Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

GF: Harmadik szezon vége

Battlefield.hu Baráti Társaság 2014. május 25. szabi62 50 hozzászólás 3306 olvasás

GF: Harmadik szezon vége

Tisztelt Játékosok!


Sajnos elérkeztünk oda, hogy a Grundfocit be kell fejeznünk. Ennek okai többek között, hogy a klánunk (Zzzz) nem kíván tovább szervert bérelni, valamint sajnos az érdektelenség is közrejátszott, melynek okait nem itt, és nem most akarjuk kitárgyalni. A BF4-től érezhetően eltávolodott a közösség, ez meglátszik a Grundfocin megjelenők létszámán is.

Mindenkinek aki segített mégegyszer köszönjük, és reméljük találkozunk még valamilyen szervezett eseményen.

TEHÁT AZ UTOLSÓ FORDULÓ Április 27.

Minden nyereményt kiosztunk ezért FONTOS, hogy aki a táblázat alapján valamilyen nyereményre jogosult, az legyen ott a TS-en, vagy jelezze előre, hogy nem tud megjelenni, mert ha nem lesz ott, akkor a szokott módon a nyereménye ugrik a következő helyezettre.

A nyeremények előreláthatóan a döntő után valamikor este 19:00 után kerülnek kiosztásra.

Csapatok kialakítása:
Minden alkalommal 4 csapatkapitány kell (nagyobb számú jelentkező esetén pl. 64 fő fölött, 8 csapatra kell számítani). A négy csapat sorsolás útján játszik egymással, majd a két győztes csapat döntőt játszik. (8 csapat esetén: Az első forduló után a négy győztesnél sorsolás dönt, hogy ki kivel, fog játszani, majd az utolsó két csapat természetesen döntőt játszik.)

Mindenki játszik, aki eljön a megszabott időpontra. Bárki részt vehet a rendezvényeken nem kell klántagság, sőt az a cél, hogy minél többen élvezhessék a grundfocit. A feladata mindenkinek csupán csak annyi, hogy az aznapi társaikkal karöltve küzdjenek a győzelemért, hozzájuttatva mind magukat, mind a társaikat az aznapi pontokhoz.

Akik az adott napon játszani akarnak, azok az OGC TS3-on egy erre a célra kialakított főszobában várakoznak, miközben a csapatkapitányok egy külön szobában elkezdik a kiválasztást, aminek megfelelően egy TS admin bedobja a játékosokat az adott csapatszobába. A csapattagok választása változó sorrendben történik, amit szintén sorsolás dönt el, így kerülve el azt, hogy az első választó helyzeti előnyben legyen. Így tehát nem mindig az első csapatkapitány választ elsőnek. Amennyiben páratlan számot adnak ki a megjelent játékosok, akkor az abban a körben először választók egyszerűen egy emberrel többen lesznek.

Csapatkapitányok:
Olyan személyeknek kell lenniük, akik nagyjából ismerik a BF közösség tagjait és azok képességeit. Ők azok, akik az adott napon választanak csapatot. Optimális esetben klánleadereket jelölünk ki csapatkapitánynak, de minden közösségben vannak olyanok, akik ha nem is tartoznak egy klánhoz sem, de mégis nagyjából képben vannak a nevekkel és a mögöttük lévő tudással. A csapatkapitányok nem kapnak külön pontokat, azért mert kapitányok. Az ő szerepük csupán annyi, hogy egy külön szobában felváltva választják ki az aznapi csapatuk tagjait. Személyes pontjaikat a csapat szereplése alapján kapják ők is.

Időpontok:

Minden második héten Vasárnap, a következő forduló:
Április 27-e Vasárnap

- 16:30-tól gyülekező és 17:30-ra már szigorúan lezáródna a csapatelosztás. Aki eddig megérkezik az játszik, aki nem, az kimarad aznap.

- 17:30-kor TS szoba lezáródik, elkezdődik a csapattagok kiválasztása. Aki a szoba lezárása után inaktív állapotban van (magyarán mikrofon és/vagy füles kikapcsolva) az eltávolításra kerül, hogy csak az aktív emberek legyenek beválogatva a csapatokba.

- 17:35-tól - 17: 45-ig A map sorsolás, a csapat sorsolás és a szerverek kiosztása történik. Ezt szintén a csapatkapitányok intézik különszobában.

- 17:45-től -18:00-ig a csapatkapitányok eligazítják az aznapi csapatukat avagy tetszés szerint kijelölhetik a csapatból azt, aki aznap a csapatkapitány szerepét betölt.

Várható időpontok:

Január 19.

Február 02.

Február 16.

Március 02.

Március 16.

Március 30.

Április 13.

Április 27. Döntő

 

Mapok

A mapok kiválasztása sorsolással történik. FONTOS: Minden mappon két kört játszunk.

Infantry mapok:

 • Zavod 311
 • Operation Locker
 • Lancang Dam

Conquest mapok:

 • Lancang Dam
 • Paracel Storm
 • Golmud Railway
 • Siege Of Shanghai
 • Rouge Transmission

Pontozás

Csak a csapattagok kapnak pontot nem a csapatok, hiszen a következő alkalommal, jó eséllyel másokkal lesznek egy csapatban. Amikor lezárul a választás fénykép készül a csapatokról és a grundfoci aznapi fordulója után mindenki név szerint megkapja az aznapi megérdemelt pontszámát.

 • Az első forduló vesztes csapattagjai kapnak 1 pontot, mert megjelentek a grundfocin.
 • A döntő vesztes csapattagjai kapnak 2 pontot, mert döntőbe jutottak.
 • A döntő győztes csapattagjai kapnak 3 pontot.

Az aznapi és az összesített pontozást egy táblázatban vezetjük, amiről szintén kép készül és az adott cikkhez akár egy óra múlva is csatolhatók az eredmények, így mindenki nyomon követheti a pontjai alakulását alkalomról alkalomra.

Szabályok

 • Egy csapatban azonos klánbéliek nem lehetnek csak egyharmad arányban. (10v10 esetén maximum 3 játékos lehet egy csapatban egy klánból.)
 • Ha a megjelenők száma több mint 64 fő (4 x 16 fő), akkor 8 csapatban lesznek elosztva a megjelentek. Ilyenkor az első kör vesztesei is 1 pontot kapnak és így tovább.
 • Kulturált játék, viselkedés, szabályok betartása kötelező. A szabályok be nem tartása a rendezvénysorozatból való kizárást von maga után.
 • Barátsebzés van, 3D spot van, az összes shootgun (M26 is, a shorty is), az M320 minden változata valamint a pályán megtalálható speciális fegyverek tiltottak. A spawn beacon mindkét játékmódban tiltott eszköz. Infantry játékmódban a liftek, létrák használata tilos, ha más módon fel lehet jutni a tetőkre (pl. Zavod a csöveken), akkor az is tilos (ez a szabály kifejezetten a "tetőkempelés" ellen lett alkalmazva). Egyszerre csak 2 db légi jármű lehet a levegőben, függetlenül attól, hogy mire használják. Az ellenfél főbázisáról NEM lehet járművet lopni.
 • Minden lejátszott kör végén a csapatkapitányok felelősége, hogy a meccsről screenshot készüljön. Legalább egy screenshot szükséges az eredmény elfogadásához.
 • FONTOS!! A grundfoci ideje alatt mindenki köteles a TS-n olyan nevet használni, amilyen néven a játékban is játszik (a fentebb található egy klán/3 játékos (csapatkapitánnyal együtt) szabály betartása érdekében, a klánprefixet is köteles a klánnál megszokott módon használni a TS-n és a játékban is). A csapatok elosztása után screenshot készül a TS-ről, valamint mint már eddig mindig a körök végén a játékban is. Ha valaki nem található mindkét helyen NEM kap pontot.

Mindenkit kérünk, hogy vegye komolyan a gyülekező idejét, mert aki lekési, az az adott héten nem játszhat.
A változtatás jogát a rendezőség fentartja.

MINDEN VITÁS KÉRDÉSBEN Dwyn és szabi62 DÖNT!

Nyeremények

 • 1. helyezettnek egy Company of Heroes2 (Steam verzió)
 • 2. helyezettnek egy Skyrim (Steam verzió)
 • 3. helyezettnek egy FarCry3 (Steam verzió)
 • 4-8. helyezetteknek egy Metro 2033 (Steam verzió)
 • 9-13, helyezetteknek egy Fallout New Vegas (Steam verzió)
 • 14-18. helyezetteknek egy Sniper Elit Nazi Zombie Army (Steam verzió)
 • 19-28. helyezetteknek egy Jericho (Steam verzió)

 

 

avatar #50
DWYN 2014. június 9. 574 hozzászólás 686.
Batistuta elküldtük a mailedre!
avatar #49
DWYN 2014. június 6. 574 hozzászólás 686.
Keresztapu a H4CE klán leadere, neki lehet nyilatkoznia.
avatar #48
bzsolt 2014. június 6. 160 hozzászólás 2037.
Válasz Brozos #43. hozzászólására
GAMENIGHT Valaki? Akárki? Bárki? :mosoly:
Ha éppen nincs agyérgörcsöm még én is mennék, bár velem csak többen vagytok, de legalább a szerver elindul és valakinek qrva jó K/D-je lesz miattam :vigyor::vigyor::vigyor:
avatar #47
Brozos 2014. június 5. 57 hozzászólás 3924.
Válasz DWYN #46. hozzászólására
Jövök ha lesz!:mosoly:
Ha szerver van, már csak az kellene , hogy valaki kitegye BF.hu-ra
avatar #46
DWYN 2014. június 5. 574 hozzászólás 686.
Válasz Brozos #45. hozzászólására
Még két ember és legalább a kör elindul :vigyor:
Jövök ha lesz!:mosoly:
avatar #45
Brozos 2014. június 4. 57 hozzászólás 3924.
Válasz onedice #44. hozzászólására
Én benne vagyok HUN4CE szerver van ...
Még két ember és legalább a kör elindul :vigyor:
avatar #44
onedice 2014. június 3. 214 hozzászólás 1638.
Válasz Brozos #43. hozzászólására
GAMENIGHT Valaki? Akárki? Bárki? :mosoly:
Én benne vagyok HUN4CE szerver van ...
avatar #43
Brozos 2014. június 3. 57 hozzászólás 3924.
GAMENIGHT Valaki? Akárki? Bárki? :mosoly:
avatar #42
DWYN 2014. június 2. 574 hozzászólás 686.
már csak egy
avatar #41
DWYN 2014. június 1. 574 hozzászólás 686.
Battistuta Korni99 Még a mai napon jelezzetek!
avatar #40
DWYN 2014. május 30. 574 hozzászólás 686.
FELHÍVÁS!!!!

Korni99, Battistuta, DEVHUN!!

Sziasztok!

Swatim megérkezett!

Szombaton gyertek a TS-re este 19:00-ra a Zzzz klán szobájába, ott vár titeket Swatim és megkapjátok a Játékokat. Metro2033

Köszönjük a türelmeteket!
avatar #39
DWYN 2014. május 25. 574 hozzászólás 686.
Uraim!

Akik Swatimtól kapják a nyereményeiket, azoktól még egy kis türelmet kérek, ugyanis 20.-a helyett 30.-án tér vissza külhonból, ahonnan nem tudta eddig sem intézni a dolgot (nincs net, de tényleg). Tehát ha minden igaz a jövőhét végén lerendezzük ezt a tartozást.
E-mail fog menni minden érintettnek, hogy mikor lesz a találkozó a TS-en.

Köszönöm türelmeteket.
avatar #38
Brozos 2014. május 1. 57 hozzászólás 3924.
Válasz beaviske2 #37. hozzászólására
Ja ! Mi az hogy: Aladeen ?!
A Diktátor című filmben megtalálod.
avatar #37
Ja ! Mi az hogy: Aladeen ?!
avatar #36
Válasz beaviske2 #34. hozzászólására
:xD: Ratatata Ratatata.... mindenki nézze meg van -e víz a balcsiban, akik 4k felbontáson tolják azok a tengereket , óceánokat csekkolják, azt szeptember körül nagyon kérek mindenkit posztolják a fészbúkon hogy Grundfoci hiányuk van.....
he?! hát te meg mit ittál?:omg:
avatar #35
Brozos 2014. április 30. 57 hozzászólás 3924.
Grundfoci nélkül ez az egész annyira Aladeen. :siros::xD:
avatar #34
beaviske2 2014. április 30. 42 hozzászólás 4607.
:xD: Ratatata Ratatata.... mindenki nézze meg van -e víz a balcsiban, akik 4k felbontáson tolják azok a tengereket , óceánokat csekkolják, azt szeptember körül nagyon kérek mindenkit posztolják a fészbúkon hogy Grundfoci hiányuk van.....
avatar #33
DWYN 2014. április 29. 574 hozzászólás 686.
:mosoly:
avatar #32
Bluuzia 2014. április 27. 156 hozzászólás 2074.
Szerintem ezt a KÖZÖSSÉG NEVÉBEN is írhatom:
nagyon szépen köszönjük mind a szervezést, mind a nyeremény felajánlásokat.

R.E.S.P.E.C.T.

Azért a még találkozunk a harcmezőn.
avatar #31
DWYN 2014. április 27. 574 hozzászólás 686.
:vigyor:
Nyeremények a helyezésnek és a jelenlétnek megfelelően ki lettek osztva.
Ezennel a Grundfocinak hivatalosan is vége van. Kellemes Vakációt!:mosoly:

Szívesen játszottunk veletek és reményeink szerint a jövőben is találkozni fogunk!

Sziasztok!:mosoly:

Szabi62 és DWYN
avatar #30
Gergo95-HU 2014. április 26. 24 hozzászólás 6075.
Válasz Brozos #29. hozzászólására
AdjonIsten :mosoly:
Egy közösség attól közösség, hogy együtt csinálnak valamit, és ha azt minél gyakrabban csinálják annál összeszokottabb, erősebb. A Grundfoci egy szép kezdeményezés, de a két hetenkénti vasárnap délután édes kevés, hogy itt bármiféle szorosabb közösség kovácsolódjon. Kb. másfél hónapja járok Ts-re és a tapasztalatom az, hogy mindenki(az a relatíve kevés ember ) elvan a saját klánjával és semmi közös akció. Itt nem kifejezetten WARozásra gondolok.
Ami meg a játék oldalát érinti, igen a Bf 4 nem tökéletes :xD:, de véleményem szerint a ki szeret játszani és szereti ezekeket a típusú játékokat, az nem fogja abbahagyni a bugok, hibák miatt.
én például nem a bugok és hibák miatt hagytam abba, hanem mert egyszerűen a legtöbb külföldi játékos "paraszt". Bejönnek shotgunnal, spammelik a gránátot, nincs revive hiába van 30 assault a csapatban és stb.. Nem az a játékstílus van már a játékban amit PTO-nak és "HF"-nak lehet nevezni, egyszerűen számomra a publik rész már csak havonta 1-2 alkalom. De egy Battlefield.hu "klánnal" közös WAR-okon eseményeken szívesen részt vennék, sőt még szerverbe is pótolnék ha kellene. Nagyon jó közösség ami itt van, de egyszerűen a játék "meghalt" sokak részére :(
avatar #29
Brozos 2014. április 26. 57 hozzászólás 3924.
AdjonIsten :mosoly:
Egy közösség attól közösség, hogy együtt csinálnak valamit, és ha azt minél gyakrabban csinálják annál összeszokottabb, erősebb. A Grundfoci egy szép kezdeményezés, de a két hetenkénti vasárnap délután édes kevés, hogy itt bármiféle szorosabb közösség kovácsolódjon. Kb. másfél hónapja járok Ts-re és a tapasztalatom az, hogy mindenki(az a relatíve kevés ember ) elvan a saját klánjával és semmi közös akció. Itt nem kifejezetten WARozásra gondolok.
Ami meg a játék oldalát érinti, igen a Bf 4 nem tökéletes :xD:, de véleményem szerint a ki szeret játszani és szereti ezekeket a típusú játékokat, az nem fogja abbahagyni a bugok, hibák miatt.
avatar #28
DWYN 2014. április 26. 574 hozzászólás 686.
Válasz Barack_palinka #27. hozzászólására
50 fős szervert szívesen tudunk biztosítani május 1-re teljes jogú admin jelszóval, így azt csinálhattok, amit akartok...márha lesz belőle vmi.
:mosoly: Na így kell ezt!
avatar #27
Válasz csaszix #14. hozzászólására
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
50 fős szervert szívesen tudunk biztosítani május 1-re teljes jogú admin jelszóval, így azt csinálhattok, amit akartok...márha lesz belőle vmi.
avatar #26
DWYN 2014. április 26. 574 hozzászólás 686.
Jól látod. :-)
Nekem is csak ennyi volt a kérésem, szabályokat betartani és játszani.
avatar #25
Woody320 2014. április 25. 169 hozzászólás 1957.
Válasz DWYN #23. hozzászólására
1. A Gamenight-okat a Battlefield.hu szerkesztői szervezték, egy időben havi rendszerességgel, később talán ritkábban. A Pub része is kondicionálva volt arra, hogy az oldal számít rájuk.
2. A Grundfoci a Game Time égisze alatti magán szponzorált szintén pub játék volt, de heti-kétheti rendszerességgel.
Ez nekem nem volt teljesen tiszta,most olvasgattam fórumon hogy mi a helyzet az oldallal meg úgy egyébként,így már kicsit tisztult a kép...sajnos nem pozitív irányban ahogy nézem.
De alapvetően a kettő uyganaz hiszen a közösséget hivatott együtt tartani/kialakítani hogy visszatérjünk a közös nevezőnkhöz.
És ha mással nem is tudom támogatni a közösséget akkor a jelenlétemmel próbálom amikor csak lehetőség van.
avatar #24
DWYN 2014. április 25. 574 hozzászólás 686.
Swatim barátom, sajnos külföldön tartózkodik (nem elérhető), az ő általa adott nyereményeket később tudjuk odaadni, de addig is fel lesz írva a nyertesek e-mailje.
avatar #23
DWYN 2014. április 25. 574 hozzászólás 686.
1. A Gamenight-okat a Battlefield.hu szerkesztői szervezték, egy időben havi rendszerességgel, később talán ritkábban. A Pub része is kondicionálva volt arra, hogy az oldal számít rájuk.
2. A Grundfoci a Game Time égisze alatti magán szponzorált szintén pub játék volt, de heti-kétheti rendszerességgel.
avatar #22
Woody320 2014. április 25. 169 hozzászólás 1957.
Szó van itt Game Night-ról...de nem értem hogy miért is kell ezt külön venni a grundfocitól?
Elvégre ugynaz a 2 csak itt még nyeremény is van ami azért nem kis szó.
Úgyértem aki erre nem jön el az miért jönne egy game night-ra?

Emlékszem a BC 2 gamenight-ok nagyon jók voltak,most is vannak olyanok akiket azért jelöltem ismerősnek BF 3,4ben mert ott együtt játszottunk.
De valahogy az a társaság ugye kibővült, felhígult a 3ban (nagy számok törvénye) és én pl 3ban nem is emlékszem semmi közösségi dologra(igaz azért mert prémium híján lemaradtam,egy ideig nem játszottam,aztán pótoltam valamennyire)
Ezért örültem is amikor megtudtam hogy lesz rendszeres GNight Grundfoci néven a bf4 ben csak hát én is úgy vaygok hogy meló/élet közbe szól,meg amit írtam korábban hogy kevertem a hétvégéket.
Most is pl nem biztos hogy itt tudok lenni vasárnap meló miatt...de igyekszem mert jó lenne egy utolsót(?) azért tolni így szervezetten.
Ja igen...anno BC 2 GN-okra is jó volt ha 32 ember összejött....szóval szerintem ez még simán elmegy mert akik ott vannak azok kitartóak mind a 32en :)

Még a végére annyit hogy bc 2ben az a kis társaság akik voltak/voltunk az gn után nem egyből lelépett a ts-ről hanem még utána sokáig beszélgettünk és vitáztunk jópár emberrel mindenféle hülyeségről(dízel/benzin vita meg ilyenek)...most ugye a sok "idegen" meg hamar eltűnik saját szobába vagy lelép és nem játszik együtt utána de ezt lehet csak én tapasztaltam.Szóval nem mindig jó a sok ember.
avatar #21
beaviske2 2014. április 25. 42 hozzászólás 4607.
:mosoly: csősztök. Nekem a BF 2-3-4 :sziv: nemigazán akarok sem - sem + -ot róla. !!! JÁTÉK !!! nyan-nyantam már oda az asztalhoz az egeremet... nyan-nyananyázok rendszeressen. A véleményem : ez nem paint ball hogy (viszonylag) csak az emberen muljon a teljesítmény és az eredmény. vannak idönként nagyon nagy felemelő pillanatok..... nekem ez fontos tény. Nagyon nehéz olyan társakat találni és időt szakítani rá hogy megprobálják az emberek kitárgyalni mi a lényeg a játékban és mi nem az egy társas összejövetelen . War vagy mi a szösz. (jah én tök primitív hangyajátékos vagyok) na meg a taktika.... ha az ember elkezd beszélgetni róla, hogy így meg úgy azt a végén nemigazán sül el a dolog frankón az eléggé lehangoló....
visszatérve a paintballhoz nyilvánvalóan egy képzett SWAT osztag simán kitrancsíroz bármilyen megyei szintü paintball egyletet :D !!!! hardver meg szoftver dolgokrol nemigazán hinném hogy érdemes lenne vitatkozni, miért olyan amilyen. Koncentrálni kellene a jó dolgokra, a rosszakat meg ha lehet elkerülni. Vagy ha nem lehet, akkor addig higgadt felnőtt ember módjára csukjuk be a szemünket.
avatar #20
DWYN 2014. április 24. 574 hozzászólás 686.
onedice:
Amit leírtál azzal teljesen egyetértek. Nagyon is.

A grundfocihoz, fontossági sorrendben, a következők kellenek:
1. Rengeteg játékos
2. Szervezők
3. Információs felület
4. Szerver-szerverek
5. Nyeremények /Támogatók/

A helyzet az, hogy az első tűnt el. Persze van gond a szerverrel is, de a játékosok eltűnése ölte meg a Grundfocit. Amikor indultunk még 2012-ben. Kiakasztotta a jónép a TS-t. 210 játékos jött el. Legutóbb 32 fő volt a max. Most gondolj bele, 28 Nyereményre már csak 32 játékos.:mosoly:
Nem ezért kezdtük el.

Sajnálom urak, de a klánomtól sem várhatom el /ÉS ITT A LÉNYEG/, hogy igazi klán WAR-ok hijján szervert fizessenek, pusztán a grundfoci kedvéért.
Összegzés: A grundfoci az emberek elmaradása miatt áll le. DE legalább volt.
avatar #19
SNRGabesz 2014. április 24. 328 hozzászólás 1152.
Válasz SIN #16. hozzászólására
Ha ennyire tré a 3 és a 4, miért ne lehetne BF2/2142/BC2 ?
Végülis egy jó BC2 elférne, mostanában abban csapatok néha :)
avatar #18
onedice 2014. április 24. 214 hozzászólás 1638.
Válasz SIN #16. hozzászólására
Ha ennyire tré a 3 és a 4, miért ne lehetne BF2/2142/BC2 ?
Jogos a kérdés de szerintem még mindig nem az a megoldás, hogy mindenki dobja ki a kukába a bf4 et. Megvettük drága volt szeretnénk vele játszani, csak tudomásul kellene venni hogy ez van ezt kell szeretni és lehet is szeretni mert valójában a csapat miatt játszunk nem a játék miatt. Azonban egy bf2142 re kíváncsi lennék. Annyit dicséritek hogy egy gamenight-on tuti ott lennék. Szerintem ez az ami igazából hiányzik, nincsenek gamenight-ok, amit azért valljuk be nem egy eget rengető feladat megszervezni. A legnehezebb pontja a szerver a BC2 gamenight sajna ezen a ponton bukik.
avatar #17
Sz_Miska 2014. április 24. 38 hozzászólás 4832.
Válasz csaszix #14. hozzászólására
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
Ha összejön Én ott leszek.
avatar #16
SIN 2014. április 24. 2161 hozzászólás 127.
Válasz csaszix #14. hozzászólására
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
Ha ennyire tré a 3 és a 4, miért ne lehetne BF2/2142/BC2 ?
avatar #15
onedice 2014. április 23. 214 hozzászólás 1638.
Válasz csaszix #14. hozzászólására
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
:) nekem tetszik :D
avatar #14
csaszix 2014. április 23. 477 hozzászólás 810.
Oké. Akkor kellenek emberek akik gamenigh-ot szerveznek. Kellenek szerverek ahol meglehet ezeket valósítani és megfelelő mennyiségű ember akik elmennek.

Most akkor a hasamra ütök és azt mondom Május 1. este 20:00 lesz egy ilyen. Akinek még van BF4 szervere az kérem arra a napra tegye szabaddá és jelezze hogy segítene a megvalósításban. Egy map legyen 500 tikettel. Hogy melyik az teljesen mindegy.

Előre szólok aki eljön azt a szerveren le fogom lőni vagy le lőhet engem.
Amit tudtam megtettem.
avatar #13
onedice 2014. április 23. 214 hozzászólás 1638.
Válasz csaszix #11. hozzászólására
Emlékeim szerint én nem egyszer kerestem szerkesztőket és ezt itt az oldalon is kiírtam. Lás csodát egy ember nem jött, aki 1 cikknél tovább bírta volna.

De ha gondolod, mutasd meg te, hogy csinálnád. Én nem sajnálom senkitől a lehetőséget.
Ne érts félre Csaszi ezzel a részével is tisztában vagyok. Ha hiszed ha nem szívesen csinálnék videókat de pl örülök hogy ezzel a géppel ami nekem van a játék el döcög 25 30 fpsel, nem hogy még ezt rögzítsem is. Cikk írásra pedig eddig nem adtam a fejem mert nem tartom magam olyan kvalitású játékosnak, írónak akinek a szavára érdemes odafigyelni.
Azonban a lényeg amit Mini is ír egyel feljebb, hogy nem léphettek le nem adhatjátok így át a stafétát másnak mert a ti nevetek fémjelzi a közösséget. Csinálhatok én videót de az nem Csaszinó videója lesz. Mondom ezt úgy hogy minden dlc megjelenésnél tűkön ülve várom a következő túravezetést. A BF.hu szerkesztőinek helyén jelenleg ugyan az az űr tátong mint a veterán játékosok helyén, senki nem vette át tőletek a stafétát ti pedig mikor megszólaltok, írtok valamit csak szidjátok a játékot és tovább romboljátok az amúgy sem stabil hangulatot.
Tény nem egy BF2 a játék de mi itt vagyunk és játszanánk vele a magunk amatőr módján. Pokolba az esportal meg a többi elszállt baromsággal. Ha ez így megy tovább ebből a hullám völgyből nem is fog ki keveredni a közösség.
avatar #12
Mini-ME 2014. április 23. 50 hozzászólás 4175.
Válasz onedice #10. hozzászólására
Emberek ... bombáztok itt minket a negatív hullámaitokkal. A játék olyan amilyen de ennek ellenére mégis játszunk vele. Vagy nem? Felmegyünk puboln és jól érezzük magunkat. Jó volt a grundfoci is még akkor is ha egyre kevesebben jelentünk meg, de akik ott voltak mindig izgalmas küzdelmeket toltak. Vagy lehet hogy rosszul emlékszem és tökszar volt, játszhatatlan volt? Nekünk publámáknak tökéletesen megfelel, csak mostanában ez az elszált esport baromság viszi el a közvéleményt és mindenki azt szajkózza hogy nem alkalmas eeeesportra. Arra lehet hogy nem de itt közülünk ki a szz*** érint az esport??? Az epsylonosokat talán, a többiek meg csak szájtátva csorgatják a nyálukat mert azt hiszik erről szól az egész. Pedig nagyon nem hanem a közösségről rólunk többségről akiknek igen is megfelel a játék. Dwyn ti tartottátok bennünk a lelket a grundfocival, játszottunk és vártuk hátha feléled a közösség. Most mindenki szidja a játékot és a BF re hárítja a felelősséget pedig nem csak a játék hibája ez hanem a BF.hu-é a szerkesztőké. Ti hagytátok cserben a játékot, a közösséget! Ha tetszik ha nem oszlopos tagjai vagytok ennek a világnak és tőletek sem hallunk mást csak a sírást. Persze én megértem hogy mindenkinek alakul közben az élete és elfoglalt lett más dolgok kötik le az idejét.
Ebben a játékban a legalapabb dolgok el vannak szúrva, vagy ha nem akkor megoldják, hogy el legyen. Hatalmas energiákkal reklámozzák magukat, hogy mekkora sztárok, mikor végre beépítenek olyan funkciókat, amik már 10 éve is alapnak számítottak. És ez még a jobbik eset, mert legtöbbször felesleges baromságokkal foglalkoznak. Ezek mellé még tegyük hozzá a folyamatos önmagukat cáfoló, debil nyilatkozatokat, a felhígult játékosállományt és a húzóemberek kiöregedésével keletkező űr be nem töltöttségét. Ami el van rontva, az el van rontva, amit meg sem akarnak javítani, az reménytelen. Talán ha lettünk volna annyira jövőbelátók, hogy nem vesszük meg, akkor se nem szenvednénk vele és az EA is kénytelen lenne többet letenni az asztalra (vagy kukázni, mint a MoH-ot).
avatar #11
csaszix 2014. április 23. 477 hozzászólás 810.
Válasz onedice #10. hozzászólására
Emberek ... bombáztok itt minket a negatív hullámaitokkal. A játék olyan amilyen de ennek ellenére mégis játszunk vele. Vagy nem? Felmegyünk puboln és jól érezzük magunkat. Jó volt a grundfoci is még akkor is ha egyre kevesebben jelentünk meg, de akik ott voltak mindig izgalmas küzdelmeket toltak. Vagy lehet hogy rosszul emlékszem és tökszar volt, játszhatatlan volt? Nekünk publámáknak tökéletesen megfelel, csak mostanában ez az elszált esport baromság viszi el a közvéleményt és mindenki azt szajkózza hogy nem alkalmas eeeesportra. Arra lehet hogy nem de itt közülünk ki a szz*** érint az esport??? Az epsylonosokat talán, a többiek meg csak szájtátva csorgatják a nyálukat mert azt hiszik erről szól az egész. Pedig nagyon nem hanem a közösségről rólunk többségről akiknek igen is megfelel a játék. Dwyn ti tartottátok bennünk a lelket a grundfocival, játszottunk és vártuk hátha feléled a közösség. Most mindenki szidja a játékot és a BF re hárítja a felelősséget pedig nem csak a játék hibája ez hanem a BF.hu-é a szerkesztőké. Ti hagytátok cserben a játékot, a közösséget! Ha tetszik ha nem oszlopos tagjai vagytok ennek a világnak és tőletek sem hallunk mást csak a sírást. Persze én megértem hogy mindenkinek alakul közben az élete és elfoglalt lett más dolgok kötik le az idejét.
Emlékeim szerint én nem egyszer kerestem szerkesztőket és ezt itt az oldalon is kiírtam. Lás csodát egy ember nem jött, aki 1 cikknél tovább bírta volna.

De ha gondolod, mutasd meg te, hogy csinálnád. Én nem sajnálom senkitől a lehetőséget.
avatar #10
onedice 2014. április 23. 214 hozzászólás 1638.
Emberek ... bombáztok itt minket a negatív hullámaitokkal. A játék olyan amilyen de ennek ellenére mégis játszunk vele. Vagy nem? Felmegyünk puboln és jól érezzük magunkat. Jó volt a grundfoci is még akkor is ha egyre kevesebben jelentünk meg, de akik ott voltak mindig izgalmas küzdelmeket toltak. Vagy lehet hogy rosszul emlékszem és tökszar volt, játszhatatlan volt? Nekünk publámáknak tökéletesen megfelel, csak mostanában ez az elszált esport baromság viszi el a közvéleményt és mindenki azt szajkózza hogy nem alkalmas eeeesportra. Arra lehet hogy nem de itt közülünk ki a szz*** érint az esport??? Az epsylonosokat talán, a többiek meg csak szájtátva csorgatják a nyálukat mert azt hiszik erről szól az egész. Pedig nagyon nem hanem a közösségről rólunk többségről akiknek igen is megfelel a játék. Dwyn ti tartottátok bennünk a lelket a grundfocival, játszottunk és vártuk hátha feléled a közösség. Most mindenki szidja a játékot és a BF re hárítja a felelősséget pedig nem csak a játék hibája ez hanem a BF.hu-é a szerkesztőké. Ti hagytátok cserben a játékot, a közösséget! Ha tetszik ha nem oszlopos tagjai vagytok ennek a világnak és tőletek sem hallunk mást csak a sírást. Persze én megértem hogy mindenkinek alakul közben az élete és elfoglalt lett más dolgok kötik le az idejét.
avatar #9
Woody320 2014. április 23. 169 hozzászólás 1957.
Hát igen...Sajnos nagyban hozzákárul a játék sikertelenségéhez,hogy a játékos sem tűr ötökké...
Hozzáteszem én sosem tapasztaltam olyan ordenáré bugokat,de remélem ha lesz 5. rész akkor az végre elhozza a várt színvonalat és játékélményt.
avatar #8
csaszix 2014. április 23. 477 hozzászólás 810.
Amíg olyan alpári bugok vannak benne, hogyha meghal előtted valaki, akkor sérthetetlen vagy addig nincs is miről beszélni.
avatar #7
DrReBoot 2014. április 23. 37 hozzászólás 4894.
BF4: még igazából meg se született, de már el is van temetve.
avatar #6
DWYN 2014. április 23. 574 hozzászólás 686.
Válasz Drang #5. hozzászólására
Köszönet Dwyn-nek, Szabinak és az összes lelkes támogatónak a Grundfociért! Szomorú, de a BF4 teljesen leamortizálta a közösséget. Reméljük lesz majd a jövőben méltó folytatás a BF42, BF2 nyomdokain. :bocs:
Köszönjük a támogatók nevében is.
Meglátjuk.
avatar #5
Drang 2014. április 23. 2730 hozzászólás 86.
Köszönet Dwyn-nek, Szabinak és az összes lelkes támogatónak a Grundfociért! Szomorú, de a BF4 teljesen leamortizálta a közösséget. Reméljük lesz majd a jövőben méltó folytatás a BF42, BF2 nyomdokain. :bocs:
Drang over and out!
avatar #4
DWYN 2014. április 22. 574 hozzászólás 686.
Mi köszönjük, hogy ilyen lelkesen jöttetek Keresztapu, az egész klánodnak. :mosoly:
Természetesen jövünk mi is játszani.
avatar #3
keresztapu 2014. április 22. 196 hozzászólás 1751.
Mi sajnáljuk a dolgot.Nagy számban vettünk részt az eseményen. Ha szerver gond van mi felajánljuk szívesen ahogy tettük eddig is.Mi szerverünket szeretnénk továbbra is üzemeltetni. Vártunk továbbra is mindenkit aki a BF4-el játszani kíván. Köszönjük a szervezőknek az eddigi munkájukat.
avatar #2
DWYN 2014. április 21. 574 hozzászólás 686.
Én is sajnálom, hogy ennyire elfordultak tőle és azt is, hogy a Grundfoci is ennyire elnéptelenedett.
A jövőre nézve, egyenlőre nem tervezünk semmit, mert nincs kinek (tisztelet a kivételnek).
Szívesen!:-)

U.I:
Kakucs nevében és valószínüleg Swatim nevében is én osztom majd a nyereményeket, mert ők nem lesznek elérhetőek azon a napon. NEM ELFELEJTENI: STEAM accountja legyen a potenciális nyerteseknek.
avatar #1
Sz_Miska 2014. április 21. 38 hozzászólás 4832.
Üdv! Szomorú, hogy ez a vége, hogy mindenki elfordul ettől a játéktól...Remélem, hogy a következő sorozat jobb lesz.
Ami furcsa, hogy a klánokat nem érdekli a játék és valahogy eltűntek azok a nagy játékosok, akik a BF 3-ban voltak.
Köszönet Szabinak és Dwinnek, és remélem még kitaláltok hasonló akciókat!