Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Battlefield 3 Magyar Kupa

Cikkek/Interjúk 2012. január 2. Drang 126 hozzászólás 10989 olvasás Címkék: verseny Magyarország OGC EA games kupa DICE Battlefield BFTV Battlefield 3 Battlelog 8v8

Battlefield 3 Magyar Kupa

Hazai Battlefield Csapatok!

Itt az idő összeszedni a régi bandát, felpörgetni a toborzást, ugyanis közeleg az igazság órája. Eldől, hogy kik azok a klánok, akik csatába indulhatnak a dicsőségért! Hazátlan légiók és magyányos harcosok itt az óra, hogy egymásra találjatok és belevessétek magatok a harcokba! Közel a perc, amikor kiderül, hogy melyik osztag Magyarország legjobb Battlefield csapata!

A te csapatod ott lesz a harcmezőn?

A Battlefield 3 Magyar Kupára, lezárult a nevezés! Jelentkezz most! (Regisztrációs lap!)

Segítség a jelentkezési laphoz!
Battlelog guid a Battlelog profilodban az azonosító számod! Elérni a battlelogban a "stats-ra" kell kattintani és akkor így fog kinézni. Ebből természetesen csak a végén lévő számok kellenek.
PL: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Drang_hu/stats/235685023/BATTLEFIELD 3 MAGYAR KUPA

 

Szabályzat

A Kupa szervezője: Battlefield.hu közösségi oldal

Játék: Battlefield 3 Conquest 8 vs. 8

Főadmin: vferi65 Adminok: Livius, Sasa

Elérhetőség: kupa@battlefield.hu, www.kupa.battlefield.hu

A kupa menetrendje:

*Nevezési időszak: 2011. december 01-31.

*Sorsolás: 2012. január 15.

*Az első meccshét: 2012. január 30-án kezdődik

*Kupa időtartama: kb. 8 hét

Nevezés:

Csak csapatok nevezhetnek, egyéni nevezésre nincs lehetőség. A nevezés ingyenes. Le kell tölteni a nevezési lapot (LINK), kitölteni, majd a kupa@battlefield.hu címre elküldeni. Csak azok a nevezések érvényesek, melyek időben beérkeznek, minden szükséges adat ki van töltve, és a játékosok száma eléri a kiírás szerinti minimumot. A nevezési időszak alatt van lehetőség a hiányzó adatok (esetleges játékosok) pótlására.

Conquest 8v8, min. 8 max. 12 játékos.

A nevezés leadásával a csapat és játékosai elfogadják a Kupa szabályait.

Kik nevezhetnek, kiket lehet nevezni:

Csak magyar csapat nevezhet és a nevezett játékosok között is csak magyarok lehetnek. Ide tartoznak a határon túl élő magyarok is. Az ő esetükben a csapatkapitánynak - a nevezés után - egy TS-en történő egyeztetést kell kezdeményeznie valamelyik adminnal, ahol az admin meggyőződik arról, hogy az illető valóban beszéli a nyelvet, valamint az IP-je egyezik a jelentkezésben leadott lakhellyel.

Sorsolás:

A jelentkezések számától függően 2-6 csoportot hozunk létre, amibe 1-1 csapatot beemelünk az eddig elért Battlefieldes (BFBC2; BF3) eredményeit szem előtt tartva, majd a maradék helyekre kézi húzással sorsoljuk a többi csapatot, amit a Battlefield.hu TV-n lehet követni.

A kupa részei:

Első szakaszban csoportmérkőzések, majd a másodikban egyenes kieséses rendszer lesz. A döntők a Kupa utolsó hetének hétvégéjén kerülnek megrendezésre.

A mérkőzések menete:

A warszervezők egyeztetnek egymással, megbeszélik az időpontot és a szervert. Amennyiben nincs saját szerverük, akkor a Battlefield.hu biztosíthat egyet, de ezt egyeztetni kell az adminokkal. A szerver „kiutalása” az igények beérkezésének sorrendjében történik. A meccshét előtti vasárnapig le kell adni a mérkőzés időpontját (kupa@battlefield.hu) és a szerver nevét, illetve a jelszót. A Battlefield.hu TV igyekszik majd a lehető legtöbb összecsapást közvetíteni. A mérkőzést a kupa szabályait betartva kell lejátszani, és mind a 2 csapatnak 24h belül el kell küldenie a mérkőzésről készült screenshot-ot. Panasz és észrevétel szintén 24 órán belül tehető meg emailben és csak a kupa@battlefield.hu címre küldött levélben. Minden egyéb megkeresés szigorúan TILOS, (privát üzenet, mail, telefon, TS stb…) és az adminok ezt figyelmen kívül hagyják.

A mérkőzések alatt a csapatokból 1-1 főnek az OGC TS3-on kell tartózkodnia, hogy a felmerülő problémákat gyorsan orvosolni lehessen. Amennyiben a csapatnak nincs szobája a nevezett TS-en, akkor abba a szobába, amit erre a célra hozunk létre.

Hírek, adatok:

A nevezett csapatok adatai, a mérkőzések eredményei, a Kupa állása és minden egyéb érdekesség hírként a Battlefield.hu oldalon, illetve a külön erre a célra készült kupa.battlefield.hu oldalon követhető nyomon.

A szabályok megalkotásakor törekedtünk arra, hogy figyelembe vegyük a játék jelenlegi állapotát és a nemzetközi trendeket, ez azonban nem azt jeleneti, hogy a nemzetközi szervezetek szabályozását egy az egyben átemeltük. Így minden jelentkezőnek erősen ajánlott a szabályok átolvasása! Nem titkolt cél, hogy ezekkel a szabályokkal is szeretnénk támogatni a csapatok nemzetközi porondon való minél jobb szereplését.

1. Általános szabályok

1.1. Magatartás

Minden játékost megkérünk, hogy emberi módon viselkedjen minden ellenféllel, valamint az adminokkal szemben. Úgy viselkedj másokkal, ahogy azt te is elvárod másoktól! Ha egy játékost az adminok nem megfelelő magatartás miatt vétkesnek találnak, az büntetőpontokat vonhat maga után, valamint a csapat ezzel kockáztatja a Kupában való részvételt.

1.1.1. Sértegetések és egyéb sértő magatartások

Minden, a Kupával összefüggésben elkövetett sértegetés büntetést von maga után. Ide sorolhatók főként a meccs közbeni sértegetések, vagy a Kupa és a Battlefield.hu oldalán lévő inzultálások (fórumok, meccshozzászólások, játékos hozzászólások, támogató és tiltakozó oldalak, stb.).

Az olyan extrém sértegetések, mint pl. szélsőséges nyilatkozatok közlése, vagy mások testi épségének megsértésével való fenyegetés, súlyos büntetést eredményezhet, beleértve a kitiltást is.

Büntetések:

 • Írásbeli figyelmeztetés.
 • Ticketlevonás (10-50) az adott mérkőzés eredményéből.
 • 1 mérkőzésről eltiltás (1 hét kizárás).
 • 2 mérkőzésről eltiltás (2 hét kizárás).
 • Végleges kizárás.

A büntetések mértékét és típusát az adminok határozzák meg, figyelembe véve annak súlyosságát és ismétlődését.

A sértegetéseket csak a "kupa@battlefield.hu" emailen keresztül lehet jelenteni. Ezek a jelentések nem eredményezhetik a meccs megóvását.

1.1.2. Spammelés

Haszontalan, idegesítő, vagy sértő tartalmaknak a Battlefield.hu-n történő túlzott posztolása spamnek minősül. A weboldalon (fórum, meccshozzászólások, játékos hozzászólások, támogató és tiltakozást kifejező posztok) történő spammelése az alábbiak szerint büntetendők:

 • Írásbeli figyelmeztetés az oldalon.
 • 1 hét kommentelési ban.
 • 2 hét kommentelési ban.
 • Végleges ban az oldalról.

1.2. Meccsek

Az összes játékos számára és minden mérkőzésen biztosítani kell a tisztességes versenyfeltételeket.

Minden összecsapást a Kupa szabályai alapján kell lejátszani. Az eredményeket (screenshot) a mérkőzés után, 24 órán belül a Kupa címére el kell küldeni. A meghiúsult mérkőzéseket is jelenteni kell, leírva az okokat és körülményeket, amik alapján az adminok vagy haladékot adnak, hogy a mérkőzést le lehessen játszani, vagy megítélik a mérkőzést az egyik félnek a beküldött információk alapján. Ha az ellenfeled a mérkőzés kezdetét követő 15 percen belül nem jelenik meg, az eredménybe azt kell beírni, hogy a másik fél nem jelent meg időben. Ne írd be azt, hogy megnyertétek a meccset! A Kupa során minden csapatnak egy alkalommal lehetősége van (büntetés nélkül) a mérkőzés kiírt időpontja előtt halasztást kérni, de ekkor törekednie kell arra, hogy a mérkőzés mihamarabb pótolva legyen. A halasztás időtartama nem haladhatja meg az 5 napot. Amennyiben a két csapat nem tud megegyezni az új időpontról, akkor ezt kötelesek jelezni az adminok felé, ekkor az admin kiír egy egyeztetési időpontot az OGC TS-re, ahol az admin jelenlétében próbál a 2 csapat időpontot találni, megegyezni. Azon csapat, akinek képviselője nem jelenik meg az egyeztetésen, automatikusan veszti a meccset, függetlenül attól, hogy az eredeti mérkőzés kinek a hibájából hiúsult meg. Amennyiben a két fél nem tud megegyezni az új időpontról, akkor az admin saját hatáskörben ír ki egy időpontot.

1.3. Játék/kliens

Főszabály szerint minden program használata, ami nem része az eredeti játéknak, nem megengedett egyik mérkőzés alatt sem. Minden külső hangkommunikációs program használható (pl.: TeamSpeak, Ventrilo, stb.). Tilos az olyan programoknak a használata, melyek előnyt biztosítanak a játék alatt (pl. olyan driverek, melyek lehetővé teszik a falon keresztüli nézést). Ugyanúgy tilos az olyan programok alkalmazása, amelyek magát a játékot változtatják meg.

1.4. Játékközvetítés

Az Battlefield.hu fenntartja magának a kupameccsek közvetítésének a kizárólagos jogát, így minden mérkőzésen lehetővé kell tenni, hogy a BFhu TV közvetítője jelen lehessen a szerveren. A tiltás alól kivétel a mérkőzések utáni hírezés, posztolás a saját weboldalon, illetve más közösségi oldalakon, blogokon megjelentetett írások közlése.

Ha a játék olyan szerveren kerül megrendezésre, amihez a Kupa adminisztrátorainak nincsen közvetlen hozzáférése, részükre biztosítani kell megfelelő helyet.

1.5. Belső szövegek

Minden olyan levelezés, szöveg közzététele, ami az adminokkal zajlott, legyen az támogatói vagy tiltakozó, kizárást vonhat maga után.

2. Csalás/félrevezetés

2.1. Csalás

Bármilyen típusú csalás a kupameccseken tilos és büntetést von maga után!

Amennyiben egy nevezett játékos a Kupa ideje alatt, de nem a kupamérkőzésen bukik le, akár PB-n vagy a GGC-n, illetve olyan PB Screenshot készül róla bármely szerveren, amin láthatóan csal, akkor a játékost azonnal ki kell zárni a kupából. A csapat, aminek tagja volt, ekkor nem kerül kizárásra, de a kizárt játékossal csökken a csapat játékoskerete. Amennyiben a lebukás egy kupameccs alkalmával történik, úgy az egész csapatot kizárjuk. A kizárásnak visszamenő hatálya nincs, így a már lejátszott mérkőzések eredményén nem változtat, viszont az adott mérkőzés eredménye törlődik, és automatikusan a másik fél kapja a győzelemért járó pontokat.

3. Felhasználónevek

3.1. Játékos

A játékosokat a csapatkapitány a jelentkezési űrlap kitöltésével regisztrálja a Kupára. Névnek a BF3 játékos nevet és a battlelog guidot kell megadni. A játékos a Kupa ideje alatt nem változtathatja meg a nevét, és a mérkőzések alatt a prefix viselése is kötelező. A játékos nevébe beleírt klán megjelölés nem helyettesíti a prefixet, még ha azok egyeznek is. Az a játékos, akinek az adatai nem egyeznek a nevezésben leadottal, nem vehet részt mérkőzésen. A játékos névre az általános internetes szabályok vonatkoznak, így kirívó esetben az adminok a nevezéskor kérhetik a név megváltoztatását. A játékosok neveinek egymástól különbözőnek kell lennie, nem megengedett az 1 betű vagy szám eltérés, „nagy i” és a „kis l” betű, illetve hasonló, vizuálisan összekeverhető azonos nevek használata (Alma/AIma/A1ma, vagy Oda/0da, vagy klán169/klán196, stb...).

3.2. Csapatok

A csapat nevének nem kell egyedinek lennie, de a Kupa fenntartja magának a jogot, hogy visszautasítsa olyan nevek szerepeltetését, amely egy ismert klánnal azonos vagy hasonló. Ugyanez vonatkozik a prefixre is, itt különösen figyelni kell a battlelogba beírható 4 karakterből adódó ütközésekre. Azon klánok esetében, akik több csapatot indítanak, megengedett az azonos név (klán_1/klán_2 vagy klán_A/klán_B) használata.

A törvény által korlátozott, valamint az etikettel és a jó erkölccsel ütköző nevek nem kerülnek elfogadásra, törölve lesznek.

3.2.1. Csapatnév változtatása

A Kupa ideje alatt a csapat nevének megváltoztatása nem lehetséges.

3.2.2. Csapat nemzetisége

Főszabály szerint a Kupában csak magyar csapatok vehetnek részt. Ide tartoznak a határon túli magyarok és az ideiglenesen külföldön élők, vagy dolgozók is.

3.2.3. Játékosok a csapatban

Egy játékos a Kupa alatt csak egy csapatban játszhat.

3.2.4. Csapat elhagyása/Csapathoz való csatlakozás

A játékos bármikor elhagyhatja a csapatot, viszont ezzel kizárja magát a Kupában való további szereplésből. A Kupa alatt minden csapatnak lehetősége nyílik 2 alkalommal nevezni egy új játékost (de a keret ekkor sem lépheti át a felső határt), és a frissen nevezett játékos a soron következő mérkőzésen nem vehet részt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha a csapat a minimum létszámot a frissen nevezett játékossal tudja kiállítani, és ezt az adminnak előre írásban jelezték.

4. Büntetések

Ha egy játékos vagy csapat figyelmen kívül hagyja vagy megsérti a Kupa szabályait, az többféle következménnyel járhat. Figyelemmel a helytelen magatartás súlyosságára, az adminok döntést hoznak, hogy a lehetőségek közül (figyelmeztetés, ticketlevonás, mérkőzés törlése, játékos kizárása, csapat kizárása) milyen szankcióval élnek. A kiszabott büntetések ellen fellebbezésnek helye nincs.

5. Beállítások

Minden olyan szerver oldali modifikáció, melynek célja, hogy a másik játékossal/csapattal szemben jogtalan előnyhöz jusson, nem megengedett és büntetést von maga után. Minden olyan kliens oldali beállítás, amely jogtalan előnyt ad a másik csapattal/játékossal szemben, szintén büntetést von maga után (lásd „Csalás”).

5.1. Szerverbeállítások

Punkbuster: ON

FriendlyFire: ON

TeamBalance: OFF

KillCam: OFF

MiniMap: ON

3rdPersonVehicleCameras: ON

CrossHair: ON

3DSpotting: ON

MiniMapSpotting: ON

HardCore: OFF

regenerate Health: ON

Ticketratio: default (250 and 300)

Startdelay: 30s (default)

Vehicles: ON

Vehicles Spawn Time: 100% (default)

Spawn only on Squadleader: OFF

5.2. Server streaming

A warszervernek az anti-cheat szoftverrel állandó összeköttetésben (stream) kell lennie www.ggc-stream.com!

Megjegyzendő, hogy a GGC-vel való összeköttetés hiánya büntetőpontokhoz és más szankciókhoz fog vezetni!

5.3. Fegyverek és perkek

Tiltott eszközök: IRNV és Tactical light.

Amennyiben a Kupa első játékhete előtt ezeknek, vagy más eszközöknek a tulajdonsága egy majdani patch miatt megváltozik, akkor megvizsgáljuk, hogy szükséges-e a tiltás módosítása. A Kupa elindulása után a szabályokon már nem változtatunk.

6. Mérkőzés szabályok

6.1. Legkisebb csapatlétszám

Nincs megkötve, így a nem teljes létszámban érkező csapat joga eldönteni, hogy kiáll-e. Amennyiben nem teljes létszámban áll ki, az az ellenfelet nem kötelezi arra, hogy ő is kisebb létszámú csapattal játsszon, de méltányossági alapon jogában áll. Mérkőzés közbeni játékos kiesés esetén a szerver stoppolására nincs lehetőség, de a közös chatben kérhető a másik csapattól, hogy „álljanak meg”, és várják meg, amíg a játékos visszacsatlakozik. Ez a szabály méltányossági alapon működik, így nem kötelező érvényű egyik félre sem.

6.2. Meccs menete

A mérkőzést a kiírt mapon kell játszani, 2 kört, mindegyiket másik oldalon. Ez alól a döntők lesznek kivételek, ahol 2 mapon 2-2 kört kell játszani. A mapokat a csapatok választják ki, 1-1 arányban.

Mérkőzés közben a játékon belüli közös chat használata tilos, ez alól a Leaderek kivételek, de csak indokolt esetben. Ennek megsértése annak mértékétől és tartalmától függően ticketlevonással jár.

6.3. Játékosok váltása egy mérkőzésen

Mindkét csapatnak lehetősége van arra, hogy legfeljebb 2 embert lecseréljen körönként. Éles kör közbeni játékos cserére lehetőség nincs.

6.4. Mérkőzés eredménye

Mindkét kör végén elért ticketek összege adja meg a végeredményt. Az a csapat a nyertes, amelyiknek magasabb a ticketszáma.

6.5. Alaptérkép

Jelenleg nincs lehetőség a ticketek beírására. Ennek megfelelően az alapesetben használt ticketértékeket használjuk. 250 ticket 32 fős Conquest Small Mapokon.

 • Teheran Highway: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Caspian Border: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Seine Crossing: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Operation Firestorm: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Noshahar Canals: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Kargh Island: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Operation Metro: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Damavand Peak: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Grand Bazaar: 32 players Conquest Small (250 tickets)

 

7. Díjazás

I. hely: 1 db serleg, továbbá játékosonként 1-1 nyakba akasztható „aranyérem”.

II. hely: játékosonként 1-1 nyakba akasztható „ezüstérem”.

III. hely: játékosonként 1-1 nyakba akasztható „bronzérem”.

 

avatar #125
zhengjx2 2017. augusztus 22. 30 hozzászólás 5522.
zhengjx20170822
cheap ray ban sunglasses
oakley sunglasses
christian louboutin shoes
ralph?lauren?polo?shirts
vans outlet
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
soccer jerseys wholesale
coach outlet
hermes outlet
polo ralph lauren
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet online
mbt shoes outlet
ralph lauren shirts
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
nike outlet
mulberry handbags sale
pandora jewelery
pandora outlet
cheap oakley sunglasses
chrome hearts online store
coach outlet store online
canada goose jackets
mulberry handbags
nike air max 90
coach outlet online
coach outlet online
birkenstock shoes
michael kors outlet
coach outlet store online
jordan 4
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
polo outlet
kobe 9 elite
oakley sunglasses wholesale
nike shoes for women
oakley sunglasses wholesale
michael kors handbags outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
yeezy boost
burberry outlet store
mulberry bags
uggs outlet
canada goose jackets
michael kors uk
adidas shoes
oakley sunglasses wholesale
michael kors handbags
oakley sunglasses wholesale
longchamp handbags
coach factory outlet
nike outlet online
polo ralph lauren
ugg outlet stores
cheap jordans free shipping
ralph lauren outlet
converse shoes sale
nfl jerseys
coach outlet
adidas shoes
fitflops sale clearance
coach outlet store online
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
ralph lauren outlet
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
mcm backpacks
air force 1 shoes
nhl jerseys
cheap oakley sunglasses
ugg boots australia
polo outlet
coach factory outlet
mont blanc pens
oakley sunglasses sale
soccer cleats
coach outlet store online
coach outlet
uggs outlet
michael kors outlet online
adidas outlet
adidas nmd
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
michael kors outlet clearance
cheap ray bans
max 90
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
jordan shoes
pandora outlet
coach outlet store online
coach outlet
christian louboutin shoes
jerseys wholesale
polo ralph lauren outlet
coach outlet store online
michael kors outlet online
ugg boots outlet
canada goose outlet
polo outlet
pandora charms
nike air max 90
canada goose jackets on sale
bottega veneta outlet online
coach outlet
true religion outlet
nfl jersey wholesale
burberry outlet store
michael kors outlet clearance
pandora jewelry
mac outlet
cheap ray ban sunglasses
los angeles lakers
mulberry outlet
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
canada goose
uggs outlet
ray ban sunglasses wholesale
michael kors canada
ralph lauren uk
coach outlet online coach factory outlet
swarovski crystal
ugg boots outlet
longchamp outlet
longchamp handbags
canada goose uk
ray ban sunglasses uk
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
coach factory outlet
cheap ray ban sunglasses
yeezy boost 350
christian louboutin shoes
max 1
canada goose coats
michael kors outlet online
cheap ray ban sunglasses
coach outlet online
coach outlet online
salomon outlet
marc jacobs sale
cleveland cavaliers jerseys
canada goose outlet
adidas shoes
ray ban sunglasses outlet
ugg clearance
fitflops
canada goose outlet
mulberry uk
canada goose jackets
polo ralph lauren outlet
coach outlet clearance
pandora charms sale clearance
canada goose jackets men
oakley sunglasses wholesale
cheap uggs
cheap nike shoes
pandora outlet
swarovski jewellery
ferragamo outlet
ugg outlet store
cheap oakley sunglasses
true religion jeans
ugg boots clearance
air max 2015
uggs outlet
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
cheap nfl jerseys
ugg outlet store
supra shoes sale
cheap ray ban sunglasses
thomas sabo charms
coach outlet store online
christian louboutin shoes
cheap ray ban sunglasses
michael kors bags
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
coach factory outlet
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
michael kors outlet clearance
true religion jeans outlet
pandora bracelet
polo pas cher
cheap oakley sunglasses
canada goose coats
michael kors outlet clearance
longchamp outlet online
lebron shoes
fitflops
true religion jeans
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
cheap football shirts
moncler sale
cheap ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
adidas wings shoes
nike store uk
kate spade handbags
nike free running
prada outlet
cheap oakley sunglasses
ugg outlet online
cheap michael kors handbags
prada outlet online
cheap ray ban sunglasses
canada goose outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors outlet
tory burch sandals
nike air max
michael kors outlet
christian louboutin outlet
polo outlet online
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
canada goose outlet store
fred perry polo
christian louboutin sale
fitflops sale clearance
ugg boots clearance
canada goose outlet store
coach outlet
cheap oakley sunglasses
uggs outlet
michael kors handbags
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses sale
cheap ray bans
oakley sunglasses sale
cheap jerseys wholesale
michael kors outlet online
coach handbags outlet
canada goose outlet store
ugg outlet clearance
nba jerseys wholesale
mulberry handbags
prada sunglasses for women
michael kors outlet clearance
nike shoes
ugg boots clearance
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
coach factory outlet
coach outlet clearance
coach outlet online
cheap soccer jerseys
cheap nba jerseys
oakley sunglasses sale
ralph lauren
tods outlet online
ralph lauren uk
cheap jordan shoes
swarovski jewelry
michael kors handbags clearance
michael kors outlet online
coach outlet online
ralph lauren outlet
true religion outlet
michael kors outlet online
nike shoes uk
ray ban sunglasses
ray-ban sunglasses
coach factory outlet
christian louboutin outlet
ralph lauren polo
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
michael kors uk
kobe bryants shoes
lacoste pas cher
cheap ray ban sunglasses
nike roshe run
coach outlet online
swarovski uk
michael kors outlet clearance
ugg outlet
michael kors uk
ralph lauren uk
lebron shoes
polo ralph lauren outlet
coach outlet
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
true religion jeans sale
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren
ralph lauren
mulberry handbags
true religion outlet store
kate spade
nfl jersey
ray ban sunglasses outlet
mulberry outlet
cheap jordan shoes
roshe run
new balance outlet
coach factory outlet
cheap jordans
coach outlet
air max trainers
polo outlet store
tory burch outlet online
michael kors outlet clearance
coach outlet
nfl jerseys
coach outlet
birkenstock shoes
ysl outlet online
michael kors outlet online
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
ferragamo shoes
links of london jewellery
michael kors outlet stores
coach outlet
kate spade uk
cheap nfl jerseys
nike outlet store online
Nike Free shoes
nike trainers
canada goose jackets
polo outlet stores
snapbacks wholesale
mont blanc outlet
herve leger dresses
coach outlet
cheap mlb jerseys
nike trainers
adidas nmd runner
polo ralph lauren
polo ralph lauren
nike trainers uk
burberry canada
michael kors uk
ferragamo shoes
canada goose jackets
michael kors outlet
michael kors handbags
puma shoes
coach outlet online
michael kors outlet online
michael kors handbags
tory burch outlet online
michael kors handbags
canada goose jackets
coach factory outlet
Basketball Shoes
mbt shoes outlet
fitflops sale clearance
tory burch outlet stores
air max shoes
polo ralph lauren
coach factory outlet
burberry outlet sale
canada goose outlet
fitflops
nike blazer pas cher
michael kors outlet
mlb jerseys
coach outlet online coach factory outlet
ralph lauren outlet
kate spade uk
polo ralph lauren outlet
polo ralph lauren
christian louboutin shoes
cheap jordan shoes
true religion outlet
cheap jerseys wholesale
uggs outlet
ralph lauren?uk
ed hardy outlet
kate spade handbags
ferragamo outlet
tory burch outlet online
camisetas futbol baratas
air max 90
tory burch outlet online
valentino shoes
coach outlet online
michael kors outlet online
nike outle
michael kors outlet store
ugg boots clearance
oakley sunglasses
michael kors outlet store
nike air huarache
cheap oakley sunglasses
ralph lauren outlet
adidas outlet
ugg boots clearance
michael kors outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
cheap jordan shoes
nba jerseys
canada goose jackets
lacoste outlet
polo ralph lauren outlet
ugg boots clearance
lacoste polo
oakley sunglasses
coach outlet online
ralph lauren polo
cheap oakley sunglasses
giuseppe zanotti shoes
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren
true religion canada
hermes belts
michael kors outlet online
hermes outlet store
polo outlet stores
air max 90
true religion outlet uk
canada goose jackets
ecco outlet
christian louboutin sale
coach outlet store
snapback hats
coach outlet
michael kors outlet clearance
kd shoes
ralph?lauren
coach factory outlet
swarovski jewelry
true religion jeans
prada outlet
coach outlet online
canada goose outlet
ray ban sunglasses uk
christian louboutin sale
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
christian louboutin sale
polo outlet
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
mac tools
true religion uk
ferragamo outlet
cheap oakley sunglasses
coach outlet online
coach outlet online
adidas uk store
ralph lauren
nike shoes outlet
ferragamo shoes sale
ralph lauren polo
polo ralph lauren
michael kors wallets for women
ralph lauren outlet
nike uk store
true religion outlet
cheap jordans
foamposite shoes
michael kors factory outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet online
coach outlet clearance
nike roshe run
ugg outlet
ray ban wayfarer
ugg outlet
christian louboutin shoes
true religion jeans
christian louboutin
uggs outlet
mlb jerseys
reebok shoes
coach outlet online
coach outlet
swarovski crystal
coach outlet
snapbacks wholesale
michael kors outlet
ugg boots outlet
tory burch outlet
cheap oakley sunglasses
uggs outlet
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet clearance
nike air max 1
longchamp outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
ugg outlet online
chrome hearts outlet
nfl jersey wholesale
kobe shoes
michael kors outlet online
air max 90
pandora outlet
ugg boots outlet
coach outlet store online
hermes birkin bag
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ugg outlet store
michael kors outlet online
true religion jeans sale
michael kors handbags outlet
tory burch handbags
canada goose parka
nhl jerseys wholesale
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
canada goose jackets outlet
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
fitflops uk
cheap oakley sunglasses
cheap oakley sunglasses
christian louboutin outlet
coach outlet
true religion outlet
mbt shoes
pandora jewellery
cheap jordans for sale
cheap oakley sunglasses
coach outlet clearance
uggs outlet
longchamp handbags
coach outlet online
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
coach outlet online
nike shoes
ralph lauren outlet stores
coach outlet
longchamp handbags
ray-ban sunglasses
longchamp bags
swarovski outlet
polo ralph lauren
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
lacoste shirts
cheap oakley sunglasses
ugg clearance
moncler coats
nike air huarache
coach factory outlet
christian louboutin uk
ralph lauren outlet
cazal outlet
kate spade outlet online
ray bans
coach outlet online
canada goose coats
christian louboutin
ralph lauren outlet
mulberry bags
coach outlet
canada goose jackets for women
reebok shoes
ugg outlet
adidas shoes
avatar #124
lcklck16 2017. július 28. 301 hozzászólás 1260.
20170728lck
http://www.cheapsoccerjersey.net
http://www.pandorajewellery.cc
http://www.coachfactoryoutletcoachoutletonline.us.com20170729lck
ralph lauren outlet
swarovski jewelry
supra shoes sale
mulberry bags
louis vuitton
ugg outlet
louis vuitton borse
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
canada goose outlet online
canada goose outlet
polo ralph lauren outlet
pandora charms
coach outlet online
michael kors outlet clearance
cartier watches
christian louboutin
polo pas cher
fitflops
coach factory outlet
nike trainers
pandora jewelery
canada goose jackets
michael kors outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
rolex watches
bottega veneta outlet online
rolex orologi
mbt shoes outlet
adidas shoes
mulberry handbags sale
michael kors wallets for women
michael kors outlet online
omega outlet
coach outlet
jerseys wholesale
cheap oakley sunglasses
michael kors uk
michael kors uk
fitflops sale clearance
adidas nmd
coach outlet
christian louboutin sale
los angeles lakers
coach factory outlet
true religion jeans sale
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors handbags
ray-ban sunglasses
cheap ray bans
cartier outlet
tory burch sandals
uggs outlet
mont blanc outlet
nhl jerseys wholesale
ferragamo shoes
polo ralph lauren
nfl jersey wholesale
thomas sabo charms
gucci borse
louis vuitton outlet
ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
coach outlet online coach factory outlet
soccer cleats
canada goose outlet store
ralph lauren outlet
pandora outlet
coach factory outlet
michael kors outlet store
michael kors outlet online
chrome hearts online store
polo outlet
marc jacobs sale
coach outlet
louis vuitton uk
coach outlet online
polo ralph lauren
polo outlet online
nike shoes
ralph lauren?uk
cheap jordans free shipping
michael kors outlet stores
michael kors outlet clearance
ralph lauren
gucci outlet
coach outlet store online
louis vuitton bags
coach outlet online
nba jerseys wholesale
kate spade outlet online
cheap jordans for sale
coach outlet online
pandora outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet online
cheap nfl jerseys
coach outlet online
coach outlet clearance
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
canada goose outlet
nike shoes uk
Basketball Shoes
nike outlet store online
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
michael kors handbags
canada goose uk
mulberry handbags
juicy couture tracksuit
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses outlet
cheap ray ban sunglasses
adidas shoes
louis vuitton
ray ban wayfarer
cheap ray ban sunglasses
hermes belts
polo ralph lauren
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet online
birkenstock shoes
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
canada goose
pandora jewelry
tods outlet online
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
louis vuitton outlet
prada outlet online
cheap oakley sunglasses
ralph lauren outlet
kobe 9 elite
oakley sunglasses sale
gucci outlet online
ralph lauren
lacoste polo
cheap oakley sunglasses
adidas uk store
swarovski jewellery
sac louis vuitton pas cher
michael kors outlet
coach outlet online
louis vuitton
oakley sunglasses sale
ysl outlet online
ray ban sunglasses uk
michael kors outlet
coach outlet
polo ralph lauren outlet
swarovski crystal
Nike Free shoes
coach outlet
coach outlet
ralph lauren outlet stores
links of london jewellery
snapback hats
louis vuitton outlet stores
nike air max 1
michael kors outlet clearance
air max 90
oakley sunglasses
air force 1 shoes
roshe run
nike roshe run
christian louboutin shoes
birkenstock shoes
cheap mlb jerseys
michael kors outlet online
ray bans
michael kors outlet online
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet store online
mulberry outlet
louis vuitton
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
true religion jeans
hermes outlet store
louis vuitton outlet stores
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
louis vuitton outlet
michael kors outlet
nike outlet online
nike trainers
oakley sunglasses wholesale
mlb jerseys
adidas nmd runner
canada goose outlet
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
kate spade
lebron shoes
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
prada outlet
air max 90
longchamp handbags
air max 2015
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ferragamo shoes sale
polo ralph lauren outlet
christian louboutin uk
true religion jeans sale
coach outlet
polo ralph lauren
soccer jerseys wholesale
hollister clothing store
jordan shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet online
nike roshe run
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
michael kors outlet clearance
louis vuitton handbags
coach outlet store online
mont blanc pens
cartier watches for sale
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
michael kors outlet online
michael kors canada
michael kors outlet clearance
ralph lauren
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet online
louis vuitton outlet online
adidas shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
canada goose jackets
nike air max
gucci bags
adidas shoes
rolex outlet
christian louboutin
coach outlet
ralph?lauren
pandora outlet
coach outlet store online
gucci outlet online
coach outlet
christian louboutin shoes
valentino shoes
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
louis vuitton
longchamp outlet
nfl jersey
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
ferragamo outlet
ralph lauren uk
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
max 90
michael kors outlet clearance
ferragamo outlet
snapbacks wholesale
cheap nfl jerseys
cheap football shirts
cheap jerseys wholesale
puma shoes
cheap oakley sunglasses
swarovski outlet
fred perry polo
coach outlet online
kate spade uk
coach outlet
polo outlet stores
herve leger dresses
lacoste shirts
kd shoes
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
polo outlet
ralph lauren
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
cheap oakley sunglasses
nike shoes
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
reebok shoes
ralph lauren shirts
nba jerseys
michael kors uk
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses sale
mulberry outlet
ray ban sunglasses uk
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
tory burch outlet stores
coach factory outlet
lebron shoes
nike blazer pas cher
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
michael kors outlet store
fitflops uk
coach outlet clearance
coach outlet
louis vuitton outlet store
tory burch outlet
nike outle
louis vuitton outlet online
cheap oakley sunglasses
coach handbags outlet
christian louboutin sale
burberry outlet store
coach outlet online
prada sunglasses for women
ray ban sunglasses wholesale
kobe bryants shoes
coach outlet online
kobe shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
gucci outlet store
foamposite shoes
cheap oakley sunglasses
nike shoes for women
nfl jersey wholesale
coach outlet online
yeezy boost
gucci outlet online
pandora bracelet
new balance outlet
coach outlet online
mlb jerseys
louis vuitton outlet
oakley sunglasses wholesale
longchamp handbags
nike shoes outlet
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
tory burch outlet online
ray ban sunglasses outlet
hermes birkin bag
salomon outlet
cartier watches for women
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
michael kors outlet online
michael kors handbags
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
air max shoes
christian louboutin shoes
coach outlet store
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses wholesale
pandora charms sale clearance
rolex uk
michael kors outlet clearance
ray-ban sunglasses
snapbacks wholesale
cheap oakley sunglasses
swarovski uk
gucci outlet online
ralph lauren polo
polo outlet
ralph lauren polo
nike outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses wholesale
converse shoes sale
ferragamo outlet
coach factory outlet
air max 90
mulberry handbags
michael kors outlet clearance
adidas outlet
christian louboutin sale
coach factory outlet
coach outlet store online
canada goose jackets
burberry outlet store
louis vuitton outlet
nike store uk
mcm backpacks
cartier watches
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
fitflops
louis vuitton outlet
cazal outlet
nike trainers uk
coach outlet store online
rolex watches outlet
nike air max 90
canada goose outlet
nfl jerseys
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
ecco outlet
fitflops
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet stores
cheap jordan shoes
nike outlet store online
michael kors outlet clearance
lacoste outlet
cheap soccer jerseys
tory burch handbags
true religion outlet
canada goose outlet
cheap nba jerseys
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
true religion outlet
mizuno shoes
cheap ray ban sunglasses
lacoste pas cher
ray ban sunglasses
mulberry handbags
oakley sunglasses wholesale
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
polo ralph lauren
coach outlet online
true religion outlet uk
nike air huarache
cheap jerseys wholesale
ralph lauren outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
longchamp
burberry canada
cheap ray ban sunglasses
nike air huarache
nfl jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
reebok shoes
coach outlet clearance
true religion outlet store
air max trainers
michael kors outlet
mbt shoes outlet
burberry outlet sale
nhl jerseys
canada goose coats
cheap nike shoes
swarovski jewelry
ralph?lauren?polo?shirts
polo outlet store
true religion outlet
cheap jordan shoes
oakley sunglasses
true religion outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet
christian louboutin sale
yeezy boost 350
pandora jewellery
pandora outlet
michael kors outlet online
ralph lauren uk
rolex watches for sale
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
ralph lauren uk
christian louboutin outlet
coach factory outlet
camisetas futbol baratas
cleveland cavaliers jerseys
true religion jeans
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
cheap uggs
coach outlet online
louis vuitton
michael kors outlet
coach outlet online
michael kors outlet online
fitflops uk
cheap ray bans
coach outlet clearance
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
coach outlet store online
nike air max 90
canada goose jackets
longchamp
coach outlet online
coach outlet online coach factory outlet
cheap jordans
true religion jeans outlet
ed hardy outlet
prada outlet
coach outlet online
fitflops sale clearance
tory burch outlet online
fitflops sale clearance
giuseppe zanotti shoes
christian louboutin outlet
canada goose jackets
cheap jordans
polo ralph lauren
coach outlet
oakley sunglasses sale
longchamp outlet online
louis vuitton
michael kors outlet clearance
michael kors uk
polo outlet stores
louis vuitton outlet
cheap replica watches
nike uk store
coach outlet
max 1
true religion jeans
true religion outlet
ray ban sunglasses
air max 90
tory burch outlet online
louis vuitton
true religion uk
polo ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet
jordan 4
coach outlet
mulberry uk
mbt shoes
polo outlet
true religion canada
coach outlet
fitflops sale clearance
kate spade uk
kate spade handbags
swarovski crystal
michael kors outlet online
ferragamo shoes
chrome hearts outlet
louis vuitton
ralph lauren polo
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
longchamp outlet
uggs outlet
louis vuitton handbags
cheap oakley sunglasses
michael kors factory outlet
hermes outlet
mulberry handbags sale
christian louboutin outlet
tory burch outlet online
christian louboutin shoes
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
nike free running
instyler
kate spade handbags
rolex watches
mac cosmetics sale
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet online
vans outlet
adidas outlet
michael kors outlet online
canada goose outlet store
20170729lck

http://www.truereligionjeansoutlets.us.com
http://www.nfl-jerseyswholesale.us.com
http://www.toryburch-outletstore.in.net
http://www.oakleysunglassescheapsale.us.com
http://www.giuseppe-zanotti-outlet.org
http://www.cheap-raybansunglasses.com.co
http://www.mulberry-handbagsoutlet.org.uk
http://www.hermesbelts.us.com
http://www.mulberrybagsmulberryhandbags.co.uk
http://www.cheapuggs-outlet.in.net
http://www.cartieroutletstore.us.com
http://www.louis-vuittonhandbags.org.uk
http://www.2017wholesalenfljerseys.com
http://www.raybans-sunglasses.us.com
http://www.pandoracharmsjewelry.me.uk
http://www.oakley-sunglasses.nom.co
http://www.birkenstock-outlet.us.com
http://www.truereligionjeanssale.com
http://www.cheapjordan-shoes.us.com
http://www.cheapjerseyswholesale.org
http://www.michaelkorsoutletcoupons.us.com
http://www.mulberry-handbags.me.uk
http://www.poloralphlaurensale.us.com
http://www.true-religion.org.uk
http://www.adidasoutletstore.in.net
http://www.canadagooseoutletstore.name
http://www.airhuarache-nike.co.uk
http://www.handbagslongchamp.us.com
http://www.coachoutletclearanceonline.us.com
http://www.sunglassescheap.org
http://www.oakleysunglasseswholesalechina.us.com
http://www.ralphlaurenpoloshirts.org.uk
http://www.michael-korsoutletclearance.us.org
http://www.maccosmetics.us.com
http://www.valentinooutlet.us.com
http://www.coachfactoryoutlet-store.com.co
http://www.mont-blancpens.com.co
http://www.rolex-outlet.us.com
http://www.uggoutletsale.us.com
http://www.pradashoesofficial.us
http://www.ralphlauren-polo.org.uk
http://www.vans-shoes.cc
http://www.pradasunglasses.us.com
http://www.louisvuittonoutletauthentic.us.com
http://www.toryburchoutletofficial.us.com
http://www.outletkatespade.us
http://www.oakleysunglasseswholesaleauthentic.us.com
http://www.canadagooseoutletstore.com.co
http://www.cheapreplicawatches.com.co
http://www.oakley-sunglasseswholesale.us.com
http://www.coachfactoryoutlet.de.com
http://www.futbol-baratas.com
http://www.cheap-jordanshoes.us.com
http://www.adidas-wings.in.net
http://www.bottega-venetaoutlet.net
http://www.nikerosherun.me.uk
http://www.truereligionjeans-canada.com
http://www.edhardy.us.com
http://www.louisvuitton-outletonline.us.org
http://www.chromeheartsoutlet.com.co
http://www.michaelkorsoutletclearance-online.us.com
http://www.louis-vuittonoutletonlines.us.com
http://www.ralphlaurenpolo-outlet.us.com
http://www.coachoutletonline.us.org
http://www.asicsisrael.com
http://www.cartierwatchesforwomen.us.com
http://www.cheapraybansunglasseswholesale.us.com
http://www.uggbootsclearance.us.org
http://www.louisvuittonpascher.fr
http://www.lebronjamesshoes.in.net
http://www.coachoutletonlineclearance.us.com
http://www.ugg-outletclearance.in.net
http://www.ray-bansunglasses.com.co
http://www.ralphlaurenoutlet.org.uk
http://www.michaelkorshandbags-onsale.us.com
http://www.louisvuitton-outletclearance.us.com
http://www.cheapoakleysunglassesformen.us.com
http://www.toryburchoutletstores.us.org
http://www.hollisterclothing-store.us.com
http://www.truereligionoutlet-store.us.com
http://www.mulberrybags.me.uk
http://www.ralphlaurenoutletstores.us.com
http://www.converseshoes.us.com
http://www.fredperrypoloshirts.com
http://www.longchamp-handbags.org.uk
http://www.coachoutletcoachoutletonline.us.com
http://www.toryburchoutlet-online.us.com
http://www.chromeheartsoutletstore.us.com
http://www.michaelkors-handbags.co.uk
http://www.cheapjordansfreeshipping.us.com
http://www.raybansunglassesuk.com.co
http://www.hollister-clothingstore.in.net
http://www.nikeair-max.me.uk
http://www.michaelkorsuk-outlet.org.uk
http://www.uggbootsforwomen.us.com
http://www.christianlouboutin-outlet.me.uk
http://www.polo-outletstore.us.com
20170728lck
avatar #123
lcklck16 2017. július 28. 301 hozzászólás 1260.
20170728lck
http://www.cheapsoccerjersey.net
http://www.pandorajewellery.cc
http://www.coachfactoryoutletcoachoutletonline.us.com20170729lck
ralph lauren outlet
swarovski jewelry
supra shoes sale
mulberry bags
louis vuitton
ugg outlet
louis vuitton borse
canada goose jackets
oakley sunglasses wholesale
canada goose outlet online
canada goose outlet
polo ralph lauren outlet
pandora charms
coach outlet online
michael kors outlet clearance
cartier watches
christian louboutin
polo pas cher
fitflops
coach factory outlet
nike trainers
pandora jewelery
canada goose jackets
michael kors outlet
ralph lauren outlet
michael kors outlet clearance
asics,asics israel,asics shoes,asics running shoes,asics israel,asics gel,asics running,asics gel nimbus,asics gel kayano
rolex watches
bottega veneta outlet online
rolex orologi
mbt shoes outlet
adidas shoes
mulberry handbags sale
michael kors wallets for women
michael kors outlet online
omega outlet
coach outlet
jerseys wholesale
cheap oakley sunglasses
michael kors uk
michael kors uk
fitflops sale clearance
adidas nmd
coach outlet
christian louboutin sale
los angeles lakers
coach factory outlet
true religion jeans sale
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
cheap ray ban sunglasses
michael kors handbags
ray-ban sunglasses
cheap ray bans
cartier outlet
tory burch sandals
uggs outlet
mont blanc outlet
nhl jerseys wholesale
ferragamo shoes
polo ralph lauren
nfl jersey wholesale
thomas sabo charms
gucci borse
louis vuitton outlet
ralph lauren outlet
cheap jordan shoes
coach outlet online coach factory outlet
soccer cleats
canada goose outlet store
ralph lauren outlet
pandora outlet
coach factory outlet
michael kors outlet store
michael kors outlet online
chrome hearts online store
polo outlet
marc jacobs sale
coach outlet
louis vuitton uk
coach outlet online
polo ralph lauren
polo outlet online
nike shoes
ralph lauren?uk
cheap jordans free shipping
michael kors outlet stores
michael kors outlet clearance
ralph lauren
gucci outlet
coach outlet store online
louis vuitton bags
coach outlet online
nba jerseys wholesale
kate spade outlet online
cheap jordans for sale
coach outlet online
pandora outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet online
cheap nfl jerseys
coach outlet online
coach outlet clearance
polo ralph lauren outlet
coach outlet online
canada goose outlet
nike shoes uk
Basketball Shoes
nike outlet store online
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
michael kors handbags
canada goose uk
mulberry handbags
juicy couture tracksuit
cheap oakley sunglasses
ray ban sunglasses outlet
cheap ray ban sunglasses
adidas shoes
louis vuitton
ray ban wayfarer
cheap ray ban sunglasses
hermes belts
polo ralph lauren
true religion jeans
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet online
birkenstock shoes
michael kors outlet
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
canada goose
pandora jewelry
tods outlet online
cheap oakley sunglasses
ferragamo shoes
louis vuitton outlet
prada outlet online
cheap oakley sunglasses
ralph lauren outlet
kobe 9 elite
oakley sunglasses sale
gucci outlet online
ralph lauren
lacoste polo
cheap oakley sunglasses
adidas uk store
swarovski jewellery
sac louis vuitton pas cher
michael kors outlet
coach outlet online
louis vuitton
oakley sunglasses sale
ysl outlet online
ray ban sunglasses uk
michael kors outlet
coach outlet
polo ralph lauren outlet
swarovski crystal
Nike Free shoes
coach outlet
coach outlet
ralph lauren outlet stores
links of london jewellery
snapback hats
louis vuitton outlet stores
nike air max 1
michael kors outlet clearance
air max 90
oakley sunglasses
air force 1 shoes
roshe run
nike roshe run
christian louboutin shoes
birkenstock shoes
cheap mlb jerseys
michael kors outlet online
ray bans
michael kors outlet online
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet online
coach outlet store online
mulberry outlet
louis vuitton
coach outlet store online
cheap oakley sunglasses
coach factory outlet
true religion jeans
hermes outlet store
louis vuitton outlet stores
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
louis vuitton outlet
michael kors outlet
nike outlet online
nike trainers
oakley sunglasses wholesale
mlb jerseys
adidas nmd runner
canada goose outlet
rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
kate spade
lebron shoes
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
prada outlet
air max 90
longchamp handbags
air max 2015
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet clearance
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ferragamo shoes sale
polo ralph lauren outlet
christian louboutin uk
true religion jeans sale
coach outlet
polo ralph lauren
soccer jerseys wholesale
hollister clothing store
jordan shoes
michael kors outlet clearance
coach outlet online
nike roshe run
basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
michael kors outlet clearance
louis vuitton handbags
coach outlet store online
mont blanc pens
cartier watches for sale
oakley sunglasses
ray ban sunglasses
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
michael kors outlet online
michael kors canada
michael kors outlet clearance
ralph lauren
coach outlet
coach factory outlet
coach outlet online
louis vuitton outlet online
adidas shoes
michael kors outlet online
coach factory outlet
canada goose jackets
nike air max
gucci bags
adidas shoes
rolex outlet
christian louboutin
coach outlet
ralph?lauren
pandora outlet
coach outlet store online
gucci outlet online
coach outlet
christian louboutin shoes
valentino shoes
coach outlet
oakley sunglasses wholesale
coach outlet online
louis vuitton
longchamp outlet
nfl jersey
rolex watches,rolex replica watches,replica rolex watches,replica watches
ferragamo outlet
ralph lauren uk
michael kors outlet clearance
polo ralph lauren outlet
max 90
michael kors outlet clearance
ferragamo outlet
snapbacks wholesale
cheap nfl jerseys
cheap football shirts
cheap jerseys wholesale
puma shoes
cheap oakley sunglasses
swarovski outlet
fred perry polo
coach outlet online
kate spade uk
coach outlet
polo outlet stores
herve leger dresses
lacoste shirts
kd shoes
oakley sunglasses wholesale
coach factory outlet
polo outlet
ralph lauren
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
cheap oakley sunglasses
nike shoes
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
reebok shoes
ralph lauren shirts
nba jerseys
michael kors uk
michael kors outlet clearance
oakley sunglasses sale
mulberry outlet
ray ban sunglasses uk
michael kors outlet online
ralph lauren outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
tory burch outlet stores
coach factory outlet
lebron shoes
nike blazer pas cher
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
michael kors outlet store
fitflops uk
coach outlet clearance
coach outlet
louis vuitton outlet store
tory burch outlet
nike outle
louis vuitton outlet online
cheap oakley sunglasses
coach handbags outlet
christian louboutin sale
burberry outlet store
coach outlet online
prada sunglasses for women
ray ban sunglasses wholesale
kobe bryants shoes
coach outlet online
kobe shoes
cheap oakley sunglasses
coach outlet store online
gucci outlet store
foamposite shoes
cheap oakley sunglasses
nike shoes for women
nfl jersey wholesale
coach outlet online
yeezy boost
gucci outlet online
pandora bracelet
new balance outlet
coach outlet online
mlb jerseys
louis vuitton outlet
oakley sunglasses wholesale
longchamp handbags
nike shoes outlet
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
tory burch outlet online
ray ban sunglasses outlet
hermes birkin bag
salomon outlet
cartier watches for women
cheap jordan shoes
christian louboutin shoes
michael kors outlet online
michael kors handbags
louis vuitton outlet
polo ralph lauren
air max shoes
christian louboutin shoes
coach outlet store
oakley sunglasses wholesale
oakley sunglasses wholesale
pandora charms sale clearance
rolex uk
michael kors outlet clearance
ray-ban sunglasses
snapbacks wholesale
cheap oakley sunglasses
swarovski uk
gucci outlet online
ralph lauren polo
polo outlet
ralph lauren polo
nike outlet
longchamp handbags
oakley sunglasses wholesale
converse shoes sale
ferragamo outlet
coach factory outlet
air max 90
mulberry handbags
michael kors outlet clearance
adidas outlet
christian louboutin sale
coach factory outlet
coach outlet store online
canada goose jackets
burberry outlet store
louis vuitton outlet
nike store uk
mcm backpacks
cartier watches
michael kors outlet clearance
michael kors outlet online
fitflops
louis vuitton outlet
cazal outlet
nike trainers uk
coach outlet store online
rolex watches outlet
nike air max 90
canada goose outlet
nfl jerseys
michael kors outlet clearance
cheap oakley sunglasses
cheap ray ban sunglasses
ecco outlet
fitflops
michael kors outlet clearance
louis vuitton outlet stores
cheap jordan shoes
nike outlet store online
michael kors outlet clearance
lacoste outlet
cheap soccer jerseys
tory burch handbags
true religion outlet
canada goose outlet
cheap nba jerseys
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
true religion outlet
mizuno shoes
cheap ray ban sunglasses
lacoste pas cher
ray ban sunglasses
mulberry handbags
oakley sunglasses wholesale
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
polo ralph lauren
coach outlet online
true religion outlet uk
nike air huarache
cheap jerseys wholesale
ralph lauren outlet
michael kors handbags
christian louboutin shoes
longchamp
burberry canada
cheap ray ban sunglasses
nike air huarache
nfl jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
reebok shoes
coach outlet clearance
true religion outlet store
air max trainers
michael kors outlet
mbt shoes outlet
burberry outlet sale
nhl jerseys
canada goose coats
cheap nike shoes
swarovski jewelry
ralph?lauren?polo?shirts
polo outlet store
true religion outlet
cheap jordan shoes
oakley sunglasses
true religion outlet
michael kors outlet
canada goose outlet
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
ralph lauren outlet
coach outlet
christian louboutin sale
yeezy boost 350
pandora jewellery
pandora outlet
michael kors outlet online
ralph lauren uk
rolex watches for sale
mulberry outlet,mulberry handbags outlet
uggs outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet online
ralph lauren uk
christian louboutin outlet
coach factory outlet
camisetas futbol baratas
cleveland cavaliers jerseys
true religion jeans
cheap ray ban sunglasses
cheap ray ban sunglasses
adidas wings shoes
cheap uggs
coach outlet online
louis vuitton
michael kors outlet
coach outlet online
michael kors outlet online
fitflops uk
cheap ray bans
coach outlet clearance
michael kors outlet clearance
coach factory outlet
coach outlet store online
nike air max 90
canada goose jackets
longchamp
coach outlet online
coach outlet online coach factory outlet
cheap jordans
true religion jeans outlet
ed hardy outlet
prada outlet
coach outlet online
fitflops sale clearance
tory burch outlet online
fitflops sale clearance
giuseppe zanotti shoes
christian louboutin outlet
canada goose jackets
cheap jordans
polo ralph lauren
coach outlet
oakley sunglasses sale
longchamp outlet online
louis vuitton
michael kors outlet clearance
michael kors uk
polo outlet stores
louis vuitton outlet
cheap replica watches
nike uk store
coach outlet
max 1
true religion jeans
true religion outlet
ray ban sunglasses
air max 90
tory burch outlet online
louis vuitton
true religion uk
polo ralph lauren
coach outlet
michael kors outlet
jordan 4
coach outlet
mulberry uk
mbt shoes
polo outlet
true religion canada
coach outlet
fitflops sale clearance
kate spade uk
kate spade handbags
swarovski crystal
michael kors outlet online
ferragamo shoes
chrome hearts outlet
louis vuitton
ralph lauren polo
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
longchamp outlet
uggs outlet
louis vuitton handbags
cheap oakley sunglasses
michael kors factory outlet
hermes outlet
mulberry handbags sale
christian louboutin outlet
tory burch outlet online
christian louboutin shoes
oakley sunglasses wholesale
louis vuitton
polo ralph lauren
michael kors outlet clearance
nike free running
instyler
kate spade handbags
rolex watches
mac cosmetics sale
cheap oakley sunglasses
louis vuitton outlet online
vans outlet
adidas outlet
michael kors outlet online
canada goose outlet store
20170729lck

http://www.truereligionjeansoutlets.us.com
http://www.nfl-jerseyswholesale.us.com
http://www.toryburch-outletstore.in.net
http://www.oakleysunglassescheapsale.us.com
http://www.giuseppe-zanotti-outlet.org
http://www.cheap-raybansunglasses.com.co
http://www.mulberry-handbagsoutlet.org.uk
http://www.hermesbelts.us.com
http://www.mulberrybagsmulberryhandbags.co.uk
http://www.cheapuggs-outlet.in.net
http://www.cartieroutletstore.us.com
http://www.louis-vuittonhandbags.org.uk
http://www.2017wholesalenfljerseys.com
http://www.raybans-sunglasses.us.com
http://www.pandoracharmsjewelry.me.uk
http://www.oakley-sunglasses.nom.co
http://www.birkenstock-outlet.us.com
http://www.truereligionjeanssale.com
http://www.cheapjordan-shoes.us.com
http://www.cheapjerseyswholesale.org
http://www.michaelkorsoutletcoupons.us.com
http://www.mulberry-handbags.me.uk
http://www.poloralphlaurensale.us.com
http://www.true-religion.org.uk
http://www.adidasoutletstore.in.net
http://www.canadagooseoutletstore.name
http://www.airhuarache-nike.co.uk
http://www.handbagslongchamp.us.com
http://www.coachoutletclearanceonline.us.com
http://www.sunglassescheap.org
http://www.oakleysunglasseswholesalechina.us.com
http://www.ralphlaurenpoloshirts.org.uk
http://www.michael-korsoutletclearance.us.org
http://www.maccosmetics.us.com
http://www.valentinooutlet.us.com
http://www.coachfactoryoutlet-store.com.co
http://www.mont-blancpens.com.co
http://www.rolex-outlet.us.com
http://www.uggoutletsale.us.com
http://www.pradashoesofficial.us
http://www.ralphlauren-polo.org.uk
http://www.vans-shoes.cc
http://www.pradasunglasses.us.com
http://www.louisvuittonoutletauthentic.us.com
http://www.toryburchoutletofficial.us.com
http://www.outletkatespade.us
http://www.oakleysunglasseswholesaleauthentic.us.com
http://www.canadagooseoutletstore.com.co
http://www.cheapreplicawatches.com.co
http://www.oakley-sunglasseswholesale.us.com
http://www.coachfactoryoutlet.de.com
http://www.futbol-baratas.com
http://www.cheap-jordanshoes.us.com
http://www.adidas-wings.in.net
http://www.bottega-venetaoutlet.net
http://www.nikerosherun.me.uk
http://www.truereligionjeans-canada.com
http://www.edhardy.us.com
http://www.louisvuitton-outletonline.us.org
http://www.chromeheartsoutlet.com.co
http://www.michaelkorsoutletclearance-online.us.com
http://www.louis-vuittonoutletonlines.us.com
http://www.ralphlaurenpolo-outlet.us.com
http://www.coachoutletonline.us.org
http://www.asicsisrael.com
http://www.cartierwatchesforwomen.us.com
http://www.cheapraybansunglasseswholesale.us.com
http://www.uggbootsclearance.us.org
http://www.louisvuittonpascher.fr
http://www.lebronjamesshoes.in.net
http://www.coachoutletonlineclearance.us.com
http://www.ugg-outletclearance.in.net
http://www.ray-bansunglasses.com.co
http://www.ralphlaurenoutlet.org.uk
http://www.michaelkorshandbags-onsale.us.com
http://www.louisvuitton-outletclearance.us.com
http://www.cheapoakleysunglassesformen.us.com
http://www.toryburchoutletstores.us.org
http://www.hollisterclothing-store.us.com
http://www.truereligionoutlet-store.us.com
http://www.mulberrybags.me.uk
http://www.ralphlaurenoutletstores.us.com
http://www.converseshoes.us.com
http://www.fredperrypoloshirts.com
http://www.longchamp-handbags.org.uk
http://www.coachoutletcoachoutletonline.us.com
http://www.toryburchoutlet-online.us.com
http://www.chromeheartsoutletstore.us.com
http://www.michaelkors-handbags.co.uk
http://www.cheapjordansfreeshipping.us.com
http://www.raybansunglassesuk.com.co
http://www.hollister-clothingstore.in.net
http://www.nikeair-max.me.uk
http://www.michaelkorsuk-outlet.org.uk
http://www.uggbootsforwomen.us.com
http://www.christianlouboutin-outlet.me.uk
http://www.polo-outletstore.us.com
20170728lck
avatar #122
chenlina 2017. június 14. 538 hozzászólás 732.
chenlina20170614
converse shoes
nfl jerseys cheap
montre rolex
louis vuitton outlet
coach outlet canada
louboutin outlet
canada goose sale
longchamp pas cher
michael kors taschen
oakley sunglasses
rolex watches
lunettes ray ban
burberry outlet online
pandora jewelry
pandora jewelry
vans shoes
polo ralph lauren
louis vuitton handbags
oakley canada
cheap nfl jerseys
beats by dre
louis vuitton outlet online
coach factory outlet
christian louboutin shoes
spurs jerseys
asics shoes
louis vuitton outlet
adidas yeezy boost 350
polo ralph lauren
fitflops outlet
ralph lauren uk
air jordan
fitflop sale
salomon shoes
chaussures christian louboutin
michael kors väska
polo ralph lauren outlet
nike outlet
yeezy 350
vikings jerseys
michael kors
hermes outlet
retro jordan shoes
kate spade outlet
michael kors handbags
adidas yeezy
air jordan 14
beats by dr dre
nfl jerseys cheap
ed hardy clothing
louis vuitton handbags
louis vuitton outlet
replica watches
michael kors outlet
fitflops sandals
rolex datejust
coach outlet
louis vuitton handbags
ray ban sunglasses
oakley vault
supra shoes
converse shoes
michael kors uk
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
louis vuitton purses
abercrombie and fitch
oakley store
louis vuitton outlet stores
coach outlet
retro jordans
louis vuitton outlet
michael kors canada
jordan 6
jordan 8
thunder jerseys
coach outlet
bengals jerseys
coach factory outlet
louis vuitton outlet
polo outlet
mac cosmetics outlet
true religion outlet
michael kors handbags
miami heat jerseys
manolo blahnik
tory burch outlet
the north face
michael kors outlet
nike soccer shoes
fitflop sandals
kobe shoes
mlb jerseys
jordan 13
michael kors canada
scarpe hogan
burberry outlet
yeezy boost 350 v2
clarks outlet
jordan retro
columbia outlet
oakley sunglasses
adidas stan smith
adidas soccer shoes
kd shoes
christian louboutin
christian louboutin outlet
ferragamo shoes
tommy hilfiger outlet
oakley sunglasses
broncos jerseys
columbia sportswear
polo ralph lauren
ray ban solbriller
omega watches
nike outlet store
clarks shoes
adidas yeezy
patriots jerseys
coach outlet
michael kors outlet
borse louis vuitton
cleveland cavaliers jerseys
michael kors handbags
yeezy 350
nike outlet store
gucci outlet online
coach factory outlet
louis vuitton outlet
cheap basketball shoes
celine outlet
ralph lauren
mbt shoes
boston celtics jerseys
adidas nmd
coach handbags
polo ralph lauren
nike air max pas cher
bulls jerseys
christian louboutin outlet
tory burch outlet
new balance shoes
michael kors handbags
louboutin shoes
louis vuitton handbags
oakley sunglasses
cheap jerseys
warriors jerseys
louis vuitton belt
tory burch outlet
coach outlet
gucci handbags
adidas neo
oakley sunglasses
christian louboutin uk
adidas outlet
ray ban sunglasses
mcm outlet
Ugg støvler
ralph lauren polo
adidas yeezy
michael jordan shoes
nike outlet
kobe shoes
ralph lauren outlet
lebron shoes
michael kors outlet online
vans shoes
louis vuitton outlet
coach factory outlet
chelsea jersey
michael kors handbags
longchamp outlet
hermes belt
ray ban wayfarer
yeezy 350
cheap jordans
yeezy boost 350
michael kors outlet
michael kors taschen
coach outlet
jordan 4
vibram fivefingers
kate spade
christian louboutin outlet
polo ralph lauren
hermes uk
ray ban sunglasses uk
ralph lauren polo
pittsburgh steelers jerseys
michael kors veske
burberry outlet
adidas yeezy
cheap ray ban sunglasses
polo ralph lauren
coach outlet
mavericks jerseys
pandora charms
michael kors
ralph lauren
oakley sunglasses
birkenstock outlet
nike football boots
oakley sunglasses
michael kors handbags
michael kors taschen
coach factory outlet
oakley vault
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
moncler jacke
ray ban solglasögon
seahawks jerseys
celine handbags
michael kors taschen
canada goose jakke
giuseppe zanotti shoes
louis vuitton outlet
knicks jerseys
timberland outlet
retro jordans
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
michael kors uk
clarks shoes
timberland boots uk
timberland boots
burberry handbags
christian louboutin uk
prada bags
ugg boots
salvatore ferragamo
prada outlet
jordan femme pas cher
louis vuitton outlet
michael kors outlet
louis vuitton handbags
ralph lauren
michael kors outlet
rolex submariner
toms outlet
michael kors handbags
michael kors outlet
ralph lauren uk
louboutin pas cher
coach outlet
adidas stan smith shoes
coach outlet
the north face jackets
ray ban zonnebril
polo ralph lauren
coach factory outlet
polo ralph lauren outlet
sac longchamp
fred perry outlet
toms shoes
kate spade outlet
coach purses
ralph lauren outlet
gucci shoes
wizards jerseys
polo ralph lauren outlet
nike outlet
burberry outlet
toms wedges
nfl jerseys wholesale
christian louboutin
louis vuitton
ralph lauren outlet
timberland boots
michael kors handbags
kate spade outlet
seahawks jerseys
michael kors uk
oakley sunglasses wholesale
adidas yeezy boost 350
oakley sunglasses
christian louboutin uk
nhl jerseys
polo ralph lauren
kate spade outlet
coach factory outlet
ray ban sunglasses
cheap mlb jerseys
coach outlet
christian louboutin
adidas yeezy boost 350 v2
oakley sunglasses
true religion jeans
adidas nmd r1
rolex watches for sale
manchester united jersey
burberry sale
coach factory outlet
michael kors taschen
michael kors tote
rolex watch
michael kors outlet
hermes handbags
michael kors canada
north face
the north face
ugg boots
prada sunglasses
true religion sale
ralph lauren uk
clippers jerseys
pandora rings
ray ban sunglasses
ray ban canada
ralph lauren polo
rolex datejust
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
cheap snapbacks
the north face
adidas football boots
giuseppe zanotti
ugg outlet
louboutin pas cher
air max
coach factory outlet
christian louboutin sale
michael kors handbags
calvin klein jeans
adidas stan smith
prada outlet online
michael kors väska
toms outlet
ray ban sunglasses
instyler max
louis vuitton outlet
nike running
michael kors outlet
nike roshe run pas cher
christian louboutin shoes
mcm outlet
louis vuitton outlet stores
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
occhiali ray ban
coach outlet
adidas shoes
replica rolex watches
rolex watches
jordan 3
coach outlet
asics shoes
yeezy boost 350
pandora jewelry
ugg boots
kate spade handbags
gafas ray ban
snapbacks wholesale
michael kors outlet
michael kors outlet
tory burch
michael kors
michael kors handbags
michael kors bags
sac louis vuitton
vans store
under armour outlet
longchamp handbags
michael kors outlet
ray ban eyeglasses
polo ralph lauren
ferragamo belt
timberland boots
cheap jordan shoes
columbia sportswear
coach factory outlet
chenlina20170614
avatar #121
chenlina 2017. június 5. 538 hozzászólás 732.
chenlina20170605
christian louboutin shoes
coach purses
pandora jewelry
rolex watches
coach outlet
oakley sunglasses
toms shoes
replica watches
michael kors outlet
columbia sportswear
michael kors
michael kors handbags
clippers jerseys
nike football boots
adidas yeezy
oakley sunglasses
toms wedges
kobe shoes
adidas stan smith
fitflops outlet
adidas nmd
canada goose sale
michael kors canada
cheap jordan shoes
ralph lauren uk
canada goose jackets
spurs jerseys
michael kors uk
ralph lauren outlet
air jordan 14
michael kors handbags
yeezy boost 350
burberry sale
michael kors outlet
cheap basketball shoes
timberland boots
kd shoes
ray ban canada
louis vuitton outlet stores
gucci handbags
louis vuitton purses
the north face
michael kors outlet
beats by dre
vans shoes
ralph lauren
christian louboutin shoes
oakley sunglasses
fred perry outlet
tory burch outlet
omega watches
toms outlet
kate spade outlet
michael kors uk
louis vuitton handbags
bengals jerseys
coach factory outlet
michael kors outlet online
coach outlet
jordan femme pas cher
vikings jerseys
converse shoes
oakley sunglasses
polo ralph lauren
clarks shoes
manolo blahnik
christian louboutin
ray ban sunglasses
ralph lauren uk
louis vuitton outlet
celine handbags
oakley sunglasses
jordan retro
nfl jerseys cheap
burberry outlet
pandora jewelry
michael kors handbags
cheap jerseys
hermes belt
michael kors outlet
kate spade outlet
tommy hilfiger outlet
under armour outlet
ralph lauren polo
mavericks jerseys
canada goose outlet
adidas soccer shoes
broncos jerseys
oakley canada
louis vuitton outlet
gucci shoes
coach factory outlet
tiffany and co
columbia sportswear
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
ugg boots
christian louboutin outlet
air jordan
christian louboutin chaussures
michael kors outlet
michael kors
polo ralph lauren outlet
rolex watches
michael kors canada
warriors jerseys
nike soccer shoes
giuseppe zanotti
polo ralph lauren
oakley sunglasses
coach handbags
ray ban sunglasses
wizards jerseys
oakley vault
prada bags
tory burch outlet
louis vuitton handbags
cheap ray ban sunglasses
michael kors bags
clarks outlet
oakley sunglasses
sac louis vuitton
coach outlet
true religion sale
celine outlet
ray ban wayfarer
miami heat jerseys
ugg boots
jordan 4
nfl jerseys cheap
oakley sunglasses
coach outlet online
burberry handbags
adidas neo
beats by dr dre
chaussures christian louboutin
adidas outlet
nike roshe run pas cher
pandora rings
ugg boots clearance
michael kors outlet
adidas football boots
mac cosmetics outlet
knicks jerseys
oakley store
manchester united jersey
borse louis vuitton
true religion jeans
adidas nmd r1
ray ban sunglasses
cheap jordan shoes
louis vuitton outlet
louis vuitton outlet
coach outlet canada
cheap snapbacks
adidas yeezy
coach outlet
nike outlet
vans shoes
adidas stan smith
coach factory outlet
michael kors outlet
abercrombie and fitch
ray ban sunglasses
scarpe hogan
salomon shoes
kate spade outlet
cheap mlb jerseys
north face
polo outlet
boston celtics jerseys
coach factory outlet
michael kors handbags
coach factory outlet
polo ralph lauren
prada outlet
kate spade handbags
louis vuitton handbags
louis vuitton belt
nike air max pas cher
nfl jerseys wholesale
timberland boots
louboutin outlet
louboutin pas cher
the north face jackets
timberland boots
thunder jerseys
giuseppe zanotti shoes
mcm outlet
true religion outlet
coach outlet
pittsburgh steelers jerseys
converse shoes
louis vuitton outlet
coach factory outlet
replica rolex watches
christian louboutin outlet
louis vuitton outlet online
lunettes ray ban
tory burch
louis vuitton outlet
vans shoes
cheap nfl jerseys
salvatore ferragamo shoes
tory burch outlet
ray ban sunglasses
bulls jerseys
asics shoes
ray ban sunglasses
oakley vault
louis vuitton outlet
michael jordan shoes
ralph lauren outlet
coach outlet
michael kors
nhl jerseys
pandora charms
chelsea jersey
nike shoes
ed hardy clothing
christian louboutin uk
louis vuitton outlet
prada sunglasses
christian louboutin uk
coach outlet
uggs on clearance
coach factory outlet
seahawks jerseys
vibram fivefingers
mlb jerseys
ralph lauren outlet
ferragamo belt
louis vuitton belt
coach factory outlet
cleveland cavaliers jerseys
instyler max
jordan 3
michael kors handbags
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
louboutin pas cher
ugg boots
the north face
michael kors outlet
christian louboutin
ralph lauren
michael kors handbags
longchamp pas cher
ralph lauren uk
ray ban sunglasses uk
coach factory outlet
sac longchamp
ugg slippers
coach outlet
louis vuitton
mbt shoes
retro jordans
louis vuitton handbags
vans store
kate spade
michael kors outlet
gucci outlet online
hermes uk
michael kors canada
polo ralph lauren
kobe shoes
seahawks jerseys
rolex watches for sale
kate spade outlet
christian louboutin
lebron shoes
michael kors handbags
adidas yeezy
ray ban sunglasses
pandora jewelry
christian louboutin sale
oakley sunglasses
fitflops sandals
michael kors uk
jordan 8
toms outlet
salvatore ferragamo
oakley sunglasses
ray bans uk
louis vuitton outlet stores
new balance shoes
ugg boots
ugg outlet
louis vuitton handbags
calvin klein jeans
jordan 6
the north face
clarks shoes
mcm outlet
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
jordan 13
timberland boots uk
supra shoes
michael kors tote
oakley sunglasses wholesale
ralph lauren outlet
louis vuitton outlet
columbia outlet
louis vuitton handbags
asics shoes
timberland outlet
michael kors handbags
nike running
michael kors outlet
patriots jerseys
louis vuitton outlet
burberry outlet
louis vuitton handbags
ray ban eyeglasses
coach outlet
chenlina20170605
avatar #120
Válasz vferi65 #119. hozzászólására
01/15-én lesz a sorsolás, ahol a csapatokat és a mapokat is sorsoljuk.
Erre voltam kíváncsi, köszönöm a választ.
Sgt. YorK - www.sasklan.hu & www.team-hungary.hu
avatar #119
vferi65 2012. január 4. 661 hozzászólás 566.
Válasz Alvin_C_YorK #118. hozzászólására
A bölcs kommented után átolvastam az egész szabályzatot még mindig nem találtam benne a map sorrendet csak a játszható pályák listáját és illetve a 6.2 pontban írtak szerint
A mérkőzést a kiírt mapon kell játszani, 2 kört, mindegyiket másik oldalon tehát minden héten más pálya amit az adminok adnak meg a listából melyik héten melyik. Ha ez megegyezik a fentebb található sorrenddel akkor erősítsd meg vagy kóstolgassál másokat. thnx
01/15-én lesz a sorsolás, ahol a csapatokat és a mapokat is sorsoljuk.
avatar #118
Válasz SIN #116. hozzászólására
bizonyára olvasási problémáid vannak...
A bölcs kommented után átolvastam az egész szabályzatot még mindig nem találtam benne a map sorrendet csak a játszható pályák listáját és illetve a 6.2 pontban írtak szerint
A mérkőzést a kiírt mapon kell játszani, 2 kört, mindegyiket másik oldalon tehát minden héten más pálya amit az adminok adnak meg a listából melyik héten melyik. Ha ez megegyezik a fentebb található sorrenddel akkor erősítsd meg vagy kóstolgassál másokat. thnx
Sgt. YorK - www.sasklan.hu & www.team-hungary.hu
avatar #117
Válasz SIN #116. hozzászólására
bizonyára olvasási problémáid vannak...
lehet, de az oda kiírt sorrend nem feltétlen jelenti azt hogy az a map sorrend lesz
Sgt. YorK - www.sasklan.hu & www.team-hungary.hu
avatar #116
SIN 2012. január 3. 2161 hozzászólás 127.
Válasz Alvin_C_YorK #115. hozzászólására
6.5. Alaptérkép
pontban felsorolt térképek lesznek a map sorrend?
Vagy mik lesznek az első hét pályái?
üdv
bizonyára olvasási problémáid vannak...
avatar #115
Válasz Drang #114. hozzászólására
Üdv!

Türelem a nevezések feldolgozását és elbírálását követően még a héten lesz róla cikkünk...
6.5. Alaptérkép
pontban felsorolt térképek lesznek a map sorrend?
Vagy mik lesznek az első hét pályái?
üdv
Sgt. YorK - www.sasklan.hu & www.team-hungary.hu
avatar #114
Drang 2012. január 3. 2730 hozzászólás 86.
Válasz keresztapu #113. hozzászólására
Sziasztok!

Szívesen olvasnék egy összesített listát a sorolásig ,hogy végül ki neveztek.Nme sürgetésként írom,hanem kiváncsiskodás képpen,hisz mi adtuk be szinte az utolsók közt a nevezést.
Üdv: keresztapu (HUN4CE)
Üdv!

Türelem a nevezések feldolgozását és elbírálását követően még a héten lesz róla cikkünk...
Drang over and out!
avatar #113
Sziasztok!

Szívesen olvasnék egy összesített listát a sorolásig ,hogy végül ki neveztek.Nme sürgetésként írom,hanem kiváncsiskodás képpen,hisz mi adtuk be szinte az utolsók közt a nevezést.
Üdv: keresztapu (HUN4CE)
avatar #112
Jezzahun 2012. január 3. 55 hozzászólás 4028.
nagyon szoktak tetszeni ezek a csapat vs csapat játékok..
nagyon jó lenne benevezni,de se bf3,se állandó gépközelbeni tartozkodás nem áll fent!!
ez van pedig ultra jó moka a multimóka:)
avatar #111
Válasz vferi65 #109. hozzászólására
Egy játék
Egy gép
Egy account
Egy nevezés.
A szabály elég egyértelmű ezen a téren. Mivel elektronikusan ők mind egy és ugyanazon személynek azonosíthatók, így nincs lehetőség, hogy több csapatba is elfogadjuk a nevezést.
Rendben.:omg:
Ne adj igazat. Neked túlsokba kerül; nekem meg épp van.
avatar #110
vferi65 2012. január 1. 661 hozzászólás 566.
A fegyverek témában egyelőre fölösleges egymás idegeit borzolni. Az indulás előtt egy gyors szavazáson fogják a csapatkapitányok eldönteni, hogy mi legyen az említett eszközökkel. A szavazás ideje és részletei, majd később.
avatar #109
vferi65 2012. január 1. 661 hozzászólás 566.
Válasz I.AM.PROVOCATOR #103. hozzászólására
Minél többen vagyunk annál több vélemény ütközik.Mindenre van pro és kontra.Aki nevezett elfogadta a szabályokat.Van még tisztázatlan kérdés :egy játék egy "akunt" egy családba, ahol három gyerek három különböző klánba játszik.Na velük mi lesz? Ne gyertek azzal ,hogy vegyenek még két játékot,mert valószínű ők lennének a legboldogabbak ha tehetnék.
Egy játék
Egy gép
Egy account
Egy nevezés.
A szabály elég egyértelmű ezen a téren. Mivel elektronikusan ők mind egy és ugyanazon személynek azonosíthatók, így nincs lehetőség, hogy több csapatba is elfogadjuk a nevezést.
avatar #108
Válasz MasterboyXX #106. hozzászólására
A Q-betut ismered?
Szerencsére igen.:)
avatar #107
Válasz I.AM.PROVOCATOR #103. hozzászólására
Minél többen vagyunk annál több vélemény ütközik.Mindenre van pro és kontra.Aki nevezett elfogadta a szabályokat.Van még tisztázatlan kérdés :egy játék egy "akunt" egy családba, ahol három gyerek három különböző klánba játszik.Na velük mi lesz? Ne gyertek azzal ,hogy vegyenek még két játékot,mert valószínű ők lennének a legboldogabbak ha tehetnék.
Mivan, ha az az 1account megbukik akkor,mind a 3-klanbol kizarjak? Nem gyanusitgatas,csak 1feltetelezes,mert nagyjabol ilyenbol jon,a gebasz.
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #106
Válasz IAMCRUSADER #104. hozzászólására
A gyalogosnak is kell tájékozódni.:D
A Q-betut ismered?
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #105
Válasz I.AM.PROVOCATOR #103. hozzászólására
Minél többen vagyunk annál több vélemény ütközik.Mindenre van pro és kontra.Aki nevezett elfogadta a szabályokat.Van még tisztázatlan kérdés :egy játék egy "akunt" egy családba, ahol három gyerek három különböző klánba játszik.Na velük mi lesz? Ne gyertek azzal ,hogy vegyenek még két játékot,mert valószínű ők lennének a legboldogabbak ha tehetnék.
Pl.:Stalker,Ghost,Rankkiller.
Együtt érzek:(
avatar #104
Válasz MasterboyXX #102. hozzászólására
Nem,ugyanaz viszont sotetben tajekozodni kell, mint a damavand peak es a hasonlo mappokon,ahol nem latni semmit se.

Ha valaki,,spocopsban van akkor azt nem latni meszirol...
A gyalogosnak is kell tájékozódni.:D
avatar #103
Minél többen vagyunk annál több vélemény ütközik.Mindenre van pro és kontra.Aki nevezett elfogadta a szabályokat.Van még tisztázatlan kérdés :egy játék egy "akunt" egy családba, ahol három gyerek három különböző klánba játszik.Na velük mi lesz? Ne gyertek azzal ,hogy vegyenek még két játékot,mert valószínű ők lennének a legboldogabbak ha tehetnék.
Ne adj igazat. Neked túlsokba kerül; nekem meg épp van.
avatar #102
Válasz IAMCOCONUT #101. hozzászólására
Szerintem ugyan az a kettő. Én is a tiltás mellett vagyok. :kacsint:
Nem,ugyanaz viszont sotetben tajekozodni kell, mint a damavand peak es a hasonlo mappokon,ahol nem latni semmit se.

Ha valaki,,spocopsban van akkor azt nem latni meszirol...
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #101
Válasz bzsolt #98. hozzászólására
Végre olvasok egy normális ellenérvet az IRNV-re (ami már gyengítve lett, de hát kb ugyanazt tudja, mint kezdetekben, csak rövidebb távon, ha jól láttam). Ebben amit írsz van is valami, de az olyan érvet, hogy "Vannak emberek és csapatok, akik nem zöldben és narancsban szeretnék élvezni a játék csodálatos grafikáját" és a "egy meccset az ügyesebb, jobb és felkészültebb csapatnak kell megnyerni és nem annak akinek nagyobb csillagvizsgáló van a fegyverére szerelve" (elnézést a kifejezésért) de agyhalott dolognak tartom.

A kérdésem már csak annyi lenne, hogy majd thermo kamerát, optikát sem lehet használni a bajnokság során, melyeket a tankokba és helikopterekbe pakolhatunk? Mert azon is rikít az ember, igaz nem narancssárgán hanem fehéren.
Szerintem ugyan az a kettő. Én is a tiltás mellett vagyok. :kacsint:
Ad rá a tartalékot!!!!
avatar #100
Drang 2011. december 31. 2730 hozzászólás 86.
Válasz dekosmaster #99. hozzászólására
2 dolog böki a csőröm... Az egyik, hogy 1 embernek OGC TS-en kell lennie a meccs alatt, ezzel meggátolva a kommunikációt csapatával? (Mert mi a klanok.hu-n tanyázunk) A másik,... hogy mi lesz a döntetlen esetén? (Egy meccs alatt egy vereség, és egy győzelem?)
Üdv!

1. Egyszerre több TS-en is lehetsz, nyitsz egy új fület rá!
2. A ticket különbség a döntő, nagyon kicsi a valószínűsége amúgy a döntetlennek!
Drang over and out!
avatar #99
dekosmaster 2011. december 31. 42 hozzászólás 4592.
2 dolog böki a csőröm... Az egyik, hogy 1 embernek OGC TS-en kell lennie a meccs alatt, ezzel meggátolva a kommunikációt csapatával? (Mert mi a klanok.hu-n tanyázunk) A másik,... hogy mi lesz a döntetlen esetén? (Egy meccs alatt egy vereség, és egy győzelem?)
Uff, én beszéltem!
avatar #98
bzsolt 2011. december 31. 160 hozzászólás 2053.
Válasz KristofER20 #50. hozzászólására
Te meg hiába bizonygatod itt hogy mennyire fair az a cucc ha nem az, és el is mondom miért. Mostani állapotában nagyon nagy mértékben lerövidíti az észlelés idejét, tehát azt az időt ami ahhoz kell hogy észrevegyél valakit. Az IRNV eltávolít minden zavaró tényezőt, köd, por, ritkább föst, tükröződő fényes felületek, megszűri a napot, átlátszik az aljnövényzet, és a lombok nagy része is, mivel kitűnik a kiemelt játékos. Ha ez mind nem lenne elég akkor ott a rikító narancssárga kiemelés, ami már csak hab a tortán, arról nem is beszélve hogy a terepruhát se divatból használnak a seregbe. Nem véletlen hogy bann járt pl azoknak akik az nVidia féle Texture Mod-ot használták még BC2-ben. (http://youtu.be/bolhOOtsjGA?t=1m7s)
Nem véletlen hogy bármilyen alacsonyra veszed a beállításokat ezek a tényezők nem változnak, és konzol parancsokkal se tudod megkönnyíteni a dolgod. Ezek olyan konstans részei a játéknak amik minden játékos képernyőjén egyenlő mértékben jelen kell hogy legyenek, nagy badarság volt a DICE részéről hogy ezt pofonvágták egy ilyen felszereléssel.

És most jöhet a duma, hogy "de neked is van használd"... Doppingszert is használhatna mindenki, mégis tiltott, tudod valaki tisztán szeret versenyezni.
Végre olvasok egy normális ellenérvet az IRNV-re (ami már gyengítve lett, de hát kb ugyanazt tudja, mint kezdetekben, csak rövidebb távon, ha jól láttam). Ebben amit írsz van is valami, de az olyan érvet, hogy "Vannak emberek és csapatok, akik nem zöldben és narancsban szeretnék élvezni a játék csodálatos grafikáját" és a "egy meccset az ügyesebb, jobb és felkészültebb csapatnak kell megnyerni és nem annak akinek nagyobb csillagvizsgáló van a fegyverére szerelve" (elnézést a kifejezésért) de agyhalott dolognak tartom.

A kérdésem már csak annyi lenne, hogy majd thermo kamerát, optikát sem lehet használni a bajnokság során, melyeket a tankokba és helikopterekbe pakolhatunk? Mert azon is rikít az ember, igaz nem narancssárgán hanem fehéren.
avatar #97
Drang 2011. december 31. 2730 hozzászólás 86.
Válasz vferi65 #96. hozzászólására
25:nyelves:
26
Hun4ce és EGC szintén a nevezők között!
Drang over and out!
avatar #96
vferi65 2011. december 31. 661 hozzászólás 566.
25:nyelves:
avatar #95
Drang 2011. december 31. 2730 hozzászólás 86.
Válasz Maxx #94. hozzászólására
Hali ! B.Ú.É.K
:vigyor:

[V8] is leadta a nevezést...
Eddig 24 csapat! :vigyor:
Drang over and out!
avatar #94
Maxx 2011. december 31. 25 hozzászólás 5912.
Hali ! B.Ú.É.K
:vigyor:

[V8] is leadta a nevezést...
avatar #93
Drang 2011. december 31. 2730 hozzászólás 86.
+1
Special Air Service | Who Dares Wins
Drang over and out!
avatar #92
LordMatteo 2011. december 31. 830 hozzászólás 451.
Válasz MasterboyXX #90. hozzászólására
cBc,nem allit ki 2csapatot?
És az RDHA? :)
A kibaszás társas játék, sose feledd
avatar #91
IAMCOCONUT 2011. december 31. 795 hozzászólás 476.
Válasz MasterboyXX #90. hozzászólására
cBc,nem allit ki 2csapatot?
Sajnis nincs annyi aktív tag, de gondolkodtunk rajta! :kacsint:
Ad rá a tartalékot!!!!
avatar #90
MasterboyXX 2011. december 31. 3540 hozzászólás 51.
Válasz IAMCOCONUT #89. hozzászólására
Jujujjj mi lesz Itt???? :xD:
cBc,nem allit ki 2csapatot?
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #89
IAMCOCONUT 2011. december 31. 795 hozzászólás 476.
Válasz Drang #88. hozzászólására
+3 nevező
FoxHound Special Force Group FoxH A, FoxHound Special Force Group FoxH B, Dragon Multi Gaming Clan

így már 22 csapatnál tartunk!
Jujujjj mi lesz Itt???? :xD:
Ad rá a tartalékot!!!!
avatar #88
Drang 2011. december 31. 2730 hozzászólás 86.
Válasz Drang #87. hozzászólására
19
Team Rock Asus és 818 csatlakozásával!
+3 nevező
FoxHound Special Force Group FoxH A, FoxHound Special Force Group FoxH B, Dragon Multi Gaming Clan

így már 22 csapatnál tartunk!
Drang over and out!
avatar #87
Drang 2011. december 30. 2730 hozzászólás 86.
Válasz vferi65 #86. hozzászólására
18 :mosoly:
19
Team Rock Asus és 818 csatlakozásával!
Drang over and out!
avatar #86
vferi65 2011. december 30. 661 hozzászólás 566.
Válasz DaveLanno #85. hozzászólására
ajha! 17 klán, az már fajin :mosoly:
18 :mosoly:
avatar #85
DaveLanno 2011. december 30. 1397 hozzászólás 241.
ajha! 17 klán, az már fajin :mosoly:
"You think this is a motherfucking game?"
avatar #84
Drang 2011. december 30. 2730 hozzászólás 86.
Válasz Livius #82. hozzászólására
Beérkezett nevezések 2011. december 30. 15:43-ig
AQUA Gamer Clan, cannibalistic Base campers, DeltaHunterSquad, Dead Warriors, Heartless Clan, Hungarian Reunited Clan, Team hEROIZM Multigaming, Hungarians, New Generation Team HU, Patriots of Hungary, Public Péntek Squad, Red Devils Hungarian Army Coalition, Ruthless Fanatics Federation, ThoR Clan, Verszomjas Nyulak Klan
azóta még beérkezett 2 új nevezés:

Agyhalott Magyarok, Pork

Drang over and out!
avatar #83
GYusza91 2011. december 30. 298 hozzászólás 1271.
Válasz Livius #82. hozzászólására
Beérkezett nevezések 2011. december 30. 15:43-ig
AQUA Gamer Clan, cannibalistic Base campers, DeltaHunterSquad, Dead Warriors, Heartless Clan, Hungarian Reunited Clan, Team hEROIZM Multigaming, Hungarians, New Generation Team HU, Patriots of Hungary, Public Péntek Squad, Red Devils Hungarian Army Coalition, Ruthless Fanatics Federation, ThoR Clan, Verszomjas Nyulak Klan
THX
avatar #82
Livius 2011. december 30. 413 hozzászólás 973.
Beérkezett nevezések 2011. december 30. 15:43-ig
AQUA Gamer Clan, cannibalistic Base campers, DeltaHunterSquad, Dead Warriors, Heartless Clan, Hungarian Reunited Clan, Team hEROIZM Multigaming, Hungarians, New Generation Team HU, Patriots of Hungary, Public Péntek Squad, Red Devils Hungarian Army Coalition, Ruthless Fanatics Federation, ThoR Clan, Verszomjas Nyulak Klan
avatar #81
orichalcos 2011. december 30. 164 hozzászólás 2007.
Nevezés elküldve. Előre is sok sikert mindenkinek. :)
avatar #80
Drang 2011. december 30. 2730 hozzászólás 86.
Folyamatos a beérkező nevezések feldolgozása! A nevezettek névsorát hamarosan közzétesszük!
Drang over and out!
avatar #79
GYusza91 2011. december 30. 298 hozzászólás 1271.
Valahol majd meg lehet nézni, hogy melyik csapatok indulnak?
avatar #78
dekosmaster 2011. december 30. 42 hozzászólás 4592.
Elküldtem a lapot a klánomról, de nincs visszajelzés. Attól még el lettünk könyvelve, ugye?
Uff, én beszéltem!
avatar #77
SIN 2011. december 28. 2161 hozzászólás 127.
Válasz funkenman #76. hozzászólására
Készítettem a Battlefield 3 Magyar Kupa részére egy kis ízelítő Trailer videót. Éppen töltődik fel Youtube-ra, linkelni fogom! Nem nagy durranás, de a célnak megfelel!
Lássuk! :kacsint: