Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

GF: Harmadik szezon vége

Battlefield.hu Baráti Társaság 2014. május 25. szabi62 56 hozzászólás 4019 olvasás

GF: Harmadik szezon vége

Tisztelt Játékosok!


Sajnos elérkeztünk oda, hogy a Grundfocit be kell fejeznünk. Ennek okai többek között, hogy a klánunk (Zzzz) nem kíván tovább szervert bérelni, valamint sajnos az érdektelenség is közrejátszott, melynek okait nem itt, és nem most akarjuk kitárgyalni. A BF4-től érezhetően eltávolodott a közösség, ez meglátszik a Grundfocin megjelenők létszámán is.

Mindenkinek aki segített mégegyszer köszönjük, és reméljük találkozunk még valamilyen szervezett eseményen.

TEHÁT AZ UTOLSÓ FORDULÓ Április 27.

Minden nyereményt kiosztunk ezért FONTOS, hogy aki a táblázat alapján valamilyen nyereményre jogosult, az legyen ott a TS-en, vagy jelezze előre, hogy nem tud megjelenni, mert ha nem lesz ott, akkor a szokott módon a nyereménye ugrik a következő helyezettre.

A nyeremények előreláthatóan a döntő után valamikor este 19:00 után kerülnek kiosztásra.

Csapatok kialakítása:
Minden alkalommal 4 csapatkapitány kell (nagyobb számú jelentkező esetén pl. 64 fő fölött, 8 csapatra kell számítani). A négy csapat sorsolás útján játszik egymással, majd a két győztes csapat döntőt játszik. (8 csapat esetén: Az első forduló után a négy győztesnél sorsolás dönt, hogy ki kivel, fog játszani, majd az utolsó két csapat természetesen döntőt játszik.)

Mindenki játszik, aki eljön a megszabott időpontra. Bárki részt vehet a rendezvényeken nem kell klántagság, sőt az a cél, hogy minél többen élvezhessék a grundfocit. A feladata mindenkinek csupán csak annyi, hogy az aznapi társaikkal karöltve küzdjenek a győzelemért, hozzájuttatva mind magukat, mind a társaikat az aznapi pontokhoz.

Akik az adott napon játszani akarnak, azok az OGC TS3-on egy erre a célra kialakított főszobában várakoznak, miközben a csapatkapitányok egy külön szobában elkezdik a kiválasztást, aminek megfelelően egy TS admin bedobja a játékosokat az adott csapatszobába. A csapattagok választása változó sorrendben történik, amit szintén sorsolás dönt el, így kerülve el azt, hogy az első választó helyzeti előnyben legyen. Így tehát nem mindig az első csapatkapitány választ elsőnek. Amennyiben páratlan számot adnak ki a megjelent játékosok, akkor az abban a körben először választók egyszerűen egy emberrel többen lesznek.

Csapatkapitányok:
Olyan személyeknek kell lenniük, akik nagyjából ismerik a BF közösség tagjait és azok képességeit. Ők azok, akik az adott napon választanak csapatot. Optimális esetben klánleadereket jelölünk ki csapatkapitánynak, de minden közösségben vannak olyanok, akik ha nem is tartoznak egy klánhoz sem, de mégis nagyjából képben vannak a nevekkel és a mögöttük lévő tudással. A csapatkapitányok nem kapnak külön pontokat, azért mert kapitányok. Az ő szerepük csupán annyi, hogy egy külön szobában felváltva választják ki az aznapi csapatuk tagjait. Személyes pontjaikat a csapat szereplése alapján kapják ők is.

Időpontok:

Minden második héten Vasárnap, a következő forduló:
Április 27-e Vasárnap

- 16:30-tól gyülekező és 17:30-ra már szigorúan lezáródna a csapatelosztás. Aki eddig megérkezik az játszik, aki nem, az kimarad aznap.

- 17:30-kor TS szoba lezáródik, elkezdődik a csapattagok kiválasztása. Aki a szoba lezárása után inaktív állapotban van (magyarán mikrofon és/vagy füles kikapcsolva) az eltávolításra kerül, hogy csak az aktív emberek legyenek beválogatva a csapatokba.

- 17:35-tól - 17: 45-ig A map sorsolás, a csapat sorsolás és a szerverek kiosztása történik. Ezt szintén a csapatkapitányok intézik különszobában.

- 17:45-től -18:00-ig a csapatkapitányok eligazítják az aznapi csapatukat avagy tetszés szerint kijelölhetik a csapatból azt, aki aznap a csapatkapitány szerepét betölt.

Várható időpontok:

Január 19.

Február 02.

Február 16.

Március 02.

Március 16.

Március 30.

Április 13.

Április 27. Döntő

 

Mapok

A mapok kiválasztása sorsolással történik. FONTOS: Minden mappon két kört játszunk.

Infantry mapok:

 • Zavod 311
 • Operation Locker
 • Lancang Dam

Conquest mapok:

 • Lancang Dam
 • Paracel Storm
 • Golmud Railway
 • Siege Of Shanghai
 • Rouge Transmission

Pontozás

Csak a csapattagok kapnak pontot nem a csapatok, hiszen a következő alkalommal, jó eséllyel másokkal lesznek egy csapatban. Amikor lezárul a választás fénykép készül a csapatokról és a grundfoci aznapi fordulója után mindenki név szerint megkapja az aznapi megérdemelt pontszámát.

 • Az első forduló vesztes csapattagjai kapnak 1 pontot, mert megjelentek a grundfocin.
 • A döntő vesztes csapattagjai kapnak 2 pontot, mert döntőbe jutottak.
 • A döntő győztes csapattagjai kapnak 3 pontot.

Az aznapi és az összesített pontozást egy táblázatban vezetjük, amiről szintén kép készül és az adott cikkhez akár egy óra múlva is csatolhatók az eredmények, így mindenki nyomon követheti a pontjai alakulását alkalomról alkalomra.

Szabályok

 • Egy csapatban azonos klánbéliek nem lehetnek csak egyharmad arányban. (10v10 esetén maximum 3 játékos lehet egy csapatban egy klánból.)
 • Ha a megjelenők száma több mint 64 fő (4 x 16 fő), akkor 8 csapatban lesznek elosztva a megjelentek. Ilyenkor az első kör vesztesei is 1 pontot kapnak és így tovább.
 • Kulturált játék, viselkedés, szabályok betartása kötelező. A szabályok be nem tartása a rendezvénysorozatból való kizárást von maga után.
 • Barátsebzés van, 3D spot van, az összes shootgun (M26 is, a shorty is), az M320 minden változata valamint a pályán megtalálható speciális fegyverek tiltottak. A spawn beacon mindkét játékmódban tiltott eszköz. Infantry játékmódban a liftek, létrák használata tilos, ha más módon fel lehet jutni a tetőkre (pl. Zavod a csöveken), akkor az is tilos (ez a szabály kifejezetten a "tetőkempelés" ellen lett alkalmazva). Egyszerre csak 2 db légi jármű lehet a levegőben, függetlenül attól, hogy mire használják. Az ellenfél főbázisáról NEM lehet járművet lopni.
 • Minden lejátszott kör végén a csapatkapitányok felelősége, hogy a meccsről screenshot készüljön. Legalább egy screenshot szükséges az eredmény elfogadásához.
 • FONTOS!! A grundfoci ideje alatt mindenki köteles a TS-n olyan nevet használni, amilyen néven a játékban is játszik (a fentebb található egy klán/3 játékos (csapatkapitánnyal együtt) szabály betartása érdekében, a klánprefixet is köteles a klánnál megszokott módon használni a TS-n és a játékban is). A csapatok elosztása után screenshot készül a TS-ről, valamint mint már eddig mindig a körök végén a játékban is. Ha valaki nem található mindkét helyen NEM kap pontot.

Mindenkit kérünk, hogy vegye komolyan a gyülekező idejét, mert aki lekési, az az adott héten nem játszhat.
A változtatás jogát a rendezőség fentartja.

MINDEN VITÁS KÉRDÉSBEN Dwyn és szabi62 DÖNT!

Nyeremények

 • 1. helyezettnek egy Company of Heroes2 (Steam verzió)
 • 2. helyezettnek egy Skyrim (Steam verzió)
 • 3. helyezettnek egy FarCry3 (Steam verzió)
 • 4-8. helyezetteknek egy Metro 2033 (Steam verzió)
 • 9-13, helyezetteknek egy Fallout New Vegas (Steam verzió)
 • 14-18. helyezetteknek egy Sniper Elit Nazi Zombie Army (Steam verzió)
 • 19-28. helyezetteknek egy Jericho (Steam verzió)

 

 

avatar #56
valentino11 2017. december 20. 552 hozzászólás 718.
The young I even believe it,Coach Factory I picked the biggest red sock in the drawer. However,True Religion Outlet our family did not have a chimney? Mom said, hanging on the iron gate in our house,North Face Outlet Santa Claus will carry a flashlight,Coach Factory Outlet through the wall from the outside into.North Face Outlet That night, with curiosity, I waited for tomorrow. The next day I wake up, I can not wait to go to the door,North Face Outlet then the long red socks bulging,Coach Outlet took out a look,Michael Kors Outlet all the delicious cake! I am very surprised.Coach Outlet Since then, the great Santa Claus was born in my little heart.Nike Outlet I started to believe in Santa Claus and wanted to see Santa Claus.

In this way,NBA Jerseys I am willing to grow with a North Face Outlet distinctive heart. Every year,North Face Outlet every snowy winter,Bijoux Pandora I used to look forward to,Nike Roshe Run waiting nervously Santa Claus.Air Jordan 13 Santa Claus brings me Christian Louboutin Shoes different surprises every year Coach Outlet colored candies,Coach Factory Outlet expensive chocolates,Curry Jersey beautiful pencil cases Every Christmas,Coach Factory I receive a gift and I show off to my good friends:Michael Kors Outlet Store Do you have a Christmas present NHL Jerseys I Santa Claus gave me Louis Vuitton a gift it! Look,Ray Ban Outlet this is Santa Claus sent me,Nike Air Max envy,Kate Spade Outlet Of course,The North Face Outlet my friends shook their heads,UGG Outlet they said they also socks Coach Outlet hanging on the door,Michael Kors Outlet and may The next day nothing then,Ray Ban Sunglasses I will be proud to think: Santa Claus love me so much,Cheap Jordns give me a gift every year!

In my heart,Jordan 11 Santa is a mysterious North Face Outlet kind old fairy.Uggs Outlets I fantasized,Coach Outlet Santa Claus will look at me in heaven,Coach Outlet guard me. In this way, my self-willed and stubborn little princess Moncler Outlet gradually become well-behaved,Michael Kors be polite,ugg boots sensible. Every time I see the temptation,Moncler Outlet such as television,Michael Kors Outlet computer games,Coach Outlet Online I will desperately resist,True Religion Outlet and cautioned myself:Burberry Belt can not touch!North Face Jackets Santa is watching me in some invisible place!UGG Boots Outlet I'm not good he will not give me a present! Thus,Pandora Outlet Santa's naive idea Louis Vuitton Outlet with me grew seven seasons of spring,UGG Boots summer, autumn and winter.Nike Outlet I still remember one day,Nike Huarache Mom and Dad came home from work and saw me reading the book seriously and asked Cheap Jordans Did you just watch TV secretly,Coach Outlet I shook my head and gave a serious reply Sac Longchamp I do not want to see Coach Black Friday anymore. Watch me!North Face Outlet Mom and Dad glanced at each other with a laugh.North Face Outlet Store Cold wind pulled the memory back,UGG Outlet Store I trembled his hands into the pocket,Moncler Jackets but also remembered last night,Cheap Moncler Jackets remembered that brutal,Cheap Replica Handbags reluctant reality.

That night,Cheap Uggs I exclaimed in North Face Outlet my mother's ear:Cheap UGG Boots Tomorrow Christmas,Chaussures Christian Louboutin Pas Cher Santa Claus has to send me a novelty and fun gift!Cheap Air Max 90 But I did not expect Coach Outlet my mother smiled and scratched my nose:Moncler Jackets Little fool,Coach Outlet what Christmas Old man, alas,Coach Outlet I did not expect me and your father to Timberland Boots cheat you Red Bottoms so many years to UGGS For Women play you so many years! I froze,UGG Outlet but a long time to react. Hey,UGG Bailey Button do not be superstitious friends,Coach Purses my father and I every year to North Face Jackets replace Santa Claus to give you gifts to Adidas Outlet make you happy just now you grow up,REEBOK Classic you can not Kate Spade Outlet always make you believe North Face Outlet this kind of thing These words Like a thunderstruck! Suddenly,Markelle Fultz Shoes Santa Claus that great body crashing down in my heart,Yeezy Boost 350 V2 just the image of UGG Boots Black Friday father and mother,Oakley Outlet it is too difficult to UGG Boots accept it!Coach Outlet I thought of here,ugg boots I sighed,Adidas Yeezy Boost seven or eight Buty Nike Air Max years of childlike innocence imagined that now is Coach Outlet only a scam - love scam! That day,Ralph Lauren Outlet my sense of happiness arises spontaneously,Burberry Outlet I can not wait to greatly hug Ugg Boots Sale the two lovely Santa Claus.Swarovski Outlet I suddenly feel the family is warm,Coach Outlet Online I'm so happy!Coach Factory Outlet However,Salomon Shoes I accept this reality,Michael Kors Outlet Store the image of the hearts Kate Spade Outlet of Santa Claus still.Michael Kors He will always be with me,Louis Vuitton Outlet warm with my life!
avatar #54
chenjinyan 2017. november 17. 1160 hozzászólás 305.
michael kors outlet online
canada goose jackets
ralph lauren
polo ralph
louboutin
air max
uggs
burberry scarf
canada goose outlet
ugg boots
coach outlet online
manolo blahnik shoes
oakley sunglasses cheap
basketball shoes
cheap mlb jerseys
north face
flip flops
ferragamo shoes
ugg boots
nike factory outlet
polo ralph lauren outlet
longchamp outlet
ugg outlet
cheap snapbacks
oakley sunglasses
air jordan 14
birkenstock outlet
nike air force
uggs outlet
fitflops outlet
mlb jerseys
tommy hilfiger
polo ralph lauren
true religion jeans
north face
kate spade
oakley sunglasses
canada goose jacka
ugg outlet
ugg boots
coach outlet online
longchamp
north face
pandora uk
ray ban
moncler outlet
canada goose
supreme outlet
prada
canada goose outlet
michael kors uk
air max
prada
cheap nhl jerseys
kate spade handbags
supra shoes
pandora rings
ugg canada
ugg outlet
canada goose jackets
hermes outlet
nfl jerseys wholesale
air jordan
longchamp outlet
air max
jordan shoes
coach outlet online
oakley sunglasses
coach outlet
uggs outlet
running shoes
canada goose
north face jackets
nike air max
oakley sunglasses
ugg boots
ugg boots
ugg outlet
true religion jeans
cheap mlb jerseys
north face outlet
ugg outlet
canada goose outlet
ugg outlet
ugg boots clearance
prada bags
adidas outlet clearance
ray ban sunglasses
the north face
moncler outlet
tory burch outlet online
ugg outlet
ugg boots
ugg boots outlet
nike store uk
polo ralph lauren outlet
ugg
ugg boots
nike jordans
caoch factory outlet online
christian louboutin
nike football boots
mont blanc pens
jordan retro
ferragamo outlet
air jordan
moncler pas cher
ugg italia
ugg boots
nike outlet
michael kors
pandora jewelry canada
coach outlet
michael kors outlet
north face
moncler
adidas yeezy
louboutin
louboutin
pandora jewelry
kate spade
nike outlet
ray ban
nike nfl jerseys
cheap ugg boots
moncler
hollister co
doudoune canada goose
canada goose jackets
michael kors outlet
birkenstock sandals
michael kors outlet
ugg boots
longchamp
pandora charms
ralph lauren uk
oakley vault
adidas outlet
nfl jerseys wholesale
cheap rolex watches
polo ralph lauren
air max
jordan shoes
flip flops
polo ralph
prada handbags
canada goose outlet store
ugg boots
nike blazer
coach handbags
adidas football boots
polo ralph lauren
true religion jeans
ralph lauren outlet online
canada goose outlet
ugg clearance
jordans
uggs outlet
the north face
christian louboutin
manchester united jersey
michael kors outlet online
north face jackets
nike outlet store
uggs outlet
mbt shoes
moncler schweiz
moncler jackets
moncler down jacket
coach factory outlet
coach outlet
air jordan
doudoune canada goose
roshe run
supreme uk
moncler
the north face
ralph lauren
nfl jerseys from china
ugg boots outlet
canada goose jackets
moncler
ugg boots
ugg outlet
flops
canada goose
cheap nfl jerseys
true religion jeans
adidas stan smith shoes
burberry scarf
hermes uk
louboutin
louboutin
jordan shoes
coach outlet
pandora jewelry
pandora jewelry
coach outlet online
ugg boots
tory burch outlet
ugg outlet
adidas shoes
coach outlet online
kate spade
ugg boots
cheap nfl jerseys
adidas jeremy scott
ugg uk
mulberry uk
michael kors handbags
uggs outlet
flops
kate spade
coach outlet
burberry outlet canada
polo shirts
calvin klein
north face outlet
jordan shoes
vibram five fingers
juicy couture outlet
ugg outlet
ralph lauren outlet online
ugg boots
ray ban
uggs outlet
coach factory outlet online
adidas uk
fitflops
ugg outlet
uggs
mont blanc
ray ban sunglasses
cheap ray bans
michael kors outlet
ugg outlet
canada goose canada
ugg australia
coach
moncler
ugg boots
michael kors handbags
coach factory outlet online
ugg
coach outlet
louboutin
ugg outlet online
ugg boots classic
hollister clothing
coach outlet online
nba jerseys
coach outlet
north face
louboutin
canada goose jackets
baseball jerseys
michael kors outlet
mont blanc pens
ralph lauren
supreme
burberry outlet
ray ban sunglasses
pandora uk
north face outlet
michael kors taschen
louboutin
jordan shoes
ray ban sunglasses
pandora jewelry canada
polo ralph lauren
balance shoes
nhl jerseys
uggs outlet
air max
tory burch outlet
uggs outlet
louboutin
scarpe hogan
adidas originals uk
ray ban
longchamp
ugg australia
north face jackets
ugg slippers
scarpe mbt
coach outlet online
michael kors handbags
moncler
nike air max
michaelkors outlet online
canada goose sale
coach outlet online
coach factory outlet
uggs outlet
the north face
salvatore ferragamo
ray ban
coach factory
cheap jordans
red bottom shoes
stan smith shoes
pandora charms
michael kors outlet
converse shoes
ray ban wayfarer
canada goose sale
longchamp handbags
rayban
michael kors outlet
hermes birkin
nike air huarache
oakley sunglasses
hermes
adidas wings
nike outlet
giuseppe zanotti shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet
north face uk
ugg boots
air max 90
replica watches
jordans
soccer jerseys
michael kors outlet
michael kors handbags
nfl jerseys wholesale
ugg boots
north face
ugg outlet
cheap nfl jerseys
ugg outlet
nike factory outlet
cheap nfl jerseys
oakley sunglasses
adidas shoes
cheap ugg boots
under armour outlet
ralph lauren outlet stores
canada goose
moncler outlet
true religion
north face jackets clearance
ralph lauren outlet online
ralph lauren outlet
ugg outlet
coach outlet online
michael kors handbags
ugg boots
kate spade outlet
oakley sunglasses cheap
ugg boots
uggs outlet
true religion jeans
ugg outlet
uggs on sale
birkenstock uk
chicago blackhawks jersey
ugg boots cheap
ugg australia
coach outlet online
swarovski
moncler
beats by dre
burberry outlet
canada goose outlet
polo ralph
nike huarache shoes
north face uk
ugg
coach factory
nike trainers
jordans
superdry clothing
air max
canada goose jackets
201711.17chenjinyan
avatar #53
xiaojun 2017. november 7. 433 hozzászólás 913.
20171107 junda
cheap basketball shoes
reebok shoes
cheap ugg boots
uggs outlet
coach outlet store online
true religion jeans
polo ralph lauren
ugg black friday
ugg boots clearance
cheap nike shoes
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
supra shoes sale
coach outlet
air max 1
coach outlet
canada goose outlet store
ugg outlet
christian louboutin shoes
adidas wings shoes
canada goose outlet store
ugg outlet
kate spade outlet
michael kors uk
michael kors outlet clearance
uggs on clearance
coach factory outlet
swarovski outlet
canada goose jackets
coach outlet store
ugg outlet
michael kors outlet
nba jerseys wholesale
ugg outlet online clearance
ray ban sunglasses
ugg outlet online
ray ban sunglasses outlet
cheap jordans
true religion outlet
adidas trainers
ferragamo outlet
canada goose jackets
true religion jeans
canada goose jackets
ugg boots outlet
swarovski crystal
true religion outlet
lacoste polo shirts
christian louboutin shoes
longchamp outlet
ferragamo outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
cheap nfl jerseys wholesale
herve leger outlet
michael kors outlet online
kate spade outlet
air max shoes
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
coach factory outlet
uggs outlet online
kobe shoes
coach factory outlet
true religion outlet
ralph lauren polo
ugg boots
cheap oakley sunglasses
coach handbags
canada goose jackets
tory burch outlet online store
ugg boots
uggs outlet
nike free 5
tory burch outlet online
fitflops
pandora outlet
polo outlet
michael kors outlet
coach outlet
ray ban sunglasses outlet
michael kors outlet clearance
nike uk store
michael kors outlet
coach outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
longchamp pas cher
uggs outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
hermes outlet
polo ralph lauren
cazal outlet
michael kors bags
canada goose jackets
ugg outlet
ray ban sunglasses
canada goose outlet clearance
ugg boots
michael kors outlet
mulberry bags
mulberry outlet
michael kors handbags clearance
ugg outlet
uggs outlet
coach outlet
michael kors outlet
cheap jordan shoes
ugg outlet
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
pandora charms
kd shoes
michael kors outlet clearance
uggs outlet
coach handbags
cheap football shirts
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
kate spade outlet online store
air max 90
canada goose cyber monday
ferragamo shoes
moncler outlet
ugg cyber monday
longchamp pliage
canada goose outlet store
ralph lauren polo
michael kors outlet clearance
coach outlet
coach outlet
cheap uggs
nike roshe run
foamposite shoes
canada goose outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
canada goose jackets
uggs clearance
ralph lauren polo
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet
canada goose
ugg outlet
cheap nba jerseys
converse shoes sale
coach factory outlet
kate spade outlet
nike shoes
ray ban sunglasses
michael kors bags
fitflops shoes
coach outlet store online
nike store
ugg outlet online
canada goose outlet store
coach outlet online
coach outlet
michael kors outlet
coach outlet online
lacoste shirts
lebron james shoes
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet clearance
links of london jewellery
cheap ugg boots
oakley sunglasses
canada goose coats
nfl jerseys wholesale
canada goose jackets
michael kors outlet online
canada goose outlet
swarovski jewelry
true religion outlet
oakley sunglasses
canada goose jackets
canada goose coats
michael kors outlet online
canada goose outlet store
pandora charms
converse shoes
ugg boots cyber monday
mac outlet
cheap jordans
mulberry uk
coach factory outlet
mbt outlet
moncler coats
vans shoes
coach outlet store online
true religion outlet store
cheap nba jerseys
louboutin shoes
kobe 9
nike nba jerseys
ugg outlet
ugg boots
canada goose jackets
canada goose outlet
thomas sabo charms
michael kors outlet clearance
swarovski uk
coach outlet
herve leger dresses
canada goose coats
swarovski outlet store
kate spade handbags
canada goose outlet online
mulberry handbags
ugg outlet
canada goose jackets
christian louboutin outlet
lacoste soldes
christian louboutin uk
coach canada
coach outlet
jordan 4
cheap oakley sunglasses
polo ralph lauren
uggs outlet
coach outlet store online
canada goose outlet online
true religion jeans
canada goose outlet
salomon shoes
cheap ugg boots
tory burch sandals
nfl jerseys wholesale
cheap nfl jerseys
michael kors outlet online
tory burch outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
snapbacks wholesale
ugg boots
michael kors outlet clearance
canada goose coats
ugg outlet stores
canada goose outlet
longchamp handbags
nhl jerseys
michael kors outlet
canada goose outlet
pandora charms
oakley sunglasses wholesale
canada goose uk
louboutin shoes
coach factory store
michael kors
michael kors outlet online
chrome hearts outlet
ralph lauren polo
mont blanc pens
moncler outlet
ugg outlet
true religion outlet
uggs outlet
canada goose outlet store
asics shoes
ugg outlet
canada goose outlet online
christian louboutin shoes
fitflops sale clearance
kevin durant shoes
ugg boots on sale
jerseys wholesale
uggs outlet
ralph lauren outlet
kobe shoes
michael kors outlet clearance
michael kors handbags
ralph lauren outlet
snapback hats
fred perry polo
swarovski outlet
polo ralph lauren
coach outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet online
air max 90
uggs outlet
ugg clearance
polo outlet online store
uggs outlet
canada goose uk
nike outlet
coach outlet online
nike shoes outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
fitflops
coach outlet online
longchamp bags
oakley sunglasses wholesale
true religion jeans
christian louboutin
polo ralph lauren
polo ralph lauren shirts
mont blanc outlet
canada goose uk
ugg outlet store
coach outlet online
true religion jeans
coach outlet
ferragamo shoes
canada goose outlet store
ugg outlet
ugg boots
adidas uk
nike factory shoes
ralph lauren polo shirts
canada goose outlet
michael kors
ugg outlet
uggs outlet
ugg outlet
coach outlet store online
ray ban sunglasses sale
canada goose outlet
canada goose jackets
ugg boots on sale
cheap oakley sunglasses
ugg outlet
canada goose coats
reebok outlet store
uggs outlet
nfl jersey wholesale
pandora jewelry
michael kors outlet
swarovski outlet store
ray ban sunglasses wholesale
vans outlet
nike factory store
oakley sunglasses
ralph lauren
coach outlet online
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet
christian louboutin outlet
ugg boots
ugg canada
oakley sunglasses wholesale
fitflops sale clearance
coach outlet online
canada goose outlet
canada goose outlet
michael kors outlet
burberry canada
ed hardy clothing
ralph lauren uk
coach factory outlet
canada goose jackets
michael kors outlet online
chicago blackhawks jerseys
canada goose outlet
nike blazer pas cher
michael kors outlet clearance
mulberry handbags sale
oakley sunglasses
ugg outlet online
michael kors uk
canada goose uk
michael kors
oakley sunglasses
mulberry bags
ugg outlet
coach outlet
coach outlet
supra shoes
canada goose
longchamp handbags
michael kors outlet online
cheap ugg boots
canada goose outlet
ugg boots
coach outlet store online
canada goose outlet online
canada goose outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet
cheap snapbacks
coach outlet online
canada goose uk
ralph lauren polo
coach outlet
michael kors outlet
ugg outlet
nike trainers
canada goose jackets
coach outlet
canada goose jackets
mulberry bags
michael kors handbags
mulberry uk
coach outlet
ugg clearance
pandora charms sale clearance
canada goose coats
puma shoes
michael kors outlet
canada goose jackets on sale
ferragamo shoes
canada goose outlet
michael kors handbags outlet
michael kors handbags
longchamp handbags
coach outlet
longchamp solde
ralph lauren outlet
oakley sunglasses
links of london
canada goose outlet
michael kors outlet
longchamp handbags
christian louboutin shoes
canada goose outlet
coach outlet
cheap ray ban sunglasses
uggs outlet
michael kors outlet
michael kors outlet clearance
canada goose uk
vans shoes
ugg outlet
nike air max 90
canada goose jackets
new balance outlet
canada goose outlet store
oakley sunglasses sale
canada goose coats
air max 90
michael kors outlet online
canada goose jackets men
michael kors outlet online
ugg boots
oakley sunglasses
ralph lauren shirts
nike trainers
ray ban sunglasses
tory burch shoes
cheap jordan shoes
ray ban sunglasses
canada goose jackets
canada goose outlet
uggs outlet
true religion jeans
coach outlet store online
football shirts
canada goose black friday
true religion outlet store
fitflops sale clearance
michael kors outlet clearance
ray ban sunglasses
michael kors factory outlet
tory burch outlet stores
mlb jerseys
polo outlet
canada goose coats
coach outlet online
coach factory outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
mulberry outlet
true religion jeans
canada goose outlet store
fred perry polo shirts
longchamp pas cher
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
ugg boots
canada goose outlet store
uggs outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
ray bans
kate spade outlet online store
true religion jeans
moncler sale
giuseppe zanotti outlet
ugg boots clearance
christian louboutin sale
coach factory outlet
ugg outlet
true religion jeans
mulberry handbags
air max 90
ugg outlet
coach outlet online
ugg boots outlet
canada goose outlet online
canada goose outlet store
michael kors outlet
valentino outlet
ugg outlet
burberry outlet sale
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
soccer cleats
michael kors factory outlet
coach factory outlet
prada bags
mulberry sale
nike roshe run
moncler outlet
michael kors handbags
ugg boots
canada goose parka
nike store uk
canada goose jackets
coach outlet online
michael kors outlet online
longchamp bags
canada goose coats
kate spade sale
prada outlet online
michael kors outlet clearance
moncler coats
coach handbags
longchamp pliage
tory burch outlet
ugg outlet
canada goose outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
canada goose jackets
max 90
tory burch outlet online
ugg boots clearance
air max uk
coach outlet online
ralph lauren outlet
ugg boots on sale
canada goose jackets
ugg outlet
fitflops sale clearance
cazal sunglasses
coach outlet online
bottega veneta outlet
true religion canada
christian louboutin outlet
longchamp solde
oakley sunglasses wholesale
michael kors canada
fitflops
swarovski outlet
coach outlet
canada goose outlet
longchamp outlet online
longchamp handbags
ray ban sunglasses
adidas nmd
valentino shoes
air huarache
nike shoes uk
polo ralph lauren outlet
michael kors outlet online
burberry outlet store
michael kors outlet store
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
canada goose outlet online
ray ban sunglasses outlet
kobe bryant shoes
ugg outlet
canada goose uk
ralph lauren outlet
nike roshe
michael kors outlet
nike outlet online
true religion jeans
canada goose uk
cheap oakley sunglasses
polo outlet
snapbacks wholesale
cheap mlb jerseys
ugg boots
michael kors uk
ugg boots clearance
air max 90
swarovski outlet
ralph lauren factory store
oakley sunglasses
coach outlet online
ralph lauren
michael kors
oakley sunglasses
ralph lauren
kate spade outlet
kobe 9 elite
cheap jordan shoes
coach outlet
hermes birkin bag
michael kors handbags
cleveland cavaliers jersey
coach outlet store
coach canada
polo outlet factory store
mulberry handbags
true religion jeans
coach outlet store online clearances
cheap jerseys wholesale
new balance shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet
soccer jerseys wholesale
canada goose jackets
ugg outlet
ecco outlet
coach outlet online
canada goose jackets
ugg outlet
cheap uggs for sale
polo ralph lauren
true religion uk
ugg outlet
canada goose jackets
montblanc pens
oakley sunglasses
nike air max
coach outlet online
mulberry handbags
coach factory outlet
ugg boots for women
canada goose outlet
air max shoes
cheap jerseys
air force 1 shoes
ralph lauren shirts
basketball sneakers
ralph lauren polo
canada goose jackets
uggs outlet
canada goose outlet
ugg boots
ugg boots
ugg outlet online
michael kors outlet clearance
uggs outlet
air max trainers
kate spade outlet
michael kors handbags
tory burch outlet
longchamp outlet
avatar #52
valentino11 2017. szeptember 8. 552 hozzászólás 718.
This blog is written in 2012,Coach Outlet Store Onlinethe current Vito do not do Coach Shopping Mall, some of which may also be some old,Scarpe Nike Air Max Uomowe hope to be a reference ~

Saying that the United States and the United States also has a long time, thanks to Taobao this platform so that people can know us,Christian Louboutin Shoes but also because Taobao is a network platform, so this platform is full of quality products,Coach Outlet and some even almost The "Guaranteed genuine?" Almost we hear the most inquiries,Kate Spade Outletalthough very helpless, but also understand. Sometimes their own pricing when a search, found more than vito cheaper than the store, look, found a lot of flaws in the middle,North Face Outlethave heard of many large businesses and even the United States are fake and sold, because most people rarely To the detailed Kate Spade Outlet comparison, so vito hope to say Cheap Jordanshere some personal little experience, hope to be helpful to everyone ~Supply articles

And before that AF identification paste the same, I think the distinction must be from Coach Pursesthe supply of origin, the current Coach formal channels only five: Coach boutiques,Coach Outlet Coach boutique official website (coach.com), Coach Factory Outlets factory shop, Coach factorySac Louis Vuittonshop official website (coachfactory.com), a variety of large department stores extremely official website, Polo Outletthe last one to buy very little, and the style is the least, do not The North Face Outletdiscuss here.among them:

Coach boutiques: sales Coach Outletseason main push style, generally we can see in the shopping malls and advertising from here,UGG Outlets the famous series of Poppy, Kristin, etc., the general price of more than 200 US dollars, the basic perennial no discount, but will Occasionally to some old Adidas Yeezycustomers coupon, such as 75 fold card

Coach boutique official website: ibid,Kate Spade Outletbut sometimes the parts will be discounted parts, such as shoes

Coach factory The North Face Jacketsshop: that is, we often say that the outlets, some of which are Outlets special contributions, the general number will start with F,North Face Outlet these models are not sold in boutiques, all prices are discounted, the general price of less than 200 dollars. Logo Adidas NMDis also a simple Coach words, will not appear Coach carriage logo Nike Air Max Shoeslook.

Coach factory official website: belong to the discount goods in the more complete supply, but not open all year round, but Yeezy Boost 350regularly open to registered users (you can control vito to invite), usually open 48 hours each time, a purchase of 10. General factory shop in addition to the above mentioned F Red Bottom Shoesfactory shop earmarked, but also sales of some season or boutiques to remove the cabinet of fine models,UGG Boots Outletwhich are often cheaper than when the time to Louis Vuitton Outletsell about half of the bag is the most cost-effective.Taobao is currently theAdidas Outletvast majority of purchasing are the first four channels to buy. However, Coach for its purchase number also Scarpe Sportive Nike Air Max 2017has strict rules, in general, regardless of the store or the Red Bottom Shoesofficial website, one can not buy more than 10, of which five classic C Logo canvas, five other or leather bags,Adidas Yeezy Boost 350so buy a dozen Twenty packs are basically impossible, unless you hire a lot of buyers, New Jordansbut this greatly increased the cost. So first of all, the identification of the first point is the price,Coach OutletVito feel the real seller, certainly in the number and price there is a balance, there can North Face Jacketsnot be a lot of very cheap genuine appearance, unless there Air Max 90are extraordinary channels.Also said that the price, Coach is not Adidas Originallike other things, maybe it is very off the line, in fact, whether it is official website or physical store,Christian Louboutin Shoesthe price of each package is basically a benchmark, that is,Ray Ban Outleta price of 300 packages, 100, but whether it is the physical store or official website, will strictly enforce the discount price of 100 yuan,Nike Air Max Pas Cherthere will not be a discount store suddenly 70 yuan situation,Nike Roshe Run Pas Cherso we can also identify the time according to the number of Taobao search price, although Do not rule out some sellers Nike chaussures pas cherwith several low prices to attract customers, but if the large quantities are Ray Ban Sunglassesfar below the average price and sales are not small, we must be vigilant.Packaging articles

As Vito is currently the main Louboutin Pas Cherfactory shop discount, so the following are based on the factory shop style, boutique Burberry Outletstyle after the experience and then add it.

Coach Factory Outlets:Coach Outletfactory shop and we usually visit the same shopping malls, and then checkout, the factory shop in the F starting goods because it is special for the discount,Guess Outlet so there is no dust bag. Is such a package,Coach OutletVito get a naked package, there is no packaging, often buyers can ask a paper bag,Nike Air MaxVito's answer is that we really do not have paper bags, ah, the first time to buy a 10 package to buy 1 bag, followed by our recent Moncler Jacketsofficial website to buy more, the official website is certainly not to the bag. The The

And the store to buy, there will be a small ticket, the current Coach Red Bottom Shoesbuyers will be additional businessmen want to shop a small gift, each bag regardless of the size of the North Face Jacketscorresponding one, gift small ticket is Burberry Scarfactually a very intimate design, above All the purchase of information, but no price, indicating that foreigners are also very taboo to let the other North Face Outletsee the price of things ~ This is undoubtedly Nike Air Max Pas Chera gambling for the purchasingmen, so there are good credentials, and do not have to tell the real Tory Burch Outletprice Buyers (even if only earn a little bit, it is estimated that all buyers are not balanced inside, hey)

But now the black heart North Face Outletof the means of business more and more clever, not to say that there must be a small ticket is true,Nike Hoodies

[Vito US purchasing] Coach bag true and false to identify Michael Kors Handbagsa little personal experience ~


First of all, starting from the Coach Outlet Onlinesmall ticket itself, it should be thermal paper, the front of the Coach size Logo, the True Religion OutletVito has seen from friends over there fake small ticket. How do we want to see a Kate Spade Outletsmall ticket, to learn about it.opposite has a variety of English description, in short, is basically nothing blank, paper is thin, feeling even a little North Face Outletthrough, from top to bottom The information is: the sale of the store address and the phone (this can be found online),Red Bottom Shoesand then is the store code, registration number, salesperson name, this part we really can not tell any useful information, then then Coach Outlet Onlinelook down, The following is the main event, first of all, GIFT RECEIPT that this is a gift small ticket, and then the goods referred to Kate Spadeas "ASHLEY LTH CRYL", also wrote in the lower part of the tag. This is the name of the package abbreviation,UGG Outletsuch as the final CRYL = CARRYALL this package has the corresponding style, the general is relatively large handbag, not Mummy bag, will not be a backpack, not a messenger bag. And then a string of 88 **** 53, Vito guess the goods number of the business, for management,Coach Factory Outlet we generally do not see the number in the mall,True Religionbut because it is used for management is not used for external display, Vito think Nike Air Maxof Will it be the same as AF? Before the introduction, AF piracy is not scanning the bar North Face Outletcode, vito hand without coach fake, so I have not tried the same can not be the same as the model, if you look at the appropriate examples may wish to Air Jordan Pas Cher send a vito, In addition, the same style, with a color number of the goods should be the same code, do not worry can be found in Burberry OutletTaobao a tag to compare the look, look at the bar Red Bottom Shoescode out of the corresponding number of right And then down is the number,Michael Korscolor, the number of the. Basic lack of reference.There are also a lot of children's shoes to ask is that the general bag inYeezy Boost 350 v2the zipper are generally under the cortex of the factory chapter, this almost every big bag will have, the Burberry Outletabove will indicate the origin, the other will Christian Louboutin Outlethave a number below, in front of the part Description of the production batch, but the specific rules of vito not yet understand, but it is certain Kate Spade Outletthat this number Red Bottom Shoesis not unique, that is, a style of the package, within the leather with the above number may be completely consistent! Because it is the same batch of production! Behind the beginning Scarpe Nike Air Maxof the F or the number, should be and small ticket, tag exactly Louis Vuitton Outletthe same.
avatar #51
wanglili 2017. augusztus 24. 338 hozzászólás 1136.
20170824 junda
ferragamo outlet
coach outlet canada
oakley sunglasses
true religion jeans
adidas shoes
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
longchamp bags
true religion jeans
nike air max 2015
air max 90
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
polo ralph lauren
nike roshe one
true religion jeans
birkenstock sandals
michael kors outlet
christian louboutin online
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
jordan shoes
ugg boots
canada goose jackets
coach outlet online
vans shoes
christian louboutin shoes
nike free 5
chrome hearts
michael kors outlet
los angeles lakers jerseys
Nike Free shoes
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach factory outlet
ray ban sunglasses
mulberry outlet store
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
uggs outlet
kate spade outlet
burberry outlet
cheap jerseys wholesale
ralph lauren polo
ferragamo outlet
mulberry handbags
oakley sunglasses
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
lacoste soldes
fred perry polo shirts
coach outlet online
coach outlet online
christian louboutin outlet
cheap jordans
michael kors outlet online
kobe 9
pandora jewelry
burberry outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
jordan shoes
swarovski crystal
adidas outlet store
nike huarache
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
pandora jewelry
coach outlet
nike shoes
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach outlet online
ugg outlet
canada goose outlet
true religion jeans
kate spade outlet
polo outlet
coach outlet online
hermes outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
swarovski crystal
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
jordan shoes
michael kors
michael kors outlet
air jordan 4
ray ban sunglasses
converse shoes
coach outlet clearance
kobe bryant shoes
nike roshe
mulberry handbags
michael kors outlet online
ecco shoes
air max 90
burberry outlet
longchamp handbags
pandora charms
kate spade handbags
michael kors bags
polo ralph lauren
prada handbags
cheap mlb jerseys
ray bans
coach outlet online
cheap nhl jerseys
longchamp bags
coach outlet
mulberry outlet
polo ralph lauren
swarovski crystal
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose outlet
true religion outlet
valentino outlet
puma outlet
tory burch outlet
michael kors wallets
soccer shoes
true religion jeans
cheap jordans
swarovski outlet
michael kors handbags
true religion jeans
michael kors factory outlet
true religion jeans
kobe shoes
true religion jeans
canada goose jackets
nike air max
adidas shoes
mulberry handbags
true religion jeans
tory burch outlet
ralph lauren sale
coach outlet
kate spade outlet
tory burch outlet
polo outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses
air max 90
michael kors
coach factory outlet
cleveland cavaliers jersey
nike roshe run
coach outlet
michael kors outlet
pandora charms
mont blanc pens
oakley sunglasses
marc jacobs outlet
polo shirts
longchamp handbags
kevin durant shoes
michael kors outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
kate spade handbags
swarovski crystal
ugg outlet
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
cheap snapbacks
adidas nmd
nike outlet store
nfl jersey wholesale
futbol baratas
cheap jordans
ugg boots
ralph lauren polo
new balance shoes
ugg boots
hermes birkin
oakley sunglasses
air max 1
polo ralph lauren
coach factory outlet
cheap jordan shoes
ralph lauren pas cher
michael kors
canada goose outlet
canada goose outlet
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ray ban sunglasses
tory burch outlet
nike shoes
giuseppe zanotti outlet
adidas uk
fitflops shoes
coach outlet online
oakley sunglasses
coach factory outlet
nike air max
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
ralph lauren uk
mulberry handbags
oakley sunglasses
canada goose outlet
yeezy boost
nike trainers
ferragamo outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
basketball shoes
ralph lauren polo
coach outlet store online
cheap nfl jerseys
ugg boots
ferragamo shoes
lebron james shoes
cheap jordans
ralph lauren uk
soccer jerseys
fitflops sale clearance
oakley sunglasses
michael kors outlet
mulberry bags
ray ban sunglasses
mbt shoes
coach outlet
coach outlet online
michael kors outlet
polo ralph lauren
ugg boots
ray ban sunglasses
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cazal sunglasses
birkenstock outlet
canada goose outlet
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
nike outlet
true religion jeans
nba jerseys
ugg outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
cheap snapbacks
coach handbags
cheap nba jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
polo outlet
fitflops
lebron james shoes
michael kors outlet
fitflops outlet
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
nike huarache
ferragamo shoes
fitflops shoes
christian louboutin uk
chrome hearts outlet
christian louboutin outlet
canada goose outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
tods outlet
michael kors handbags
herve leger outlet
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
oakley sunglasses
mcm outlet
nike blazer pas cher
cheap jordans
canada goose outlet
longchamp outlet
mac cosmetics
fitflops
ralph lauren outlet
fitflops sale clearance
mulberry bags
michael kors outlet clearance
longchamp handbags
nfl jerseys wholesale
prada outlet
air max 90
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
air max uk
michael kors outlet
canada goose outlet
true religion outlet
lacoste polo shirts
canada goose jackets
cheap uggs
polo ralph lauren
polo outlet
reebok outlet store
prada sunglasses
soccer jerseys
reebok trainers
tory burch shoes
cheap ray bans
cheap nfl jerseys
coach outlet online
salomon shoes
oakley sunglasses
supra shoes
adidas outlet
Basketball Shoes
asics
nike trainers
yeezy boost 350
cartier outlet
true religion outlet
nike store
nike shoes
coach outlet
coach outlet
ed hardy clothing
ugg outlet
air max uk
thomas sabo
oakley sunglasses
canada goose outlet
canada goose
true religion uk
nike foamposite
ugg outlet
mbt shoes outlet
nike store uk
adidas shoes
ferragamo shoes
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ysl outlet
ugg outlet
fitflops sale
uggs outlet
prada shoes
oakley sunglasses
mbt shoes
hermes bags
pandora jewelry
ugg outlet
michael kors handbags
montblanc pens
adidas wings
polo outlet
oakley sunglasses
coach outlet
swarovski outlet
mlb jerseys wholesale
coach outlet
coach outlet
pandora outlet
ray bans
christian louboutin shoes
canada goose jackets
ray-ban sunglasses
longchamp outlet
mulberry sale
canada goose outlet
michael kors handbags
coach outlet
pandora outlet
coach outlet online
adidas trainers
michael kors outlet online
michael kors
football shirts
nike shoes
nike air force 1
links of london
adidas nmd runner
hermes belt
oakley sunglasses
nfl jersey wholesale
coach outlet
oakley sunglasses
ralph lauren polo
michael kors handbags
polo outlet
canada goose outlet
longchamp outlet
burberry outlet
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
pandora jewelry
michael kors
nike air max
bottega veneta outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
moncler jackets
ralph lauren polo
avatar #50
DWYN 2014. június 9. 574 hozzászólás 689.
Batistuta elküldtük a mailedre!
avatar #49
DWYN 2014. június 6. 574 hozzászólás 689.
Keresztapu a H4CE klán leadere, neki lehet nyilatkoznia.
avatar #48
bzsolt 2014. június 6. 160 hozzászólás 2055.
Válasz Brozos #43. hozzászólására
GAMENIGHT Valaki? Akárki? Bárki? :mosoly:
Ha éppen nincs agyérgörcsöm még én is mennék, bár velem csak többen vagytok, de legalább a szerver elindul és valakinek qrva jó K/D-je lesz miattam :vigyor::vigyor::vigyor:
avatar #47
Brozos 2014. június 5. 57 hozzászólás 3944.
Válasz DWYN #46. hozzászólására
Jövök ha lesz!:mosoly:
Ha szerver van, már csak az kellene , hogy valaki kitegye BF.hu-ra
avatar #46
DWYN 2014. június 5. 574 hozzászólás 689.
Válasz Brozos #45. hozzászólására
Még két ember és legalább a kör elindul :vigyor:
Jövök ha lesz!:mosoly:
avatar #45
Brozos 2014. június 4. 57 hozzászólás 3944.
Válasz onedice #44. hozzászólására
Én benne vagyok HUN4CE szerver van ...
Még két ember és legalább a kör elindul :vigyor:
avatar #44
onedice 2014. június 3. 214 hozzászólás 1646.
Válasz Brozos #43. hozzászólására
GAMENIGHT Valaki? Akárki? Bárki? :mosoly:
Én benne vagyok HUN4CE szerver van ...
avatar #43
Brozos 2014. június 3. 57 hozzászólás 3944.
GAMENIGHT Valaki? Akárki? Bárki? :mosoly:
avatar #42
DWYN 2014. június 2. 574 hozzászólás 689.
már csak egy
avatar #41
DWYN 2014. június 1. 574 hozzászólás 689.
Battistuta Korni99 Még a mai napon jelezzetek!
avatar #40
DWYN 2014. május 30. 574 hozzászólás 689.
FELHÍVÁS!!!!

Korni99, Battistuta, DEVHUN!!

Sziasztok!

Swatim megérkezett!

Szombaton gyertek a TS-re este 19:00-ra a Zzzz klán szobájába, ott vár titeket Swatim és megkapjátok a Játékokat. Metro2033

Köszönjük a türelmeteket!
avatar #39
DWYN 2014. május 25. 574 hozzászólás 689.
Uraim!

Akik Swatimtól kapják a nyereményeiket, azoktól még egy kis türelmet kérek, ugyanis 20.-a helyett 30.-án tér vissza külhonból, ahonnan nem tudta eddig sem intézni a dolgot (nincs net, de tényleg). Tehát ha minden igaz a jövőhét végén lerendezzük ezt a tartozást.
E-mail fog menni minden érintettnek, hogy mikor lesz a találkozó a TS-en.

Köszönöm türelmeteket.
avatar #38
Brozos 2014. május 1. 57 hozzászólás 3944.
Válasz beaviske2 #37. hozzászólására
Ja ! Mi az hogy: Aladeen ?!
A Diktátor című filmben megtalálod.
avatar #37
Ja ! Mi az hogy: Aladeen ?!
avatar #36
Válasz beaviske2 #34. hozzászólására
:xD: Ratatata Ratatata.... mindenki nézze meg van -e víz a balcsiban, akik 4k felbontáson tolják azok a tengereket , óceánokat csekkolják, azt szeptember körül nagyon kérek mindenkit posztolják a fészbúkon hogy Grundfoci hiányuk van.....
he?! hát te meg mit ittál?:omg:
avatar #35
Brozos 2014. április 30. 57 hozzászólás 3944.
Grundfoci nélkül ez az egész annyira Aladeen. :siros::xD:
avatar #34
beaviske2 2014. április 30. 42 hozzászólás 4628.
:xD: Ratatata Ratatata.... mindenki nézze meg van -e víz a balcsiban, akik 4k felbontáson tolják azok a tengereket , óceánokat csekkolják, azt szeptember körül nagyon kérek mindenkit posztolják a fészbúkon hogy Grundfoci hiányuk van.....
avatar #33
DWYN 2014. április 29. 574 hozzászólás 689.
:mosoly:
avatar #32
Bluuzia 2014. április 27. 156 hozzászólás 2084.
Szerintem ezt a KÖZÖSSÉG NEVÉBEN is írhatom:
nagyon szépen köszönjük mind a szervezést, mind a nyeremény felajánlásokat.

R.E.S.P.E.C.T.

Azért a még találkozunk a harcmezőn.
avatar #31
DWYN 2014. április 27. 574 hozzászólás 689.
:vigyor:
Nyeremények a helyezésnek és a jelenlétnek megfelelően ki lettek osztva.
Ezennel a Grundfocinak hivatalosan is vége van. Kellemes Vakációt!:mosoly:

Szívesen játszottunk veletek és reményeink szerint a jövőben is találkozni fogunk!

Sziasztok!:mosoly:

Szabi62 és DWYN
avatar #30
Gergo95-HU 2014. április 26. 24 hozzászólás 6023.
Válasz Brozos #29. hozzászólására
AdjonIsten :mosoly:
Egy közösség attól közösség, hogy együtt csinálnak valamit, és ha azt minél gyakrabban csinálják annál összeszokottabb, erősebb. A Grundfoci egy szép kezdeményezés, de a két hetenkénti vasárnap délután édes kevés, hogy itt bármiféle szorosabb közösség kovácsolódjon. Kb. másfél hónapja járok Ts-re és a tapasztalatom az, hogy mindenki(az a relatíve kevés ember ) elvan a saját klánjával és semmi közös akció. Itt nem kifejezetten WARozásra gondolok.
Ami meg a játék oldalát érinti, igen a Bf 4 nem tökéletes :xD:, de véleményem szerint a ki szeret játszani és szereti ezekeket a típusú játékokat, az nem fogja abbahagyni a bugok, hibák miatt.
én például nem a bugok és hibák miatt hagytam abba, hanem mert egyszerűen a legtöbb külföldi játékos "paraszt". Bejönnek shotgunnal, spammelik a gránátot, nincs revive hiába van 30 assault a csapatban és stb.. Nem az a játékstílus van már a játékban amit PTO-nak és "HF"-nak lehet nevezni, egyszerűen számomra a publik rész már csak havonta 1-2 alkalom. De egy Battlefield.hu "klánnal" közös WAR-okon eseményeken szívesen részt vennék, sőt még szerverbe is pótolnék ha kellene. Nagyon jó közösség ami itt van, de egyszerűen a játék "meghalt" sokak részére :(
avatar #29
Brozos 2014. április 26. 57 hozzászólás 3944.
AdjonIsten :mosoly:
Egy közösség attól közösség, hogy együtt csinálnak valamit, és ha azt minél gyakrabban csinálják annál összeszokottabb, erősebb. A Grundfoci egy szép kezdeményezés, de a két hetenkénti vasárnap délután édes kevés, hogy itt bármiféle szorosabb közösség kovácsolódjon. Kb. másfél hónapja járok Ts-re és a tapasztalatom az, hogy mindenki(az a relatíve kevés ember ) elvan a saját klánjával és semmi közös akció. Itt nem kifejezetten WARozásra gondolok.
Ami meg a játék oldalát érinti, igen a Bf 4 nem tökéletes :xD:, de véleményem szerint a ki szeret játszani és szereti ezekeket a típusú játékokat, az nem fogja abbahagyni a bugok, hibák miatt.
avatar #28
DWYN 2014. április 26. 574 hozzászólás 689.
Válasz Barack_palinka #27. hozzászólására
50 fős szervert szívesen tudunk biztosítani május 1-re teljes jogú admin jelszóval, így azt csinálhattok, amit akartok...márha lesz belőle vmi.
:mosoly: Na így kell ezt!
avatar #27
Válasz csaszix #14. hozzászólására
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
50 fős szervert szívesen tudunk biztosítani május 1-re teljes jogú admin jelszóval, így azt csinálhattok, amit akartok...márha lesz belőle vmi.
avatar #26
DWYN 2014. április 26. 574 hozzászólás 689.
Jól látod. :-)
Nekem is csak ennyi volt a kérésem, szabályokat betartani és játszani.
avatar #25
Woody320 2014. április 25. 169 hozzászólás 1966.
Válasz DWYN #23. hozzászólására
1. A Gamenight-okat a Battlefield.hu szerkesztői szervezték, egy időben havi rendszerességgel, később talán ritkábban. A Pub része is kondicionálva volt arra, hogy az oldal számít rájuk.
2. A Grundfoci a Game Time égisze alatti magán szponzorált szintén pub játék volt, de heti-kétheti rendszerességgel.
Ez nekem nem volt teljesen tiszta,most olvasgattam fórumon hogy mi a helyzet az oldallal meg úgy egyébként,így már kicsit tisztult a kép...sajnos nem pozitív irányban ahogy nézem.
De alapvetően a kettő uyganaz hiszen a közösséget hivatott együtt tartani/kialakítani hogy visszatérjünk a közös nevezőnkhöz.
És ha mással nem is tudom támogatni a közösséget akkor a jelenlétemmel próbálom amikor csak lehetőség van.
avatar #24
DWYN 2014. április 25. 574 hozzászólás 689.
Swatim barátom, sajnos külföldön tartózkodik (nem elérhető), az ő általa adott nyereményeket később tudjuk odaadni, de addig is fel lesz írva a nyertesek e-mailje.
avatar #23
DWYN 2014. április 25. 574 hozzászólás 689.
1. A Gamenight-okat a Battlefield.hu szerkesztői szervezték, egy időben havi rendszerességgel, később talán ritkábban. A Pub része is kondicionálva volt arra, hogy az oldal számít rájuk.
2. A Grundfoci a Game Time égisze alatti magán szponzorált szintén pub játék volt, de heti-kétheti rendszerességgel.
avatar #22
Woody320 2014. április 25. 169 hozzászólás 1966.
Szó van itt Game Night-ról...de nem értem hogy miért is kell ezt külön venni a grundfocitól?
Elvégre ugynaz a 2 csak itt még nyeremény is van ami azért nem kis szó.
Úgyértem aki erre nem jön el az miért jönne egy game night-ra?

Emlékszem a BC 2 gamenight-ok nagyon jók voltak,most is vannak olyanok akiket azért jelöltem ismerősnek BF 3,4ben mert ott együtt játszottunk.
De valahogy az a társaság ugye kibővült, felhígult a 3ban (nagy számok törvénye) és én pl 3ban nem is emlékszem semmi közösségi dologra(igaz azért mert prémium híján lemaradtam,egy ideig nem játszottam,aztán pótoltam valamennyire)
Ezért örültem is amikor megtudtam hogy lesz rendszeres GNight Grundfoci néven a bf4 ben csak hát én is úgy vaygok hogy meló/élet közbe szól,meg amit írtam korábban hogy kevertem a hétvégéket.
Most is pl nem biztos hogy itt tudok lenni vasárnap meló miatt...de igyekszem mert jó lenne egy utolsót(?) azért tolni így szervezetten.
Ja igen...anno BC 2 GN-okra is jó volt ha 32 ember összejött....szóval szerintem ez még simán elmegy mert akik ott vannak azok kitartóak mind a 32en :)

Még a végére annyit hogy bc 2ben az a kis társaság akik voltak/voltunk az gn után nem egyből lelépett a ts-ről hanem még utána sokáig beszélgettünk és vitáztunk jópár emberrel mindenféle hülyeségről(dízel/benzin vita meg ilyenek)...most ugye a sok "idegen" meg hamar eltűnik saját szobába vagy lelép és nem játszik együtt utána de ezt lehet csak én tapasztaltam.Szóval nem mindig jó a sok ember.
avatar #21
beaviske2 2014. április 25. 42 hozzászólás 4628.
:mosoly: csősztök. Nekem a BF 2-3-4 :sziv: nemigazán akarok sem - sem + -ot róla. !!! JÁTÉK !!! nyan-nyantam már oda az asztalhoz az egeremet... nyan-nyananyázok rendszeressen. A véleményem : ez nem paint ball hogy (viszonylag) csak az emberen muljon a teljesítmény és az eredmény. vannak idönként nagyon nagy felemelő pillanatok..... nekem ez fontos tény. Nagyon nehéz olyan társakat találni és időt szakítani rá hogy megprobálják az emberek kitárgyalni mi a lényeg a játékban és mi nem az egy társas összejövetelen . War vagy mi a szösz. (jah én tök primitív hangyajátékos vagyok) na meg a taktika.... ha az ember elkezd beszélgetni róla, hogy így meg úgy azt a végén nemigazán sül el a dolog frankón az eléggé lehangoló....
visszatérve a paintballhoz nyilvánvalóan egy képzett SWAT osztag simán kitrancsíroz bármilyen megyei szintü paintball egyletet :D !!!! hardver meg szoftver dolgokrol nemigazán hinném hogy érdemes lenne vitatkozni, miért olyan amilyen. Koncentrálni kellene a jó dolgokra, a rosszakat meg ha lehet elkerülni. Vagy ha nem lehet, akkor addig higgadt felnőtt ember módjára csukjuk be a szemünket.
avatar #20
DWYN 2014. április 24. 574 hozzászólás 689.
onedice:
Amit leírtál azzal teljesen egyetértek. Nagyon is.

A grundfocihoz, fontossági sorrendben, a következők kellenek:
1. Rengeteg játékos
2. Szervezők
3. Információs felület
4. Szerver-szerverek
5. Nyeremények /Támogatók/

A helyzet az, hogy az első tűnt el. Persze van gond a szerverrel is, de a játékosok eltűnése ölte meg a Grundfocit. Amikor indultunk még 2012-ben. Kiakasztotta a jónép a TS-t. 210 játékos jött el. Legutóbb 32 fő volt a max. Most gondolj bele, 28 Nyereményre már csak 32 játékos.:mosoly:
Nem ezért kezdtük el.

Sajnálom urak, de a klánomtól sem várhatom el /ÉS ITT A LÉNYEG/, hogy igazi klán WAR-ok hijján szervert fizessenek, pusztán a grundfoci kedvéért.
Összegzés: A grundfoci az emberek elmaradása miatt áll le. DE legalább volt.
avatar #19
SNRGabesz 2014. április 24. 328 hozzászólás 1165.
Válasz SIN #16. hozzászólására
Ha ennyire tré a 3 és a 4, miért ne lehetne BF2/2142/BC2 ?
Végülis egy jó BC2 elférne, mostanában abban csapatok néha :)
avatar #18
onedice 2014. április 24. 214 hozzászólás 1646.
Válasz SIN #16. hozzászólására
Ha ennyire tré a 3 és a 4, miért ne lehetne BF2/2142/BC2 ?
Jogos a kérdés de szerintem még mindig nem az a megoldás, hogy mindenki dobja ki a kukába a bf4 et. Megvettük drága volt szeretnénk vele játszani, csak tudomásul kellene venni hogy ez van ezt kell szeretni és lehet is szeretni mert valójában a csapat miatt játszunk nem a játék miatt. Azonban egy bf2142 re kíváncsi lennék. Annyit dicséritek hogy egy gamenight-on tuti ott lennék. Szerintem ez az ami igazából hiányzik, nincsenek gamenight-ok, amit azért valljuk be nem egy eget rengető feladat megszervezni. A legnehezebb pontja a szerver a BC2 gamenight sajna ezen a ponton bukik.
avatar #17
Sz_Miska 2014. április 24. 38 hozzászólás 4864.
Válasz csaszix #14. hozzászólására
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
Ha összejön Én ott leszek.
avatar #16
SIN 2014. április 24. 2161 hozzászólás 127.
Válasz csaszix #14. hozzászólására
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
Ha ennyire tré a 3 és a 4, miért ne lehetne BF2/2142/BC2 ?
avatar #15
onedice 2014. április 23. 214 hozzászólás 1646.
Válasz csaszix #14. hozzászólására
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
:) nekem tetszik :D
avatar #14
csaszix 2014. április 23. 477 hozzászólás 814.
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
avatar #13
onedice 2014. április 23. 214 hozzászólás 1646.
Válasz csaszix #11. hozzászólására
Emlékeim szerint én nem egyszer kerestem szerkesztőket és ezt itt az oldalon is kiírtam. Lás csodát egy ember nem jött, aki 1 cikknél tovább bírta volna.

De ha gondolod, mutasd meg te, hogy csinálnád. Én nem sajnálom senkitől a lehetőséget.
Ne érts félre Csaszi ezzel a részével is tisztában vagyok. Ha hiszed ha nem szívesen csinálnék videókat de pl örülök hogy ezzel a géppel ami nekem van a játék el döcög 25 30 fpsel, nem hogy még ezt rögzítsem is. Cikk írásra pedig eddig nem adtam a fejem mert nem tartom magam olyan kvalitású játékosnak, írónak akinek a szavára érdemes odafigyelni.
Azonban a lényeg amit Mini is ír egyel feljebb, hogy nem léphettek le nem adhatjátok így át a stafétát másnak mert a ti nevetek fémjelzi a közösséget. Csinálhatok én videót de az nem Csaszinó videója lesz. Mondom ezt úgy hogy minden dlc megjelenésnél tűkön ülve várom a következő túravezetést. A BF.hu szerkesztőinek helyén jelenleg ugyan az az űr tátong mint a veterán játékosok helyén, senki nem vette át tőletek a stafétát ti pedig mikor megszólaltok, írtok valamit csak szidjátok a játékot és tovább romboljátok az amúgy sem stabil hangulatot.
Tény nem egy BF2 a játék de mi itt vagyunk és játszanánk vele a magunk amatőr módján. Pokolba az esportal meg a többi elszállt baromsággal. Ha ez így megy tovább ebből a hullám völgyből nem is fog ki keveredni a közösség.
avatar #12
Mini-ME 2014. április 23. 50 hozzászólás 4203.
Válasz onedice #10. hozzászólására
Emberek ... bombáztok itt minket a negatív hullámaitokkal. A játék olyan amilyen de ennek ellenére mégis játszunk vele. Vagy nem? Felmegyünk puboln és jól érezzük magunkat. Jó volt a grundfoci is még akkor is ha egyre kevesebben jelentünk meg, de akik ott voltak mindig izgalmas küzdelmeket toltak. Vagy lehet hogy rosszul emlékszem és tökszar volt, játszhatatlan volt? Nekünk publámáknak tökéletesen megfelel, csak mostanában ez az elszált esport baromság viszi el a közvéleményt és mindenki azt szajkózza hogy nem alkalmas eeeesportra. Arra lehet hogy nem de itt közülünk ki a szz*** érint az esport??? Az epsylonosokat talán, a többiek meg csak szájtátva csorgatják a nyálukat mert azt hiszik erről szól az egész. Pedig nagyon nem hanem a közösségről rólunk többségről akiknek igen is megfelel a játék. Dwyn ti tartottátok bennünk a lelket a grundfocival, játszottunk és vártuk hátha feléled a közösség. Most mindenki szidja a játékot és a BF re hárítja a felelősséget pedig nem csak a játék hibája ez hanem a BF.hu-é a szerkesztőké. Ti hagytátok cserben a játékot, a közösséget! Ha tetszik ha nem oszlopos tagjai vagytok ennek a világnak és tőletek sem hallunk mást csak a sírást. Persze én megértem hogy mindenkinek alakul közben az élete és elfoglalt lett más dolgok kötik le az idejét.
Ebben a játékban a legalapabb dolgok el vannak szúrva, vagy ha nem akkor megoldják, hogy el legyen. Hatalmas energiákkal reklámozzák magukat, hogy mekkora sztárok, mikor végre beépítenek olyan funkciókat, amik már 10 éve is alapnak számítottak. És ez még a jobbik eset, mert legtöbbször felesleges baromságokkal foglalkoznak. Ezek mellé még tegyük hozzá a folyamatos önmagukat cáfoló, debil nyilatkozatokat, a felhígult játékosállományt és a húzóemberek kiöregedésével keletkező űr be nem töltöttségét. Ami el van rontva, az el van rontva, amit meg sem akarnak javítani, az reménytelen. Talán ha lettünk volna annyira jövőbelátók, hogy nem vesszük meg, akkor se nem szenvednénk vele és az EA is kénytelen lenne többet letenni az asztalra (vagy kukázni, mint a MoH-ot).
avatar #11
csaszix 2014. április 23. 477 hozzászólás 814.
Válasz onedice #10. hozzászólására
Emberek ... bombáztok itt minket a negatív hullámaitokkal. A játék olyan amilyen de ennek ellenére mégis játszunk vele. Vagy nem? Felmegyünk puboln és jól érezzük magunkat. Jó volt a grundfoci is még akkor is ha egyre kevesebben jelentünk meg, de akik ott voltak mindig izgalmas küzdelmeket toltak. Vagy lehet hogy rosszul emlékszem és tökszar volt, játszhatatlan volt? Nekünk publámáknak tökéletesen megfelel, csak mostanában ez az elszált esport baromság viszi el a közvéleményt és mindenki azt szajkózza hogy nem alkalmas eeeesportra. Arra lehet hogy nem de itt közülünk ki a szz*** érint az esport??? Az epsylonosokat talán, a többiek meg csak szájtátva csorgatják a nyálukat mert azt hiszik erről szól az egész. Pedig nagyon nem hanem a közösségről rólunk többségről akiknek igen is megfelel a játék. Dwyn ti tartottátok bennünk a lelket a grundfocival, játszottunk és vártuk hátha feléled a közösség. Most mindenki szidja a játékot és a BF re hárítja a felelősséget pedig nem csak a játék hibája ez hanem a BF.hu-é a szerkesztőké. Ti hagytátok cserben a játékot, a közösséget! Ha tetszik ha nem oszlopos tagjai vagytok ennek a világnak és tőletek sem hallunk mást csak a sírást. Persze én megértem hogy mindenkinek alakul közben az élete és elfoglalt lett más dolgok kötik le az idejét.
Emlékeim szerint én nem egyszer kerestem szerkesztőket és ezt itt az oldalon is kiírtam. Lás csodát egy ember nem jött, aki 1 cikknél tovább bírta volna.

De ha gondolod, mutasd meg te, hogy csinálnád. Én nem sajnálom senkitől a lehetőséget.
avatar #10
onedice 2014. április 23. 214 hozzászólás 1646.
Emberek ... bombáztok itt minket a negatív hullámaitokkal. A játék olyan amilyen de ennek ellenére mégis játszunk vele. Vagy nem? Felmegyünk puboln és jól érezzük magunkat. Jó volt a grundfoci is még akkor is ha egyre kevesebben jelentünk meg, de akik ott voltak mindig izgalmas küzdelmeket toltak. Vagy lehet hogy rosszul emlékszem és tökszar volt, játszhatatlan volt? Nekünk publámáknak tökéletesen megfelel, csak mostanában ez az elszált esport baromság viszi el a közvéleményt és mindenki azt szajkózza hogy nem alkalmas eeeesportra. Arra lehet hogy nem de itt közülünk ki a szz*** érint az esport??? Az epsylonosokat talán, a többiek meg csak szájtátva csorgatják a nyálukat mert azt hiszik erről szól az egész. Pedig nagyon nem hanem a közösségről rólunk többségről akiknek igen is megfelel a játék. Dwyn ti tartottátok bennünk a lelket a grundfocival, játszottunk és vártuk hátha feléled a közösség. Most mindenki szidja a játékot és a BF re hárítja a felelősséget pedig nem csak a játék hibája ez hanem a BF.hu-é a szerkesztőké. Ti hagytátok cserben a játékot, a közösséget! Ha tetszik ha nem oszlopos tagjai vagytok ennek a világnak és tőletek sem hallunk mást csak a sírást. Persze én megértem hogy mindenkinek alakul közben az élete és elfoglalt lett más dolgok kötik le az idejét.
avatar #9
Woody320 2014. április 23. 169 hozzászólás 1966.
Hát igen...Sajnos nagyban hozzákárul a játék sikertelenségéhez,hogy a játékos sem tűr ötökké...
Hozzáteszem én sosem tapasztaltam olyan ordenáré bugokat,de remélem ha lesz 5. rész akkor az végre elhozza a várt színvonalat és játékélményt.
avatar #8
csaszix 2014. április 23. 477 hozzászólás 814.
Amíg olyan alpári bugok vannak benne, hogyha meghal előtted valaki, akkor sérthetetlen vagy addig nincs is miről beszélni.
avatar #7
DrReBoot 2014. április 23. 37 hozzászólás 4897.
BF4: még igazából meg se született, de már el is van temetve.