Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Tom Clancy's: Divison avagy az influenza támadása. (TESZT)

Cikkek/Interjúk 2016. március 20. IMPHUN 4 hozzászólás 1539 olvasás Címkék: Budapest Steam Community PC teszt

Tom Clancy's: Divison avagy az influenza támadása. (TESZT)

Emlékszem amikor úgy két éve hallottam a Divisonről a szokásos E3 előadások keretében, és már akkor nagyon sokak érdeklődését váltotta ki világszerte, és joggal.

New York a város ami eddig nem aludt.

A történetünk a közeljövőben játszódik év vége felé New York városában ahol a fekete pénteki őrület a visszályára fordul. Ha úgy nézzük, akkor itthon mi jókat nevetünk azon mire képesek az amcsik ez idő alatt, és mekkora mennyiségű pénzt dobnak ki az ablakon olyan cuccokra amiknek talán a negyedét ha folyamatosan használni fogják, viszont ez egy nagyszerű alap egy biológiai támadásra! Történetünkben ugyanis maga ez a fogyasztói magatartás okozza a bajt, és használják ki hogy egy új himlő járványt terjesszenek el a pénz útján ami a legjobb hordozó amin keresztül széleskörben ellehet terjeszteni egy vírust. Nem sokkal a járvány kitörése után egész New York karanténba kerül, és az elnök zöld utat ad az 51-es direktívának mely speciálisan képzett "alvó" ügynököket aktivál, hogy rendet tegyenek az országban, ha kiborul a lisztes zsák ennek a Divíziónak keresztelt egységnek a második hullámában érkezünk meg, és a feladatunk, hogy megtudjuk ki felelős a zöld halálnak keresztelt járványért, és fenntartsuk a rendet New York háború súlytotta utcáin.

Manhattan jövök!

Mielőtt igazán elkezdődne a játék Brooklyn-ban tesz le ahol egy kisebb tutorialt kell végigtolnunk, hogy átjuthassunk Manhattanbe. A bemelegítő küldetések után hogy átjussunk Manhattanbe, elősször is regisztráltatni kell magunkat a Brooklyni menedékházban ahol több frissen, és/vagy új karaktert kezdő játékossal összefutunk, viszont eddigi játékélménybeli tapasztalataim tovább bővültek. 

Történt ugyanis, hogy ahhoz hogy "kiszabadulj" Brooklynból, és belekezdj a főtörténetbe ahhoz elősször is egy laptopon kell magad regisztrálnod. Már most minden menedék, rejtekhely közösségi terület is egyben ahol összefuthatsz más játékosokkal, és akár együtt mehettek lenyomni egy két küldetést. Későbbiekben állítólag egy Áprilisi frissítés során már lehet egymást között kereskedni is.

A lényeg, hogy ez a Laptop egy ilyen területen volt, ahol az emberek szó szerint sorban álltak, hogy bejussanak Manhattanbe, ez mondjuk egy pozitív dolognak tituláltam elősször, de később jött a keserű pirula amikor az emberek elkezdtek tolakodni, és magát a gépet emiatt nem lehetett használni se, szóval 30 perc múlva egy újra logolással sikerült egy kevésbé zsúfolt szerveren találnom magamat, és végül le tudtam adni a regisztrációmat, és átjutni Manhattanbe.

Manhattanbe való átjutás után egyből a JTF (Joint Task Force) hadműveleti bázisán találjuk magunkat ahol megkapjuk az első feladatainkat. Elősször is minden Manhattani rejtekhelyen van egy JTF tiszt aki az adott körzetért felel, és tőlük vehetünk föl másodlagos küldetéseket amikkel tapasztalati ponthoz, pénzhez és fegyverekhez, vagy felszerelési tárgyakhoz juthatunk.

 

 

Továbbá egy "operációs" tábla is van ami úgynevezett harmadlagos küldetéseket ad számunkra, melynek jutalma a jövőbeni bázisodhoz ellátmány, illetve tapasztalati pont és pénz.

 

Szóval a játék már a legelején fölajánlja a szabad barangolás lehetőségét, de választhatjuk, hogy egyből belecsapunk a történetbe, és ez nagyon ajánlatos. Az első küldetésünk egy előretolt helyörség megvédése ami majd a mi operatív bázisunk lesz. Ez a bázis felel majd a képességeink fejlesztéséért és itt tudunk majd Craftolni, illetve a jutalmakhoz hozzájutni.A bázisunk három részből áll: Orvosi, Védelmi, Műszaki szárnyból minden szárnynak fontos szerepe van, ugyanis mint említettem képességeinket itt tudjuk fejleszteni és feloldani. Ehhez nem kell mást tenni, mint elősször összegyűjteni minden szárny főnökét, és teljesíteni a harmadlagos és fő küldetéseket amikből majd tudjuk fejleszteni a bázisunkat. Vegyük sorba a különböző szárnyak opcióit

Orvosi szárny:
Az orvosi szárny az amit legelőször föloldunk a történet során, és itt találhatóak azok a fejlesztések amik a gyógyítási képességekhez kellenek, de itt még nem áll meg a dolog. Fejleszthetjük a légszűrőnket is így magasan fertőzött területekre is betudunk hatolni, növelhetjük a magunkal vihető elsősegély csomagok számát illetve az adottságainkat is itt tudjuk feloldani, illetve a fogyasztható, és kraftoláshoz is kaphatunk cuccokat.


Védelmi szárny:
Nevezhetjük a katonai szárnynak is. Itt minden védelmi képességünket tudjuk fejleszteni, továbbá a Fekete zónabeli tevékenységünket fejleszthetjük (több cuccot tudunk kihozni például), és feloldhatunk egy extra speciális fegyverekkel foglalkozó boltot is. Az orvosi szárnyhoz hasonlóan itt is ha kifejlesztjük akkor kapunk extra kraftoláshoz szükséges nyersanyagot, és harc közben fölhasználható cuccot.Műszaki szárny:
A műszaki szárny felel az offenzív képességeink fejlesztéséért, és ezen adottságok feloldásáért fele. Itt is kapunk egy craftolási lehetőséget amivel cuccaink adottságait tudjuk újra kalibrálni (több dps, élet, tech sebzés), és nyersanyaghoz is hozzájuthatunk.

Ahogy ezeket szépen föloldjuk úgy változik a bázisunkon az élet is egyre több NPC vel találkozhatunk és figyelhetünk meg.

Manhattan utcái koránt sem barátságosak

Miután beütött a vész az utcákat ellepték a különböző bandák. Ebből összesen néggyel találkozunk a játékban. A legelején elősször csak a való életben is jól ismert utcai bandákra kell számítanunk, de ahogy haladunk előre azért egyre jobban szervezettekkel is találkozunk.

Az első komolyabb banda akivel szembe kell néznünk az a Tisztogató névre hallgatnak akiknek elsődleges célja a vírus felszámolása bármilyen áron. Ezek az alakok a szabványos gépfegyver mellett lángszóróval is föl vannak szerelve amit közelharcnál szoktak használni, de egyben ez a legnagyobb gyengéjük is ugyanis egy pontos sorozat a tartályukba, és pánikolva elszállnak a fenébe.

A második banda a helyi börtönökből szerveződött banda a Rikers-ek akik AK-47-essel felszerelve zaklatják a lakosságot és minket, és talán az egyik leginkább elmebetegebb banda az utcákon.

A Harmadik banda ha nevezhetjük annak az LMB (Last Man Battalion) akik renegát katonák, és igen jól szervezettek. Lövegtornyok, és Gránátvetők a specialitásuk amikkel nagyon eltudják rontani a napunkat, és mellesleg az egyetlen olyan ellenség csoport ami még gyógyítani is tudja magát. Taktikailag érdemes óvatosan közelíteni, ugyanis előszeretettel szeretnek bekeríteni, vagy oldalba támadni amíg mi éppen elvagyunk foglalva csoport főbb fenyegetéseivel. 

Szóval minden körülmények között figyeljünk a környezetünkre, és gondoljuk meg azt, hogy mikor hogyan cselekszünk ugyanis ha főküldetést csinálsz méghozzá egyedül nem egyszer fogod majd az aktuális küldetés részt újra csinálni. 

Csak is önvédelemből

Mivel valamivel meg kell védenünk magunkat ezért egy tonnányi fegyver és felszerelés lesz majd a társunk kalandozásaink során. Négy fegyvertípusból lehet választani (LMG, Assault Rifle, Sniper, Shotgun), továbbá számos pisztolyból választhatunk amik között még lefűrészelt csövő vadászpuskától revolverig minden van. Ezeknek a fegyvereknek mind meg van a saját lőszertípúsa és ha nem vagyunk éppen egy rejtekhely, vagy bázis közelében ahol újratudjuk tölteni a lőszerkészletünket akkor az inventoryban simán leválthatjuk egy másik fegyverre, de fontos figyelni azt, hogy mennyit sebeznek a fegyvereink, és mivel modoljuj őket, ugyanis önmagában a fegyverek eléggé szórnak, szóval érdemes optikát, csőszájféket, és a markolatot felmoddolni.

Itt jön a képbe az RPG-kből ismert felszerelés stat rendszer. Ugyanis ha van egy fasza fegyvered nagy sebzéssel az adja meg az alap értéket a DPS-nek, viszont a sebzés növelésben az aktuális felszerelési tárgyak is nagy szerepet vállalnak, ugyanis mint korábban írtam három fő statot kell nézni a DPS, Élet, és Technikát. Ezeket felszereléseink adják ki az életet, és a technikai sebzés értékét amit nagyon jól kidolgoztak, és átkozottul nehéz egy tápos balanszolt karaktert összerakni, mert mindig föl kell áldozni valamit azért, hogy növekelni tudd a statodat. Szóval ha csapatban játszol akkor érdemes előre megegyezni, hogy ki milyen szerepkört tölt be a csapatban, ugyanis így sokkal könnyebben vehetitek az akadályokat.

Bandázzunk az utcán
Aki arra számít, hogy úgyis kifogják adni törtben a játékot azzal most kell közölnöm, hogy nem fog megtörténni, ugyanis állandó internet kapcsolat szükséges a rejtekhelyek, és az üzletek folyamatos frissítése végett ugyanis minden 24 órában cserélődnek a felszerelések az üzletekben, továbbá ha van egy barátod aki éppen Divisont játszik akkor a nagytérképen láthatod, hogy éppen merre jár, és bármikor beléphetsz, vagy meghívhatod a csoportjába/odba. Viszont ilyenkor érdemes odafigyelni, hogy ne legyen nagy szintkülönbség köztetek. Ugyanis 2-3 szint különbség nagyon elronthatja valakinek a játék élményét ugyanis a legnagyobb szintű játékoshoz igazodik a játék ellenfelek terén, és erre még rájön az is, hogyha csoportosan játszotok akkor az A.I kegyetlenül bekeményít. Sokkal intelligensebb, többet sebeznek, és bármit elkövetnek azért hogy kicsináljanak benneteket ezek a tényezők, eddigi co-op-os élményeimet teljesen felülmúlták, mert tényleg arra készteti az embereket, hogy csapatban dolgozzanak. Ez különösen igaz a Dark Zone avagy a Fekete Zónára ami a Divison PVE-PVP szekciójára.  

Ahol a patkány se jár
Manhattan közepén található az úgynevezett fekete zóna ami a város legfertőzöttebb területei a városban. A járvány további terjedését megelőzendő ide csoportosították azokat az embereket akik már megfertőződtek a vírussal, és hát a többit nem kell részleteznem. Mivel ezt a területet körbezárták és a bent található eszközöket senki se takarította el ezért a kincsvadászok paradicsoma ez a hely, nah meg a különböző bandáké is. Itt kapott helyet a Divison multijának a PVP-PVE része ugyanis itt szabadon találkozhatunk más ügynöktársunkkal, és nyugodtan ki is nyírhatjuk őket, de akkor vállalni kell a Renegát státuszt ami azzal, jár, hogy büntetlenül nagy jutalom fejében meg lehet téged ölni, illetve az addig összegyűjtött cuccokat elvehetik tőled. Ugyanis ami a legjobban tetszet az egészben, hogy a Fekete zónában amit összegyűjtesz azt egy leszálló helyre kell vinni ahonnan kiviszik és fertőtlenítik, hogy később tudd használni. Viszont ha megölnek téged akkor ezeket a tárgyakat a szó szoros értelmében elejted. Ha újraéledtél akkor van lehetőséged visszaszerezni, de ha egy játékos fölveszi akkor elfogadod, hogy bebuktad, vagy levadászod az illetőt, és vállalod a renegát státuszt egy darabig. Miért jó Fekete zónát nyomni még? Itt jön a képbe a PVE rendszer, ugyanis említettem hogy a bandák is járják az utcákat, csak hogy ezek kicsit nagyobb kaliberű vagányok mint a zónán kívüliek, ugyanis a level mellett ott vannak nekik a rangjuk A sima piros közlegény a lila hadnagy és a Sárga health barral rendelkezőek meg az Elitek, vagy Bossok. Tőlük eshet leginkább Ultra ritka mestermű típúsú fegyver, és felszerelés, tervrajz, vagy hozzávaló. 

Természetesen itt is létezik egy Honor rendszer szerűség, és mellette pénznem amit a Fekete zóna zsilipjeiben található árúsoknál, vagy a bázisodon (ha meg van a fejlesztésed) tudsz elkölteni Very Rare fegyverekre és felszerelésekre, viszont ezeket csak harmincas Fekete Zóna szinttől lehet elkezdeni használni.


Krafting

Mint említettem több pontban is a játék kapott egy craftolás rendszert is ami elég bot alapon műkökid, és nem kell hozzá semmilyen tapasztalat, csak a tervrajz, és a tervrajzhoz szükséges hozzávaló. Viszont fontos megjegyezni, hogy itt számítanak azok, hogy milyen színű is a tervrajz. Ha zöld (Uncommon) fegyvert akarsz craftolni akkor zöld hozzávaló kell, ha kéket, (rare) vagy annál jobbat (very rare) akkor kék hozzávaló kell, és utoljára a mestermű ami sárga szóval nem kell tovább ecsetelnem a dolgot.

Ezeket a hozzávalókat különböző boltokból, műhelyekből, vagy térképen elszórt helyeken tudsz találni. Amiket keresni kell azok fegyveralkatrészek, Ragasztó, szövet, és elekronikai árúcikkek amikből majd meg craftolhatod álmaid cuccát.

 


New York télen igazán gyönyörű 

FPS-t mértünk:

Az E3 bemutató videó óta nagyon sokat szépült a játék,viszont ezért nem kicsi gép kell hozzá. A tesztet egy I5 3.1-es 8 giga 1333, Gigabyte R9 270X 4GB OC konfiggal készült, és alapvetően a játék maga Magas grafikai beállításra rakta magát ami 30 és 60 FPS között ugrálást produkált, de volt olyan eset amikor le esett 20-26 ra is. Emellett aki nem SSD-vel játszik az készüljön föl a 3-4 perces töltési időre is, mert egy az egyben a teljes pályát tölti be mindenestűl, szóval sok adattal dolgozik egyszerre ezáltal a jó öreg HDD sokáig fog szöszmötölni. 

Vélemény a Grafikáról:

A játék maga bámulatosan ki van dolgozva a művészek nagyon odafigyeltek a részletekre, és sikerült egy olyan légkört teremteni ami egy az egyben visszaad egy katasztrófa súlytott területet.

Az elhagyott autók a szemét az utcán, és a fertőző területek kivitelezése is csodálatra méltó. Ami viszont kenterbeveri az egészet az a hóvihar! Még soha egyetlen TPS játékban nem láttam ilyen jól kivitelezett hóvihart.

Irány a bolt!
Ha kételkedsz abban, hogy megéri e megvenni akkor gyorsan verd ki a fejedből ezeket a gondolatokat, és irány a legközelebbi bolt! Mind tartalmilag, és újrajátszhatóságban magasan minőséget mutat a játék, erre még rá fog extrázni a három kiegészítő fizetős kiegészítő, illetve a mindenki számára jövő új contentek, és pálya részek!

Értékelés: 9.5/10

Pro:
- Erős történet
- Pörgős akciók
- Élvezetes Co-op

Kontra:
- Karakter kreálás és öltöztetés brutálisan elhanyagolt
- Idegesítő beragadásos bugok

Beruháztál a Seasson Pass-ra?
Igen
bzsolt
Nem
JohnnyFilpo EnforcerHUN Yupiter78
Szitas85
Talán
avatar #4
valentino11 szeptember 8. 03:34 250 hozzászólás 1475.
This blog is written in 2012,Coach Outlet Store Onlinethe current Vito do not do Coach Shopping Mall, some of which may also be some old,Scarpe Nike Air Max Uomowe hope to be a reference ~

Saying that the United States and the United States also has a long time, thanks to Taobao this platform so that people can know us,Christian Louboutin Shoes but also because Taobao is a network platform, so this platform is full of quality products,Coach Outlet and some even almost The "Guaranteed genuine?" Almost we hear the most inquiries,Kate Spade Outletalthough very helpless, but also understand. Sometimes their own pricing when a search, found more than vito cheaper than the store, look, found a lot of flaws in the middle,North Face Outlethave heard of many large businesses and even the United States are fake and sold, because most people rarely To the detailed Kate Spade Outlet comparison, so vito hope to say Cheap Jordanshere some personal little experience, hope to be helpful to everyone ~Supply articles

And before that AF identification paste the same, I think the distinction must be from Coach Pursesthe supply of origin, the current Coach formal channels only five: Coach boutiques,Coach Outlet Coach boutique official website (coach.com), Coach Factory Outlets factory shop, Coach factorySac Louis Vuittonshop official website (coachfactory.com), a variety of large department stores extremely official website, Polo Outletthe last one to buy very little, and the style is the least, do not The North Face Outletdiscuss here.among them:

Coach boutiques: sales Coach Outletseason main push style, generally we can see in the shopping malls and advertising from here,UGG Outlets the famous series of Poppy, Kristin, etc., the general price of more than 200 US dollars, the basic perennial no discount, but will Occasionally to some old Adidas Yeezycustomers coupon, such as 75 fold card

Coach boutique official website: ibid,Kate Spade Outletbut sometimes the parts will be discounted parts, such as shoes

Coach factory The North Face Jacketsshop: that is, we often say that the outlets, some of which are Outlets special contributions, the general number will start with F,North Face Outlet these models are not sold in boutiques, all prices are discounted, the general price of less than 200 dollars. Logo Adidas NMDis also a simple Coach words, will not appear Coach carriage logo Nike Air Max Shoeslook.

Coach factory official website: belong to the discount goods in the more complete supply, but not open all year round, but Yeezy Boost 350regularly open to registered users (you can control vito to invite), usually open 48 hours each time, a purchase of 10. General factory shop in addition to the above mentioned F Red Bottom Shoesfactory shop earmarked, but also sales of some season or boutiques to remove the cabinet of fine models,UGG Boots Outletwhich are often cheaper than when the time to Louis Vuitton Outletsell about half of the bag is the most cost-effective.Taobao is currently theAdidas Outletvast majority of purchasing are the first four channels to buy. However, Coach for its purchase number also Scarpe Sportive Nike Air Max 2017has strict rules, in general, regardless of the store or the Red Bottom Shoesofficial website, one can not buy more than 10, of which five classic C Logo canvas, five other or leather bags,Adidas Yeezy Boost 350so buy a dozen Twenty packs are basically impossible, unless you hire a lot of buyers, New Jordansbut this greatly increased the cost. So first of all, the identification of the first point is the price,Coach OutletVito feel the real seller, certainly in the number and price there is a balance, there can North Face Jacketsnot be a lot of very cheap genuine appearance, unless there Air Max 90are extraordinary channels.Also said that the price, Coach is not Adidas Originallike other things, maybe it is very off the line, in fact, whether it is official website or physical store,Christian Louboutin Shoesthe price of each package is basically a benchmark, that is,Ray Ban Outleta price of 300 packages, 100, but whether it is the physical store or official website, will strictly enforce the discount price of 100 yuan,Nike Air Max Pas Cherthere will not be a discount store suddenly 70 yuan situation,Nike Roshe Run Pas Cherso we can also identify the time according to the number of Taobao search price, although Do not rule out some sellers Nike chaussures pas cherwith several low prices to attract customers, but if the large quantities are Ray Ban Sunglassesfar below the average price and sales are not small, we must be vigilant.Packaging articles

As Vito is currently the main Louboutin Pas Cherfactory shop discount, so the following are based on the factory shop style, boutique Burberry Outletstyle after the experience and then add it.

Coach Factory Outlets:Coach Outletfactory shop and we usually visit the same shopping malls, and then checkout, the factory shop in the F starting goods because it is special for the discount,Guess Outlet so there is no dust bag. Is such a package,Coach OutletVito get a naked package, there is no packaging, often buyers can ask a paper bag,Nike Air MaxVito's answer is that we really do not have paper bags, ah, the first time to buy a 10 package to buy 1 bag, followed by our recent Moncler Jacketsofficial website to buy more, the official website is certainly not to the bag. The The

And the store to buy, there will be a small ticket, the current Coach Red Bottom Shoesbuyers will be additional businessmen want to shop a small gift, each bag regardless of the size of the North Face Jacketscorresponding one, gift small ticket is Burberry Scarfactually a very intimate design, above All the purchase of information, but no price, indicating that foreigners are also very taboo to let the other North Face Outletsee the price of things ~ This is undoubtedly Nike Air Max Pas Chera gambling for the purchasingmen, so there are good credentials, and do not have to tell the real Tory Burch Outletprice Buyers (even if only earn a little bit, it is estimated that all buyers are not balanced inside, hey)

But now the black heart North Face Outletof the means of business more and more clever, not to say that there must be a small ticket is true,Nike Hoodies

[Vito US purchasing] Coach bag true and false to identify Michael Kors Handbagsa little personal experience ~


First of all, starting from the Coach Outlet Onlinesmall ticket itself, it should be thermal paper, the front of the Coach size Logo, the True Religion OutletVito has seen from friends over there fake small ticket. How do we want to see a Kate Spade Outletsmall ticket, to learn about it.opposite has a variety of English description, in short, is basically nothing blank, paper is thin, feeling even a little North Face Outletthrough, from top to bottom The information is: the sale of the store address and the phone (this can be found online),Red Bottom Shoesand then is the store code, registration number, salesperson name, this part we really can not tell any useful information, then then Coach Outlet Onlinelook down, The following is the main event, first of all, GIFT RECEIPT that this is a gift small ticket, and then the goods referred to Kate Spadeas "ASHLEY LTH CRYL", also wrote in the lower part of the tag. This is the name of the package abbreviation,UGG Outletsuch as the final CRYL = CARRYALL this package has the corresponding style, the general is relatively large handbag, not Mummy bag, will not be a backpack, not a messenger bag. And then a string of 88 **** 53, Vito guess the goods number of the business, for management,Coach Factory Outlet we generally do not see the number in the mall,True Religionbut because it is used for management is not used for external display, Vito think Nike Air Maxof Will it be the same as AF? Before the introduction, AF piracy is not scanning the bar North Face Outletcode, vito hand without coach fake, so I have not tried the same can not be the same as the model, if you look at the appropriate examples may wish to Air Jordan Pas Cher send a vito, In addition, the same style, with a color number of the goods should be the same code, do not worry can be found in Burberry OutletTaobao a tag to compare the look, look at the bar Red Bottom Shoescode out of the corresponding number of right And then down is the number,Michael Korscolor, the number of the. Basic lack of reference.There are also a lot of children's shoes to ask is that the general bag inYeezy Boost 350 v2the zipper are generally under the cortex of the factory chapter, this almost every big bag will have, the Burberry Outletabove will indicate the origin, the other will Christian Louboutin Outlethave a number below, in front of the part Description of the production batch, but the specific rules of vito not yet understand, but it is certain Kate Spade Outletthat this number Red Bottom Shoesis not unique, that is, a style of the package, within the leather with the above number may be completely consistent! Because it is the same batch of production! Behind the beginning Scarpe Nike Air Maxof the F or the number, should be and small ticket, tag exactly Louis Vuitton Outletthe same.
avatar #3
xukaimin augusztus 11. 05:17 516 hozzászólás 754.
2017.8.11xukaimin
vans store
mbt outlet
michael kors outlet online
adidas neo
christian louboutin
coach factory outlet
christian louboutin outlet
fitflop sandals
yeezy boost
mac cosmetics outlet
rolex daytona
salvatore ferragamo
chaussures christian louboutin
hermes birkin bag
pandora jewelry
nike factory outlet
adidas originals uk
north face jackets
vans store
adidas yeezy boost 350
ferragamo outlet
michael kors outlet
nike outlet online
canada goose jackets
ugg boots cheap
ed hardy shirts
adidas yeezy
hermes outlet
oakley sunglasses
cheap pandora jewelry
coach factory outlet
adidas yeezy boost 350
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren outlet
ralph lauren outlet
michael kors canada
burberry outlet
ray ban sunglasses outlet
canada goose outlet
coach purses
calvin klein jeans
asics running shoes
mbt shoes
longchamp handbags
michael kors outlet
pandora jewelry
nike air max 90
prada shoes
polo ralph lauren uk
polo ralph lauren uk
ugg slippers
ugg boots
louis vuitton handbags
giuseppe zanotti shoes
kate spade outlet
coach handbags
columbia outlet online
nike running shoes
michael kors handtaschen
mlb jerseys
cheap oakley sunglasses
michael kors
ralph lauren
coach factory outlet
converse outlet
ferragamo belt
adidas outlet
ugg australia boots
ugg boots
hockey jerseys
ed hardy shirts
nike air force 1
under armour outlet
uggs slippers
kate spade outlet
nfl jerseys wholesale
michael kors handbags
yeezy boost 350 v2
louboutin outlet
ugg australia boots
coach factory outlet
canada goose pas cher
michael kors outlet
true religion outlet
birkenstock sandals
hilfiger outlet
hermes birkin bag
michael kors outlet
mulberry uk
adidas stan smith shoes
michael kors outlet store
fitflop outlet
nike cortez
new balance sneakers
michael kors outlet online
roshe run shoes
ralph lauren uk
fitflops sale
adidas yeezy boost 350 v2
cheap snapbacks hats
2017.8.11xukaimin
avatar #2
AdweeX 2016. május 18. 114 hozzászólás 2609.
Feltudná venni velem a kapcsolatot egy BF.hu-s admin az e-mail címemen? Vagy itt is lehet írni privátot. Nagyon szépen köszönöm. adweex@gmail.com
Helicopter On The Way!
avatar #1
EnforcerHUN 2016. március 22. 457 hozzászólás 857.
Azért a vásárlással lehet várni bőven, nem kell elsietni semmit.
Jelenleg 2 fő probléma van a játékkal: 1. Az Endgame, 2. Az érdemleges PVP teljes hiánya.
Miután végigcsináltál minden főbb küldetést és bejártad a DarkZone-t nem vár semmi jelenleg (van egy nehezebb fokozat pár főbb küldetésen és ennyi)
Ami pedig PVP rendszert illeti, egyszerűen nem éri meg. Ha 2-esnél nagyobb Rogue szintnél halsz meg, egy egész DZ rangot veszíthetsz (feljebb még többet). De ha te halsz meg (megöl egy Rogue), akkor is veszítesz valamennyi XP-t és DZ pénzt. Ha valaki rendes felszerelést akar beszerezni akkor érdemesebb a napi küldetéseket megcsinálnia és az abból bejövő Phoenix Kredittel beszereznie ami neki tetszik/jobban illik hozzá.