94. hozzászólására
Engem is érdekelne a klán, megkereshetlek?
Persze, nyugodtan! Este leszünk fent kb 18:30-22:00-ig, igazából ebben az idő intervallumban szoktunk játszani hétköznap hétvég meg rapszódikus de akkor is elég sokat vagyunk fent!
cellpeti január 11. 15:20 10 hozzászólás 7969.
Válasz Stealth_Shadow27 #93. hozzászólására
Hasonló gondolkodású inkább taktikus platoon vagyunk ha van kedved csatlakozni keress meg. A korosztályunk kb. 25-34 évesek. Mi sem a halálba rohanó csapattagokat preferáljuk.
StealthShadow27 alatt megtalálsz a platoon neve pedig Tactical Gamers Squad [TGS].
Engem is érdekelne a klán, megkereshetlek?
Válasz Turo-HUN #88. hozzászólására
Sziasztok! BF3 társakat keresek.

Turo-HUN néven vagyok beregisztrálva. Megfontolt, aktív (nem bokorban hasaló) játékos vagyok, ésszel játszó társakat keresek. Aki nem fejvesztve rohan a halálba, hanem a taktikát és egymás támogatását teszi előtérbe az vegyen fel barátnak. 31 éves vagyok bár nem tudom ez számít e valamit.

Talán ami még fontos... bajnokságokban meg hasonló versenyekben nem kívánok részt venni.
Hasonló gondolkodású inkább taktikus platoon vagyunk ha van kedved csatlakozni keress meg. A korosztályunk kb. 25-34 évesek. Mi sem a halálba rohanó csapattagokat preferáljuk.
StealthShadow27 alatt megtalálsz a platoon neve pedig Tactical Gamers Squad [TGS].
cellpeti január 11. 12:44 10 hozzászólás 7969.
üdv!

BF3as klánt keresek! Mikrofonom, fejhallgatóm van. Minden nap játszok 1-2 órát.

email/msn: petivecsei@gmail.com
SIN január 9. 23:41 1410 hozzászólás 228.
Válasz dizzex #90. hozzászólására
Sziasztok! BF3 (xbox360) klánt keresek !

Magamról:15 éves vagyok,konzolon nincs sok tapasztalatom fps játékokba... jelenleg 32-es szintű vagyok a BF3-ba, naponta kb 1-2 órát játszok lehet többet is . Tehát nem egy profi klánt keresek :) egy olyan klánt keresek akikkel közbe játszanánk elbeszélgetnénk esetleg waroznánk meg ami még egy jó klánba kell :)
xbox live gamertagom: HUNXxDizZeExX
ide írj: Link
dizzex január 9. 15:24 2 hozzászólás 15056.
Sziasztok! BF3 (xbox360) klánt keresek !

Magamról:15 éves vagyok,konzolon nincs sok tapasztalatom fps játékokba... jelenleg 32-es szintű vagyok a BF3-ba, naponta kb 1-2 órát játszok lehet többet is . Tehát nem egy profi klánt keresek :) egy olyan klánt keresek akikkel közbe játszanánk elbeszélgetnénk esetleg waroznánk meg ami még egy jó klánba kell :)
xbox live gamertagom: HUNXxDizZeExX
SIN január 8. 23:25 1410 hozzászólás 228.
Válasz 9Lives_Szellem #87. hozzászólására
Üdv!!!!

Battlefield 3 klant keresek.Pc-én tolom van atapasztalatom a Battlefield jatekal mert a Bad Company et soka jatszotam PS3-on es a Bad Company 2 be is belekostoltam de mar PC-én.23 eves vagyok vagyis nemsokara mar 24 2 honap hija . Legtobbet a Call of Dutyval jatszotam.Szeretnek szerencsetprobalni 1 BF3 csapatban is :) Elerhetosegeim: Xfire:zajac1993
Steam:snakeeyes93
Origin: 9Lives_Szellem
E-Mail:szellem888@gmail.com
Szerintem ez fordítva működik. Azaz TE keresel meg egy neked szimpatikus csapatot.
Link
Turo-HUN január 8. 17:32 20 hozzászólás 6031.
Sziasztok! BF3 társakat keresek.

Turo-HUN néven vagyok beregisztrálva. Megfontolt, aktív (nem bokorban hasaló) játékos vagyok, ésszel játszó társakat keresek. Aki nem fejvesztve rohan a halálba, hanem a taktikát és egymás támogatását teszi előtérbe az vegyen fel barátnak. 31 éves vagyok bár nem tudom ez számít e valamit.

Talán ami még fontos... bajnokságokban meg hasonló versenyekben nem kívánok részt venni.
Üdv!!!!

Battlefield 3 klant keresek.Pc-én tolom van atapasztalatom a Battlefield jatekal mert a Bad Company et soka jatszotam PS3-on es a Bad Company 2 be is belekostoltam de mar PC-én.23 eves vagyok vagyis nemsokara mar 24 2 honap hija . Legtobbet a Call of Dutyval jatszotam.Szeretnek szerencsetprobalni 1 BF3 csapatban is :) Elerhetosegeim: Xfire:zajac1993
Steam:snakeeyes93
Origin: 9Lives_Szellem
E-Mail:szellem888@gmail.com
Cadaverass 2011. december 23. 125 hozzászólás 2264.
A Pannon Homland Division "Klánocska" keres tagokat....részletek nálam,tőlem.
Battlelog nevem is: Cadaverass keress meg vegyél fel barátlistára,kérdezz bátran...szerverünk van,ts van ,meg Te kellesz még ill. játékkedv.
dekosmaster 2011. december 22. 32 hozzászólás 4839.
Klánunk korlátozott létszámban tagokat vesz fel. Ez annyit tesz, hogy 5 tagot szeretnénk felvenni Battlefield 3-ba. A tagfelvétel vizsgával jár, de nem kell megijedni, nem a képességeidet nézzük, hanem a következőket: játékbeli viselkedés, vagyis emberekhez való viszony. Továbbá a következő feltételeknek kell megfelelned:
-13-17 éves korosztályban vagy
-van mikrofonod
-van Skype-od, Teamspeak 3-ad, valamint Xfire-öd
-legalább heti 2-ször online vagy
-betartod a klán szabályzatát
FIGYELEM! A klánban igazából 10 tag van, nem csak ennyien vagyunk.
Jelentkezésed a honlapunkon (www.dw-clan.hu), vagy a profilomon add le. Szívesen várunk mindenkit! :D
Valamint elkészült a klánbemutató videónk is, tessék csak megnézni! :)
Uff, én beszéltem!
firefree 2011. december 22. 8 hozzászólás 8795.
Sziasztok! Battlefield 3 klánt keresek. PC-n játszom, olyan klán érdekel ami indul a 8v8 cq-n :) Origin: Fire_1992
Yetka 2011. december 22. 1 hozzászólás 19421.
Csao mindenki ! PS3 on játszok ha gondoljátok jelöljetek meg :kacsint: Yetkaa a profilom de nincs bf3 as ismerősöm... :vigyor:
MaximumGame 2011. december 18. 3 hozzászólás 12875.
Akit érdekel egy jó Klán, az vegyen fel Skypra : MaximumGame89

(18+) Emberek vegyenek fel ha lehet :D és Skype al rendelkezők ....
Eddig 4 Elit tagunk van.... 22-25évesek a tagjaink

Hétfőn Elérhető leszek !
SDani08 2011. december 17. 3 hozzászólás 12903.
Xbox360 konzolon keresek klánt Battlefield3-hoz Főként medicként játszok kivéve ha nem :D Mikrofonnal rendelkezem
cowlauncher 2011. december 17. 15 hozzászólás 6881.
Sziasztok!

Klánt keresek battlefield 3-hoz. Jó lenne csapatba játszani, egyedül unalmas. eddig 29 órám van benne. 21 éves vagyok, ha valakinek a kor számít. Illetve mehet a mikrofonos beszélgetés is akár skype vagy teamspeak 3. Battlelogon CowlauncherHUN néven vagyok fent
Cannon3all 2011. december 15. 1 hozzászólás 18938.
Sziasztok egy magányos farkas játékos keres értelmes BF3 al játszó baráti kört.Az idösebb korosztályhoz tartozom(33) ha van ilyen klán ahol akad a korosztályom- beli veterán, szivesen csatlakoznék.Minden kaszthoz konyitok valamennyit de a assault és a support fog meg leginkább.Jármüveknél a tank ami ki van fejlsztve teljesen.Originon ''Cannon3all" név alatt megtaláltok és meg tudjátok nézni a statjaimat.Nem vagyok vérprofi csak szeretek játszani :).Ha érdeklem valakit akkor szivesen csatlakozom klánhoz is ,de ha felvesztek barátlistára az is elég.
davidoff 2011. december 15. 494 hozzászólás 742.
üdv szeretnék csapatot csinálni bbc2-ben eddig 2-en vagyunk.
várjuk emberek jelentkezését
pm-ben lehet jelentkezni.
Creutzfeldt 2011. december 13. 3 hozzászólás 12892.
Üdv!

Bf3- hoz keresek játékos társakat, CreutzfeldtHUN néven vagyok Battlelog-on. Nemrég kezdtem a játékot és jó lenne csapatban játszani.
Zenit55 2011. december 10. 1 hozzászólás 19380.
sziasztok!

keresek barátokat battlefield bc 2 höz, x360 on :)
kezdőcske vagyok de szerintem egész jól haladok :)
elég sokat vagyok online, írjatok : krapek1995@hotmail.com
SIN 2011. november 27. 1410 hozzászólás 228.
Válasz Scorcher #73. hozzászólására
Sziasztok!
RedMoon klánba keresnék tagokat vagy ha nem akarsz tag lenni az se baj csak tudjunk együtt játszani egy jót
PC Battlefield 3 klán vagyunk inkább baráti közösség mintsem klán a miénk elvárások nincsenek csak legyél csapatközpontú és legyen kedved játszani!:) Nem szoktunk warra menni de külön kérésre az is megoldható!
Ha szeretnél egy jót játszani vagy csak új vagy és szeretnéd a játékidődet csapatban eltölteni akkor vegyél fel Battlelogon vagy ide írj hsz-t esetleg üzenetet nekem. ;]
Battlelog felh: Scorcher52
Rólatok még nem hallottunk:
LINK
Lion007 2011. november 27. 22 hozzászólás 5779.
Olyan "klánt", közösséget, vagy csoportot keresek, akik hétvégente játszanak a legtöbbet.
Általában Assault vagyok, M16A3, M16A4, SKS fegyverekre meg van az első csillag is.
Battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/HUN-Li0n/stats/351949121/
Scorcher 2011. november 22. 1 hozzászólás 19337.
Sziasztok!
RedMoon klánba keresnék tagokat vagy ha nem akarsz tag lenni az se baj csak tudjunk együtt játszani egy jót
PC Battlefield 3 klán vagyunk inkább baráti közösség mintsem klán a miénk elvárások nincsenek csak legyél csapatközpontú és legyen kedved játszani!:) Nem szoktunk warra menni de külön kérésre az is megoldható!
Ha szeretnél egy jót játszani vagy csak új vagy és szeretnéd a játékidődet csapatban eltölteni akkor vegyél fel Battlelogon vagy ide írj hsz-t esetleg üzenetet nekem. ;]
Battlelog felh: Scorcher52
szlav 2011. november 20. 2 hozzászólás 15001.
Sziasztok!
Xbox 360 platformon keresek BF3 csapatot (minimum 4-5 főt) első sorban simán pubolásra, de ha van rá igény, akkor szívesen waroznék is. Ha esetleg van valami komolyabb team megtalálna, örülnék neki. Első sorban Engineer és Medic kategóriában vagyok használható, de nem probléma a Support és a Sniper sem, ha arra van igény.
XBL Gamertag: Szlavik
amonserrano 2011. november 16. 1 hozzászólás 19313.
A battlefield.hu platoonból keresek olyat, aki nyomulna velem co-op-ban. Még mindig nem tudtam kipróbálni. Vegyetek fel ott ismerősnek.
Drang 2011. november 16. 2224 hozzászólás 112.
Válasz Pityi74 #69. hozzászólására
Sziasztok!

Szívesen csatlakoznék valmelyik klán-hoz,hátha hasznomat tudnátok venni.Nem ma kezdtem az fps játékokat,de ha másnak nem,akkor golyófogónak jó vagyok.
Javaslom nézz körül a clan.battlefield.hu oldalon! Legyél proaktív, csapatban gondolkodó és gyorsan találsz klánt.
Drang over and out!
Pityi74 2011. november 16. 2 hozzászólás 14997.
Sziasztok!

Szívesen csatlakoznék valmelyik klán-hoz,hátha hasznomat tudnátok venni.Nem ma kezdtem az fps játékokat,de ha másnak nem,akkor golyófogónak jó vagyok.
xerox77 2011. november 16. 4 hozzászólás 11530.
sziasztok,
csapatot, klánt, barátokat keresek akikkel néha napján tudnék egy jót vadulni.
NEWBIE vagyok!
jepuras 2011. július 30. 533 hozzászólás 687.
Válasz X-plosiv_KaKaDu #51. hozzászólására
Udv!
(latom, hogy vanmar itt 1 kakadu, sry erte, de 13 eves korom ota ezen a nicken jatszom)
Par napja vettem meg bf:bc2-ot, es szeretnek vele komolyabban jatszani. kezdo vagyok ebben a jatekban, de loni tudok, mivel 13 eve CS-zem (1 kis matek, 26 eves vagyok ezekszerint) es CS-ben eleg sok lant megjartam, es eleg sok dobogos helyezessel buszkelkedhetek, fel evet cs:s-el is jatszottam, ott a d2T csapataban jatszottam hun top3 voltunk akkor. Nemismerem meg a jatek kis titkait, de aldozokra idot, tudok csapatban jatszani. Jelenleg a FoP csapataban vagyok 1.6ban, vezetjuk eslhu mr15 laddert toronymagasan ( http://www.esl.eu/hu#/hu/cs/5on5/mr15/ladder/ ). Minden nap raerek gyakorolni olyan 6-tol, ezert olyan csapatot keresnek, aki aktiv taktikol es warozik rendszeresen. gepem megvan a jatekhoz.

elerhetosegek:
-steam: X-plosiv ! KaKaDu/d2T.cieL2p
-bf:bc2: KaKaDu/cieL
-xfire: van valami, de csak arra hasznaltam, hogy wow arenat streameljek kispajtasoknak
-vagy itt az oldalon pm

utoirat: mindenfele kommunikacios eszkozzel rendelkezem es tudok haszbalni a roger vilkotol a mumbleig!
es igen, sohasem irok ekezettel! :P

edit: assaultot kedvelem!
asD::ASD::ASD:SAD::ASD
Válasz Ketiii #65. hozzászólására
de az nem az én világom h állok és várok inkább megyek mint a hülye gyerek..:\ :D
akkor ne játsz bc2vel XD
Ketiii 2011. július 29. 210 hozzászólás 1548.
Válasz HomerSimpson #64. hozzászólására
vannak a pályákon olyan helyek ahova ha beálsz okosan be lehet kempelni elég nagy tereket
kemp only az egész gém
de az nem az én világom h állok és várok inkább megyek mint a hülye gyerek..:\ :D
Válasz Ketiii #63. hozzászólására
jajj de rendes vagy (:
de bc2ben vagyok egy akkor low h csak na (:
vannak a pályákon olyan helyek ahova ha beálsz okosan be lehet kempelni elég nagy tereket
kemp only az egész gém
Válasz HomerSimpson #62. hozzászólására
csaj vagy mindeki szivesen fogad az esportban mivel 99% a játékosoknak hím nemű(igaz fele buzzzzzi)
és ebből 95% nak még barátnője sincsen szval , nem lesz nehéz találni XD
low? milyen low?
jobban bf2zől mint a magyar publik játékosok 90% a...legjobb magyar női bf2 játékos mondhatni
:)
jajj de rendes vagy (:
de bc2ben vagyok egy akkor low h csak na (:
Válasz Ketiii #61. hozzászólására
Üdv.
Klánt keresek nem tag szinten csak néha egy pár órás játék céljából bf2ben és bc2ben(elég low vagyok)
csaj vagy mindeki szivesen fogad az esportban mivel 99% a játékosoknak hím nemű(igaz fele buzzzzzi)
és ebből 95% nak még barátnője sincsen szval , nem lesz nehéz találni XD
low? milyen low?
jobban bf2zől mint a magyar publik játékosok 90% a...legjobb magyar női bf2 játékos mondhatni
:)
Üdv.
RedBullBoii 2011. július 22. 29 hozzászólás 5070.
Klánt keresek!!!
Válasz jung1e #58. hozzászólására
szia küldj 1 üzenetet az msneddel és felveszlek!
miaz a msnedd?
Baratnok jonnek mennek, de az epix megmarad!
jung1e 2011. július 15. 1796 hozzászólás 158.
Válasz X-plosiv_KaKaDu #51. hozzászólására
Udv!
(latom, hogy vanmar itt 1 kakadu, sry erte, de 13 eves korom ota ezen a nicken jatszom)
Par napja vettem meg bf:bc2-ot, es szeretnek vele komolyabban jatszani. kezdo vagyok ebben a jatekban, de loni tudok, mivel 13 eve CS-zem (1 kis matek, 26 eves vagyok ezekszerint) es CS-ben eleg sok lant megjartam, es eleg sok dobogos helyezessel buszkelkedhetek, fel evet cs:s-el is jatszottam, ott a d2T csapataban jatszottam hun top3 voltunk akkor. Nemismerem meg a jatek kis titkait, de aldozokra idot, tudok csapatban jatszani. Jelenleg a FoP csapataban vagyok 1.6ban, vezetjuk eslhu mr15 laddert toronymagasan ( http://www.esl.eu/hu#/hu/cs/5on5/mr15/ladder/ ). Minden nap raerek gyakorolni olyan 6-tol, ezert olyan csapatot keresnek, aki aktiv taktikol es warozik rendszeresen. gepem megvan a jatekhoz.

elerhetosegek:
-xfire: van valami, de csak arra hasznaltam, hogy wow arenat streameljek kispajtasoknak
-vagy itt az oldalon pm

utoirat: mindenfele kommunikacios eszkozzel rendelkezem es tudok haszbalni a roger vilkotol a mumbleig!

szia küldj 1 üzenetet az msneddel és felveszlek!
nandor90 2011. július 14. 1766 hozzászólás 164.
Válasz XTokyX #56. hozzászólására
Hali! Voltam a Ts3-on de igazából nem jött senki, aki beengedett volna a többiekhez. Igaz nem várakoztam egyszerre csak 2-3 órát, több alkalommal, de nekem megvan a saját Ts3-om, amin szoktam a dumálni a barátaimmal. Nincs valami tipp mikor mennyek fel és találkozzak valakivel, aki foglalkozik velem?
Gyere fel adok.
GGC Stream Admin
XTokyX 2011. július 14. 4 hozzászólás 11470.
Hali! Voltam a Ts3-on de igazából nem jött senki, aki beengedett volna a többiekhez. Igaz nem várakoztam egyszerre csak 2-3 órát, több alkalommal, de nekem megvan a saját Ts3-om, amin szoktam a dumálni a barátaimmal. Nincs valami tipp mikor mennyek fel és találkozzak valakivel, aki foglalkozik velem?
Drang 2011. július 7. 2224 hozzászólás 112.
Válasz XTokyX #50. hozzászólására
Köszönöm a segítséget. Nem akartalak megbántani, de a legokosabb barátomnak is, ha felteszek 1 kérdést, akkor mindig mond valamit, ami legtöbbször újabb kérdéseket vet fel. Ez a lannos dolog kicsit homály nekem, de ha feljutok a ts-re akkor fény derül erre is. De ha időd engedi, akkor néhány részletet írhatnál erről, mert a lannról mindig az jut eszembe, hogy 1 csomó ember beül 1 kis szobába a gépeikkel és játszanak vagy, másik megoldás pl: ProxyCap használata. Sajnálom, hogy érthetetlen vagyok. Üdv.
Üdv!

A BECUP lanról több cikkünk is megjelent:
Összeszedve őket, itt találod. Ajánlom figyelmedbe...
Drang over and out!
Ladisz 2011. július 7. 56 hozzászólás 3606.
Hali!
Play4free csapatot keresek, lehetőleg hasonló korosztályt (36 éves vagyok). Egy korábbi hozzászólásban olvastam a "hobbiklán" kifejezést, találónak tartom. 20-as engim és medicem van, elsősorban engit szeretek játszani. Imperialmon felajánlotta a tagságot az =]MC[= klánba, de mivel rögtön cup-ra kellett volna menni, nem mertem igent mondani, nem tudom elegendő-e a játéktudásom hozzá. Változó időpontokban tudok játszani. Elérhetőségem a játékban és xfirén:Ladisz. Imperialmon felvettelek xfire-re és a játékban is.
Válasz Jezzahun #52. hozzászólására
hello.
nem akarlak megbántani semmivel se,de hogy 13 éve cszel az még nem jelenti azt hogy egyből jól játszol a bad company 2 vel...
én is egy jó ideje cs-zek(kb 10 éve) és itt nme sokat segít az hogy sokat csztél,ez totál más világ.....
Nekem is bele kellet jönni az egészbe,itt nem tudod a csben szerzett tapasztalatok itt fabatkát se érnek..
én is kezdő vagyok ebben a játékban,de már kezdek jól játszani..
jó még 13 as szintű vagyok,de a sniper kaszt ki van akasztva és minden fegyó is megvan..
leginkább a hardcore-os szerókon lehet jól megtanulni célozni..
bár egy kezdőnek nehéz lehet,de akkor is
gondolom ezt nekem akartad irni a valaszbol itelve :)
leirtam, hogy "kezdo vagyok ebben a jatekban, de loni tudok" ezazt jelenti, hogy nem eloszor jatszok fps jatekkal, tudom, hogy a fegyverek rotalnak, erdemes fejre celozni, tavolra pontozni, kozelre rotalni, ha kifogy a fegyver 1bol valtok granatluncherre, vagy pisztolyra vagy atvaltok rambo uzemmodba es pereghet 1 kis disznovagas :) en erre gondoltam a rutin alatt. mint minden jatekban ebbenis megkell ismerni a mappokat, a legjobb camp helyeket es hogy ki honnan johet, hova erdemes nezni, ha bemesz vhova vagy hova erdemes allni, ezertis mondtam, hogy KEZDO vagyok. ha az ember gyorsan akar fejlodni akkor 1 pro gamernek segitenie kell, tanacsokatadni es a kis titkokat elarulni es nem neked kitalalni. ezertis szeretnek bekerulni 1 csapatba ami aktiv, hogy tanuljak a jobb jatekosoktol. idot energiat aldozok ra szivesen!
Jezzahun 2011. július 5. 50 hozzászólás 3842.
Válasz XTokyX #50. hozzászólására
Köszönöm a segítséget. Nem akartalak megbántani, de a legokosabb barátomnak is, ha felteszek 1 kérdést, akkor mindig mond valamit, ami legtöbbször újabb kérdéseket vet fel. Ez a lannos dolog kicsit homály nekem, de ha feljutok a ts-re akkor fény derül erre is. De ha időd engedi, akkor néhány részletet írhatnál erről, mert a lannról mindig az jut eszembe, hogy 1 csomó ember beül 1 kis szobába a gépeikkel és játszanak vagy, másik megoldás pl: ProxyCap használata. Sajnálom, hogy érthetetlen vagyok. Üdv.
hello.
nem akarlak megbántani semmivel se,de hogy 13 éve cszel az még nem jelenti azt hogy egyből jól játszol a bad company 2 vel...
én is egy jó ideje cs-zek(kb 10 éve) és itt nme sokat segít az hogy sokat csztél,ez totál más világ.....
Nekem is bele kellet jönni az egészbe,itt nem tudod a csben szerzett tapasztalatok itt fabatkát se érnek..
én is kezdő vagyok ebben a játékban,de már kezdek jól játszani..
jó még 13 as szintű vagyok,de a sniper kaszt ki van akasztva és minden fegyó is megvan..
leginkább a hardcore-os szerókon lehet jól megtanulni célozni..
bár egy kezdőnek nehéz lehet,de akkor is
Udv!

elerhetosegek:
-vagy itt az oldalon pm

XTokyX 2011. július 4. 4 hozzászólás 11470.
Válasz Drang #49. hozzászólására
Csak segíteni próbáltam... A lényeg a mondókámban az lenne, hogy egy LAN összehozza a csapatot. Ha TS3 szoba kell nektek gyertek az OGC TS-re (teamspeak.hu), ahol a hazai BF csapatok nagy része tanyázik.
Drang 2011. július 4. 2224 hozzászólás 112.
Válasz XTokyX #47. hozzászólására
Erre csak azt tudom mondani, mint hetes a Startrek-Voyager-ben fejtsd ki. Mert a lényeg a mondókámban az volt, hogy legtöbbször egyedül nyomjuk, de szívesen mennék másokkal is csapatban magyarokkal, akikkel tudok TS3-mon dumálni.
Csak segíteni próbáltam... A lényeg a mondókámban az lenne, hogy egy LAN összehozza a csapatot. Ha TS3 szoba kell nektek gyertek az OGC TS-re (teamspeak.hu), ahol a hazai BF csapatok nagy része tanyázik.
Drang over and out!
MechaniX 2011. július 4. 10 hozzászólás 7993.
Válasz XTokyX #47. hozzászólására
Erre csak azt tudom mondani, mint hetes a Startrek-Voyager-ben fejtsd ki. Mert a lényeg a mondókámban az volt, hogy legtöbbször egyedül nyomjuk, de szívesen mennék másokkal is csapatban magyarokkal, akikkel tudok TS3-mon dumálni.
Csapattársakat keresek! Eddig ketten vagyunk, de jó lenne ha csatlakozna hozzánk még egy pár ember.
Én teljesen kezdő vagyok, most vettem meg a játékot. Bárki csatlakozhat, nem kell hogy egy maga kiírton mindenkit mint egy Rambo. :-)
Név: Csodabogar