Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Battlefield 4 Magyar Kupa 2015 Végeredmény

Cikkek/Interjúk 2016. január 3. csaszix 0 hozzászólás 1611 olvasás

Battlefield 4 Magyar Kupa 2015 Végeredmény

Véget ért az első Battlefield 4 Magyar Kupa (2015). A kupát a Battlefield 4 magyar közösségének szervezte a HUN4CE klán. Tettük ezt azért mert láttuk hogy a Magyar közösség esemény szinten kihalóban a klánok csökkenő aktivitással és létszámmal működtek. Szeretnénk ha egy jó kis Magyar alakulna ki. Végül nyolc csapat indult el. A csapatkapitányok döntése alapján Normal (azaz beállítások alapján Cuctom ) módban  8v8. CQ Small pályákon folytak a meccsek. Lehetőségek szerint hetente egy meccset játszottak a csapatok. Többnyire Klusinak ,Psyhoapu-nak és Snacinak (CBC) köszönhetően Spectator módban lehetőség szerint közvetítve voltak a meccsek. Időnként egy két amatőr, (keresztapu-Kádárkolbász-Kuksi ) is beugrott. Köszönjük nekik idejüket és energiájukat és az hogy megpróbálták a közvetíteni a meccseket.

Az első Kupa végeredménye lentebb látható. Gratulálunk minden résztvevő csapatnak.Izgalmas meccseket játszhattunk és nézhettünk hétről – hétre.

Végeredmény

Az első helyezettnek járó díjat, 1 havi szerver bérlést, mely Klu-Si felajánlása és ezúton is köszönjük, a Razor csapata nyerte melyet felajánlott a BHP részére.Ami nagyon szimpatikus gesztus volt.

A HUN4CE részéről mi folytatását szeretnénk 2016 ban. Reméljük hogy a facebook csoportba folyamatosan beáramló emberekből újabb és újabb csapatok jönnek létre és egyre több klán valamint csapat indul majd a következő kupán. https://www.facebook.com/groups/619846974824342/

Interjú hallgattatható ami az utolsó meccs után készült amikor a dij átadása is megtörtént valamint kicsit hosszabban elmélkedik Keresztapu a folytatásról a jelenlévő csapatkapitányokkal : https://www.youtube.com/watch?v=eXt965RGF60

Jövőt illetően várjuk a csapatoktól a javaslatokat:

-milyen játékmód,pályákat játszunk a következő évadban.

-a szabályzaton kell e módosítsunk.

Folytatás 2016 ban.

Jó pihenést mindenkinek az ünnepekre.

Üdvözlettel :Keresztapu

Ehhez a bejegyzéshez még nincs hozzászólás.