Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Hirdetés

Origin vaj + még több baj :(

Létrehozva: február 3. 21:12 Létrehozta: tn78lixc Kategória: BF3 5 hozzászólás

Sziasztok abban szeretnék segitséget kérni hogy a mai nap az origin nem indult el nem válaszolt ablakot kaptam :(.. Aztán belépett de akkor azt irta hogy kia eza fiok használatban van igy hát az elkezdemre vagy valami ilyesmire nyomtam nem az offline modra.. JA és előtte ujraktam a gamet.. Aztán elinditottam sokadjára sikerült és azt irta ki hogy nem talált játékot ehhez a fiokhoz nincs észlelt játék áá most mi a baja pls valaki help ha tud..

Na most meg elinditom és amikor aktiválni akarom a termékkodot akkor azt irja ki hogy ez latmár felhasználták na ilyenkor mia tehendő mert a fas...m kivan hogy nem tudok mit csin.. MOst végleg elbaszarintottam a játékomat?? :D sirok esküszöm..

miku989898 február 4. 11:42 7 hozzászólás 9548.
Úgy néz ki, hogy ma már működik de ezt csak 80%-ban állítom.!.!:vigyor:
HUNandurix február 3. 23:05 299 hozzászólás 1198.
naaz origin hülye, már vagy 50 oldal nyan-nyan van a hibafórumon
miku989898 február 3. 22:59 7 hozzászólás 9548.
Nekem még mindik "Nem válaszol" az Origin :siros::siros::siros:
Pronyo február 3. 22:31 11 hozzászólás 7971.
Azért ritka pofátlan dolog, hogy kifizetsz egy játékért nem kevés pénzt, és utána az EA bénaságától függ, hogy lesz-e lehetőséged játszani...
Kolminz február 3. 21:58 3 hozzászólás 13323.
Szerintem várd meg a holnapot, mert akkorra már talán megcsinálják az Origint és nem fog hülyeségeket beszélni :kacsint:
Egyébként nekem is azt mondta eleinte, hogy nincsen originen játékom, most meg már nem is működik, folyton váratlanul leáll :siros: