Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Battlefield 3 Magyar Kupa

Cikkek/Interjúk 2012. január 2. Drang 120 hozzászólás 10137 olvasás Címkék: verseny Magyarország OGC EA games kupa DICE Battlefield BFTV Battlefield 3 Battlelog 8v8

Battlefield 3 Magyar Kupa

Hazai Battlefield Csapatok!

Itt az idő összeszedni a régi bandát, felpörgetni a toborzást, ugyanis közeleg az igazság órája. Eldől, hogy kik azok a klánok, akik csatába indulhatnak a dicsőségért! Hazátlan légiók és magyányos harcosok itt az óra, hogy egymásra találjatok és belevessétek magatok a harcokba! Közel a perc, amikor kiderül, hogy melyik osztag Magyarország legjobb Battlefield csapata!

A te csapatod ott lesz a harcmezőn?

A Battlefield 3 Magyar Kupára, lezárult a nevezés! Jelentkezz most! (Regisztrációs lap!)

Segítség a jelentkezési laphoz!
Battlelog guid a Battlelog profilodban az azonosító számod! Elérni a battlelogban a "stats-ra" kell kattintani és akkor így fog kinézni. Ebből természetesen csak a végén lévő számok kellenek.
PL: http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/Drang_hu/stats/235685023/BATTLEFIELD 3 MAGYAR KUPA

 

Szabályzat

A Kupa szervezője: Battlefield.hu közösségi oldal

Játék: Battlefield 3 Conquest 8 vs. 8

Főadmin: vferi65 Adminok: Livius, Sasa

Elérhetőség: kupa@battlefield.hu, www.kupa.battlefield.hu

A kupa menetrendje:

*Nevezési időszak: 2011. december 01-31.

*Sorsolás: 2012. január 15.

*Az első meccshét: 2012. január 30-án kezdődik

*Kupa időtartama: kb. 8 hét

Nevezés:

Csak csapatok nevezhetnek, egyéni nevezésre nincs lehetőség. A nevezés ingyenes. Le kell tölteni a nevezési lapot (LINK), kitölteni, majd a kupa@battlefield.hu címre elküldeni. Csak azok a nevezések érvényesek, melyek időben beérkeznek, minden szükséges adat ki van töltve, és a játékosok száma eléri a kiírás szerinti minimumot. A nevezési időszak alatt van lehetőség a hiányzó adatok (esetleges játékosok) pótlására.

Conquest 8v8, min. 8 max. 12 játékos.

A nevezés leadásával a csapat és játékosai elfogadják a Kupa szabályait.

Kik nevezhetnek, kiket lehet nevezni:

Csak magyar csapat nevezhet és a nevezett játékosok között is csak magyarok lehetnek. Ide tartoznak a határon túl élő magyarok is. Az ő esetükben a csapatkapitánynak - a nevezés után - egy TS-en történő egyeztetést kell kezdeményeznie valamelyik adminnal, ahol az admin meggyőződik arról, hogy az illető valóban beszéli a nyelvet, valamint az IP-je egyezik a jelentkezésben leadott lakhellyel.

Sorsolás:

A jelentkezések számától függően 2-6 csoportot hozunk létre, amibe 1-1 csapatot beemelünk az eddig elért Battlefieldes (BFBC2; BF3) eredményeit szem előtt tartva, majd a maradék helyekre kézi húzással sorsoljuk a többi csapatot, amit a Battlefield.hu TV-n lehet követni.

A kupa részei:

Első szakaszban csoportmérkőzések, majd a másodikban egyenes kieséses rendszer lesz. A döntők a Kupa utolsó hetének hétvégéjén kerülnek megrendezésre.

A mérkőzések menete:

A warszervezők egyeztetnek egymással, megbeszélik az időpontot és a szervert. Amennyiben nincs saját szerverük, akkor a Battlefield.hu biztosíthat egyet, de ezt egyeztetni kell az adminokkal. A szerver „kiutalása” az igények beérkezésének sorrendjében történik. A meccshét előtti vasárnapig le kell adni a mérkőzés időpontját (kupa@battlefield.hu) és a szerver nevét, illetve a jelszót. A Battlefield.hu TV igyekszik majd a lehető legtöbb összecsapást közvetíteni. A mérkőzést a kupa szabályait betartva kell lejátszani, és mind a 2 csapatnak 24h belül el kell küldenie a mérkőzésről készült screenshot-ot. Panasz és észrevétel szintén 24 órán belül tehető meg emailben és csak a kupa@battlefield.hu címre küldött levélben. Minden egyéb megkeresés szigorúan TILOS, (privát üzenet, mail, telefon, TS stb…) és az adminok ezt figyelmen kívül hagyják.

A mérkőzések alatt a csapatokból 1-1 főnek az OGC TS3-on kell tartózkodnia, hogy a felmerülő problémákat gyorsan orvosolni lehessen. Amennyiben a csapatnak nincs szobája a nevezett TS-en, akkor abba a szobába, amit erre a célra hozunk létre.

Hírek, adatok:

A nevezett csapatok adatai, a mérkőzések eredményei, a Kupa állása és minden egyéb érdekesség hírként a Battlefield.hu oldalon, illetve a külön erre a célra készült kupa.battlefield.hu oldalon követhető nyomon.

A szabályok megalkotásakor törekedtünk arra, hogy figyelembe vegyük a játék jelenlegi állapotát és a nemzetközi trendeket, ez azonban nem azt jeleneti, hogy a nemzetközi szervezetek szabályozását egy az egyben átemeltük. Így minden jelentkezőnek erősen ajánlott a szabályok átolvasása! Nem titkolt cél, hogy ezekkel a szabályokkal is szeretnénk támogatni a csapatok nemzetközi porondon való minél jobb szereplését.

1. Általános szabályok

1.1. Magatartás

Minden játékost megkérünk, hogy emberi módon viselkedjen minden ellenféllel, valamint az adminokkal szemben. Úgy viselkedj másokkal, ahogy azt te is elvárod másoktól! Ha egy játékost az adminok nem megfelelő magatartás miatt vétkesnek találnak, az büntetőpontokat vonhat maga után, valamint a csapat ezzel kockáztatja a Kupában való részvételt.

1.1.1. Sértegetések és egyéb sértő magatartások

Minden, a Kupával összefüggésben elkövetett sértegetés büntetést von maga után. Ide sorolhatók főként a meccs közbeni sértegetések, vagy a Kupa és a Battlefield.hu oldalán lévő inzultálások (fórumok, meccshozzászólások, játékos hozzászólások, támogató és tiltakozó oldalak, stb.).

Az olyan extrém sértegetések, mint pl. szélsőséges nyilatkozatok közlése, vagy mások testi épségének megsértésével való fenyegetés, súlyos büntetést eredményezhet, beleértve a kitiltást is.

Büntetések:

 • Írásbeli figyelmeztetés.
 • Ticketlevonás (10-50) az adott mérkőzés eredményéből.
 • 1 mérkőzésről eltiltás (1 hét kizárás).
 • 2 mérkőzésről eltiltás (2 hét kizárás).
 • Végleges kizárás.

A büntetések mértékét és típusát az adminok határozzák meg, figyelembe véve annak súlyosságát és ismétlődését.

A sértegetéseket csak a "kupa@battlefield.hu" emailen keresztül lehet jelenteni. Ezek a jelentések nem eredményezhetik a meccs megóvását.

1.1.2. Spammelés

Haszontalan, idegesítő, vagy sértő tartalmaknak a Battlefield.hu-n történő túlzott posztolása spamnek minősül. A weboldalon (fórum, meccshozzászólások, játékos hozzászólások, támogató és tiltakozást kifejező posztok) történő spammelése az alábbiak szerint büntetendők:

 • Írásbeli figyelmeztetés az oldalon.
 • 1 hét kommentelési ban.
 • 2 hét kommentelési ban.
 • Végleges ban az oldalról.

1.2. Meccsek

Az összes játékos számára és minden mérkőzésen biztosítani kell a tisztességes versenyfeltételeket.

Minden összecsapást a Kupa szabályai alapján kell lejátszani. Az eredményeket (screenshot) a mérkőzés után, 24 órán belül a Kupa címére el kell küldeni. A meghiúsult mérkőzéseket is jelenteni kell, leírva az okokat és körülményeket, amik alapján az adminok vagy haladékot adnak, hogy a mérkőzést le lehessen játszani, vagy megítélik a mérkőzést az egyik félnek a beküldött információk alapján. Ha az ellenfeled a mérkőzés kezdetét követő 15 percen belül nem jelenik meg, az eredménybe azt kell beírni, hogy a másik fél nem jelent meg időben. Ne írd be azt, hogy megnyertétek a meccset! A Kupa során minden csapatnak egy alkalommal lehetősége van (büntetés nélkül) a mérkőzés kiírt időpontja előtt halasztást kérni, de ekkor törekednie kell arra, hogy a mérkőzés mihamarabb pótolva legyen. A halasztás időtartama nem haladhatja meg az 5 napot. Amennyiben a két csapat nem tud megegyezni az új időpontról, akkor ezt kötelesek jelezni az adminok felé, ekkor az admin kiír egy egyeztetési időpontot az OGC TS-re, ahol az admin jelenlétében próbál a 2 csapat időpontot találni, megegyezni. Azon csapat, akinek képviselője nem jelenik meg az egyeztetésen, automatikusan veszti a meccset, függetlenül attól, hogy az eredeti mérkőzés kinek a hibájából hiúsult meg. Amennyiben a két fél nem tud megegyezni az új időpontról, akkor az admin saját hatáskörben ír ki egy időpontot.

1.3. Játék/kliens

Főszabály szerint minden program használata, ami nem része az eredeti játéknak, nem megengedett egyik mérkőzés alatt sem. Minden külső hangkommunikációs program használható (pl.: TeamSpeak, Ventrilo, stb.). Tilos az olyan programoknak a használata, melyek előnyt biztosítanak a játék alatt (pl. olyan driverek, melyek lehetővé teszik a falon keresztüli nézést). Ugyanúgy tilos az olyan programok alkalmazása, amelyek magát a játékot változtatják meg.

1.4. Játékközvetítés

Az Battlefield.hu fenntartja magának a kupameccsek közvetítésének a kizárólagos jogát, így minden mérkőzésen lehetővé kell tenni, hogy a BFhu TV közvetítője jelen lehessen a szerveren. A tiltás alól kivétel a mérkőzések utáni hírezés, posztolás a saját weboldalon, illetve más közösségi oldalakon, blogokon megjelentetett írások közlése.

Ha a játék olyan szerveren kerül megrendezésre, amihez a Kupa adminisztrátorainak nincsen közvetlen hozzáférése, részükre biztosítani kell megfelelő helyet.

1.5. Belső szövegek

Minden olyan levelezés, szöveg közzététele, ami az adminokkal zajlott, legyen az támogatói vagy tiltakozó, kizárást vonhat maga után.

2. Csalás/félrevezetés

2.1. Csalás

Bármilyen típusú csalás a kupameccseken tilos és büntetést von maga után!

Amennyiben egy nevezett játékos a Kupa ideje alatt, de nem a kupamérkőzésen bukik le, akár PB-n vagy a GGC-n, illetve olyan PB Screenshot készül róla bármely szerveren, amin láthatóan csal, akkor a játékost azonnal ki kell zárni a kupából. A csapat, aminek tagja volt, ekkor nem kerül kizárásra, de a kizárt játékossal csökken a csapat játékoskerete. Amennyiben a lebukás egy kupameccs alkalmával történik, úgy az egész csapatot kizárjuk. A kizárásnak visszamenő hatálya nincs, így a már lejátszott mérkőzések eredményén nem változtat, viszont az adott mérkőzés eredménye törlődik, és automatikusan a másik fél kapja a győzelemért járó pontokat.

3. Felhasználónevek

3.1. Játékos

A játékosokat a csapatkapitány a jelentkezési űrlap kitöltésével regisztrálja a Kupára. Névnek a BF3 játékos nevet és a battlelog guidot kell megadni. A játékos a Kupa ideje alatt nem változtathatja meg a nevét, és a mérkőzések alatt a prefix viselése is kötelező. A játékos nevébe beleírt klán megjelölés nem helyettesíti a prefixet, még ha azok egyeznek is. Az a játékos, akinek az adatai nem egyeznek a nevezésben leadottal, nem vehet részt mérkőzésen. A játékos névre az általános internetes szabályok vonatkoznak, így kirívó esetben az adminok a nevezéskor kérhetik a név megváltoztatását. A játékosok neveinek egymástól különbözőnek kell lennie, nem megengedett az 1 betű vagy szám eltérés, „nagy i” és a „kis l” betű, illetve hasonló, vizuálisan összekeverhető azonos nevek használata (Alma/AIma/A1ma, vagy Oda/0da, vagy klán169/klán196, stb...).

3.2. Csapatok

A csapat nevének nem kell egyedinek lennie, de a Kupa fenntartja magának a jogot, hogy visszautasítsa olyan nevek szerepeltetését, amely egy ismert klánnal azonos vagy hasonló. Ugyanez vonatkozik a prefixre is, itt különösen figyelni kell a battlelogba beírható 4 karakterből adódó ütközésekre. Azon klánok esetében, akik több csapatot indítanak, megengedett az azonos név (klán_1/klán_2 vagy klán_A/klán_B) használata.

A törvény által korlátozott, valamint az etikettel és a jó erkölccsel ütköző nevek nem kerülnek elfogadásra, törölve lesznek.

3.2.1. Csapatnév változtatása

A Kupa ideje alatt a csapat nevének megváltoztatása nem lehetséges.

3.2.2. Csapat nemzetisége

Főszabály szerint a Kupában csak magyar csapatok vehetnek részt. Ide tartoznak a határon túli magyarok és az ideiglenesen külföldön élők, vagy dolgozók is.

3.2.3. Játékosok a csapatban

Egy játékos a Kupa alatt csak egy csapatban játszhat.

3.2.4. Csapat elhagyása/Csapathoz való csatlakozás

A játékos bármikor elhagyhatja a csapatot, viszont ezzel kizárja magát a Kupában való további szereplésből. A Kupa alatt minden csapatnak lehetősége nyílik 2 alkalommal nevezni egy új játékost (de a keret ekkor sem lépheti át a felső határt), és a frissen nevezett játékos a soron következő mérkőzésen nem vehet részt. Ez alól csak akkor van kivétel, ha a csapat a minimum létszámot a frissen nevezett játékossal tudja kiállítani, és ezt az adminnak előre írásban jelezték.

4. Büntetések

Ha egy játékos vagy csapat figyelmen kívül hagyja vagy megsérti a Kupa szabályait, az többféle következménnyel járhat. Figyelemmel a helytelen magatartás súlyosságára, az adminok döntést hoznak, hogy a lehetőségek közül (figyelmeztetés, ticketlevonás, mérkőzés törlése, játékos kizárása, csapat kizárása) milyen szankcióval élnek. A kiszabott büntetések ellen fellebbezésnek helye nincs.

5. Beállítások

Minden olyan szerver oldali modifikáció, melynek célja, hogy a másik játékossal/csapattal szemben jogtalan előnyhöz jusson, nem megengedett és büntetést von maga után. Minden olyan kliens oldali beállítás, amely jogtalan előnyt ad a másik csapattal/játékossal szemben, szintén büntetést von maga után (lásd „Csalás”).

5.1. Szerverbeállítások

Punkbuster: ON

FriendlyFire: ON

TeamBalance: OFF

KillCam: OFF

MiniMap: ON

3rdPersonVehicleCameras: ON

CrossHair: ON

3DSpotting: ON

MiniMapSpotting: ON

HardCore: OFF

regenerate Health: ON

Ticketratio: default (250 and 300)

Startdelay: 30s (default)

Vehicles: ON

Vehicles Spawn Time: 100% (default)

Spawn only on Squadleader: OFF

5.2. Server streaming

A warszervernek az anti-cheat szoftverrel állandó összeköttetésben (stream) kell lennie www.ggc-stream.com!

Megjegyzendő, hogy a GGC-vel való összeköttetés hiánya büntetőpontokhoz és más szankciókhoz fog vezetni!

5.3. Fegyverek és perkek

Tiltott eszközök: IRNV és Tactical light.

Amennyiben a Kupa első játékhete előtt ezeknek, vagy más eszközöknek a tulajdonsága egy majdani patch miatt megváltozik, akkor megvizsgáljuk, hogy szükséges-e a tiltás módosítása. A Kupa elindulása után a szabályokon már nem változtatunk.

6. Mérkőzés szabályok

6.1. Legkisebb csapatlétszám

Nincs megkötve, így a nem teljes létszámban érkező csapat joga eldönteni, hogy kiáll-e. Amennyiben nem teljes létszámban áll ki, az az ellenfelet nem kötelezi arra, hogy ő is kisebb létszámú csapattal játsszon, de méltányossági alapon jogában áll. Mérkőzés közbeni játékos kiesés esetén a szerver stoppolására nincs lehetőség, de a közös chatben kérhető a másik csapattól, hogy „álljanak meg”, és várják meg, amíg a játékos visszacsatlakozik. Ez a szabály méltányossági alapon működik, így nem kötelező érvényű egyik félre sem.

6.2. Meccs menete

A mérkőzést a kiírt mapon kell játszani, 2 kört, mindegyiket másik oldalon. Ez alól a döntők lesznek kivételek, ahol 2 mapon 2-2 kört kell játszani. A mapokat a csapatok választják ki, 1-1 arányban.

Mérkőzés közben a játékon belüli közös chat használata tilos, ez alól a Leaderek kivételek, de csak indokolt esetben. Ennek megsértése annak mértékétől és tartalmától függően ticketlevonással jár.

6.3. Játékosok váltása egy mérkőzésen

Mindkét csapatnak lehetősége van arra, hogy legfeljebb 2 embert lecseréljen körönként. Éles kör közbeni játékos cserére lehetőség nincs.

6.4. Mérkőzés eredménye

Mindkét kör végén elért ticketek összege adja meg a végeredményt. Az a csapat a nyertes, amelyiknek magasabb a ticketszáma.

6.5. Alaptérkép

Jelenleg nincs lehetőség a ticketek beírására. Ennek megfelelően az alapesetben használt ticketértékeket használjuk. 250 ticket 32 fős Conquest Small Mapokon.

 • Teheran Highway: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Caspian Border: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Seine Crossing: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Operation Firestorm: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Noshahar Canals: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Kargh Island: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Operation Metro: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Damavand Peak: 32 players Conquest Small (250 tickets)
 • Grand Bazaar: 32 players Conquest Small (250 tickets)

 

7. Díjazás

I. hely: 1 db serleg, továbbá játékosonként 1-1 nyakba akasztható „aranyérem”.

II. hely: játékosonként 1-1 nyakba akasztható „ezüstérem”.

III. hely: játékosonként 1-1 nyakba akasztható „bronzérem”.

 

avatar #120
Válasz vferi65 #119. hozzászólására
01/15-én lesz a sorsolás, ahol a csapatokat és a mapokat is sorsoljuk.
Erre voltam kíváncsi, köszönöm a választ.
Sgt. YorK - www.sasklan.hu & www.team-hungary.hu
avatar #119
vferi65 2012. január 4. 661 hozzászólás 561.
Válasz Alvin_C_YorK #118. hozzászólására
A bölcs kommented után átolvastam az egész szabályzatot még mindig nem találtam benne a map sorrendet csak a játszható pályák listáját és illetve a 6.2 pontban írtak szerint
A mérkőzést a kiírt mapon kell játszani, 2 kört, mindegyiket másik oldalon tehát minden héten más pálya amit az adminok adnak meg a listából melyik héten melyik. Ha ez megegyezik a fentebb található sorrenddel akkor erősítsd meg vagy kóstolgassál másokat. thnx
01/15-én lesz a sorsolás, ahol a csapatokat és a mapokat is sorsoljuk.
avatar #118
Válasz SIN #116. hozzászólására
bizonyára olvasási problémáid vannak...
A bölcs kommented után átolvastam az egész szabályzatot még mindig nem találtam benne a map sorrendet csak a játszható pályák listáját és illetve a 6.2 pontban írtak szerint
A mérkőzést a kiírt mapon kell játszani, 2 kört, mindegyiket másik oldalon tehát minden héten más pálya amit az adminok adnak meg a listából melyik héten melyik. Ha ez megegyezik a fentebb található sorrenddel akkor erősítsd meg vagy kóstolgassál másokat. thnx
Sgt. YorK - www.sasklan.hu & www.team-hungary.hu
avatar #117
Válasz SIN #116. hozzászólására
bizonyára olvasási problémáid vannak...
lehet, de az oda kiírt sorrend nem feltétlen jelenti azt hogy az a map sorrend lesz
Sgt. YorK - www.sasklan.hu & www.team-hungary.hu
avatar #116
SIN 2012. január 3. 2162 hozzászólás 127.
Válasz Alvin_C_YorK #115. hozzászólására
6.5. Alaptérkép
pontban felsorolt térképek lesznek a map sorrend?
Vagy mik lesznek az első hét pályái?
üdv
bizonyára olvasási problémáid vannak...
avatar #115
Válasz Drang #114. hozzászólására
Üdv!

Türelem a nevezések feldolgozását és elbírálását követően még a héten lesz róla cikkünk...
6.5. Alaptérkép
pontban felsorolt térképek lesznek a map sorrend?
Vagy mik lesznek az első hét pályái?
üdv
Sgt. YorK - www.sasklan.hu & www.team-hungary.hu
avatar #114
Drang 2012. január 3. 2740 hozzászólás 85.
Válasz keresztapu #113. hozzászólására
Sziasztok!

Szívesen olvasnék egy összesített listát a sorolásig ,hogy végül ki neveztek.Nme sürgetésként írom,hanem kiváncsiskodás képpen,hisz mi adtuk be szinte az utolsók közt a nevezést.
Üdv: keresztapu (HUN4CE)
Üdv!

Türelem a nevezések feldolgozását és elbírálását követően még a héten lesz róla cikkünk...
Drang over and out!
avatar #113
Sziasztok!

Szívesen olvasnék egy összesített listát a sorolásig ,hogy végül ki neveztek.Nme sürgetésként írom,hanem kiváncsiskodás képpen,hisz mi adtuk be szinte az utolsók közt a nevezést.
Üdv: keresztapu (HUN4CE)
avatar #112
Jezzahun 2012. január 3. 55 hozzászólás 4032.
nagyon szoktak tetszeni ezek a csapat vs csapat játékok..
nagyon jó lenne benevezni,de se bf3,se állandó gépközelbeni tartozkodás nem áll fent!!
ez van pedig ultra jó moka a multimóka:)
avatar #111
Válasz vferi65 #109. hozzászólására
Egy játék
Egy gép
Egy account
Egy nevezés.
A szabály elég egyértelmű ezen a téren. Mivel elektronikusan ők mind egy és ugyanazon személynek azonosíthatók, így nincs lehetőség, hogy több csapatba is elfogadjuk a nevezést.
Rendben.:omg:
Ne adj igazat. Neked túlsokba kerül; nekem meg épp van.
avatar #110
vferi65 2012. január 1. 661 hozzászólás 561.
A fegyverek témában egyelőre fölösleges egymás idegeit borzolni. Az indulás előtt egy gyors szavazáson fogják a csapatkapitányok eldönteni, hogy mi legyen az említett eszközökkel. A szavazás ideje és részletei, majd később.
avatar #109
vferi65 2012. január 1. 661 hozzászólás 561.
Válasz I.AM.PROVOCATOR #103. hozzászólására
Minél többen vagyunk annál több vélemény ütközik.Mindenre van pro és kontra.Aki nevezett elfogadta a szabályokat.Van még tisztázatlan kérdés :egy játék egy "akunt" egy családba, ahol három gyerek három különböző klánba játszik.Na velük mi lesz? Ne gyertek azzal ,hogy vegyenek még két játékot,mert valószínű ők lennének a legboldogabbak ha tehetnék.
Egy játék
Egy gép
Egy account
Egy nevezés.
A szabály elég egyértelmű ezen a téren. Mivel elektronikusan ők mind egy és ugyanazon személynek azonosíthatók, így nincs lehetőség, hogy több csapatba is elfogadjuk a nevezést.
avatar #108
Válasz MasterboyXX #106. hozzászólására
A Q-betut ismered?
Szerencsére igen.:)
avatar #107
Válasz I.AM.PROVOCATOR #103. hozzászólására
Minél többen vagyunk annál több vélemény ütközik.Mindenre van pro és kontra.Aki nevezett elfogadta a szabályokat.Van még tisztázatlan kérdés :egy játék egy "akunt" egy családba, ahol három gyerek három különböző klánba játszik.Na velük mi lesz? Ne gyertek azzal ,hogy vegyenek még két játékot,mert valószínű ők lennének a legboldogabbak ha tehetnék.
Mivan, ha az az 1account megbukik akkor,mind a 3-klanbol kizarjak? Nem gyanusitgatas,csak 1feltetelezes,mert nagyjabol ilyenbol jon,a gebasz.
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #106
Válasz IAMCRUSADER #104. hozzászólására
A gyalogosnak is kell tájékozódni.:D
A Q-betut ismered?
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #105
Válasz I.AM.PROVOCATOR #103. hozzászólására
Minél többen vagyunk annál több vélemény ütközik.Mindenre van pro és kontra.Aki nevezett elfogadta a szabályokat.Van még tisztázatlan kérdés :egy játék egy "akunt" egy családba, ahol három gyerek három különböző klánba játszik.Na velük mi lesz? Ne gyertek azzal ,hogy vegyenek még két játékot,mert valószínű ők lennének a legboldogabbak ha tehetnék.
Pl.:Stalker,Ghost,Rankkiller.
Együtt érzek:(
avatar #104
Válasz MasterboyXX #102. hozzászólására
Nem,ugyanaz viszont sotetben tajekozodni kell, mint a damavand peak es a hasonlo mappokon,ahol nem latni semmit se.

Ha valaki,,spocopsban van akkor azt nem latni meszirol...
A gyalogosnak is kell tájékozódni.:D
avatar #103
Minél többen vagyunk annál több vélemény ütközik.Mindenre van pro és kontra.Aki nevezett elfogadta a szabályokat.Van még tisztázatlan kérdés :egy játék egy "akunt" egy családba, ahol három gyerek három különböző klánba játszik.Na velük mi lesz? Ne gyertek azzal ,hogy vegyenek még két játékot,mert valószínű ők lennének a legboldogabbak ha tehetnék.
Ne adj igazat. Neked túlsokba kerül; nekem meg épp van.
avatar #102
Válasz IAMCOCONUT #101. hozzászólására
Szerintem ugyan az a kettő. Én is a tiltás mellett vagyok. :kacsint:
Nem,ugyanaz viszont sotetben tajekozodni kell, mint a damavand peak es a hasonlo mappokon,ahol nem latni semmit se.

Ha valaki,,spocopsban van akkor azt nem latni meszirol...
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #101
Válasz bzsolt #98. hozzászólására
Végre olvasok egy normális ellenérvet az IRNV-re (ami már gyengítve lett, de hát kb ugyanazt tudja, mint kezdetekben, csak rövidebb távon, ha jól láttam). Ebben amit írsz van is valami, de az olyan érvet, hogy "Vannak emberek és csapatok, akik nem zöldben és narancsban szeretnék élvezni a játék csodálatos grafikáját" és a "egy meccset az ügyesebb, jobb és felkészültebb csapatnak kell megnyerni és nem annak akinek nagyobb csillagvizsgáló van a fegyverére szerelve" (elnézést a kifejezésért) de agyhalott dolognak tartom.

A kérdésem már csak annyi lenne, hogy majd thermo kamerát, optikát sem lehet használni a bajnokság során, melyeket a tankokba és helikopterekbe pakolhatunk? Mert azon is rikít az ember, igaz nem narancssárgán hanem fehéren.
Szerintem ugyan az a kettő. Én is a tiltás mellett vagyok. :kacsint:
Ad rá a tartalékot!!!!
avatar #100
Drang 2011. december 31. 2740 hozzászólás 85.
Válasz dekosmaster #99. hozzászólására
2 dolog böki a csőröm... Az egyik, hogy 1 embernek OGC TS-en kell lennie a meccs alatt, ezzel meggátolva a kommunikációt csapatával? (Mert mi a klanok.hu-n tanyázunk) A másik,... hogy mi lesz a döntetlen esetén? (Egy meccs alatt egy vereség, és egy győzelem?)
Üdv!

1. Egyszerre több TS-en is lehetsz, nyitsz egy új fület rá!
2. A ticket különbség a döntő, nagyon kicsi a valószínűsége amúgy a döntetlennek!
Drang over and out!
avatar #99
dekosmaster 2011. december 31. 42 hozzászólás 4606.
2 dolog böki a csőröm... Az egyik, hogy 1 embernek OGC TS-en kell lennie a meccs alatt, ezzel meggátolva a kommunikációt csapatával? (Mert mi a klanok.hu-n tanyázunk) A másik,... hogy mi lesz a döntetlen esetén? (Egy meccs alatt egy vereség, és egy győzelem?)
Uff, én beszéltem!
avatar #98
bzsolt 2011. december 31. 160 hozzászólás 2043.
Válasz KristofER20 #50. hozzászólására
Te meg hiába bizonygatod itt hogy mennyire fair az a cucc ha nem az, és el is mondom miért. Mostani állapotában nagyon nagy mértékben lerövidíti az észlelés idejét, tehát azt az időt ami ahhoz kell hogy észrevegyél valakit. Az IRNV eltávolít minden zavaró tényezőt, köd, por, ritkább föst, tükröződő fényes felületek, megszűri a napot, átlátszik az aljnövényzet, és a lombok nagy része is, mivel kitűnik a kiemelt játékos. Ha ez mind nem lenne elég akkor ott a rikító narancssárga kiemelés, ami már csak hab a tortán, arról nem is beszélve hogy a terepruhát se divatból használnak a seregbe. Nem véletlen hogy bann járt pl azoknak akik az nVidia féle Texture Mod-ot használták még BC2-ben. (http://youtu.be/bolhOOtsjGA?t=1m7s)
Nem véletlen hogy bármilyen alacsonyra veszed a beállításokat ezek a tényezők nem változnak, és konzol parancsokkal se tudod megkönnyíteni a dolgod. Ezek olyan konstans részei a játéknak amik minden játékos képernyőjén egyenlő mértékben jelen kell hogy legyenek, nagy badarság volt a DICE részéről hogy ezt pofonvágták egy ilyen felszereléssel.

És most jöhet a duma, hogy "de neked is van használd"... Doppingszert is használhatna mindenki, mégis tiltott, tudod valaki tisztán szeret versenyezni.
Végre olvasok egy normális ellenérvet az IRNV-re (ami már gyengítve lett, de hát kb ugyanazt tudja, mint kezdetekben, csak rövidebb távon, ha jól láttam). Ebben amit írsz van is valami, de az olyan érvet, hogy "Vannak emberek és csapatok, akik nem zöldben és narancsban szeretnék élvezni a játék csodálatos grafikáját" és a "egy meccset az ügyesebb, jobb és felkészültebb csapatnak kell megnyerni és nem annak akinek nagyobb csillagvizsgáló van a fegyverére szerelve" (elnézést a kifejezésért) de agyhalott dolognak tartom.

A kérdésem már csak annyi lenne, hogy majd thermo kamerát, optikát sem lehet használni a bajnokság során, melyeket a tankokba és helikopterekbe pakolhatunk? Mert azon is rikít az ember, igaz nem narancssárgán hanem fehéren.
avatar #97
Drang 2011. december 31. 2740 hozzászólás 85.
Válasz vferi65 #96. hozzászólására
25:nyelves:
26
Hun4ce és EGC szintén a nevezők között!
Drang over and out!
avatar #96
vferi65 2011. december 31. 661 hozzászólás 561.
25:nyelves:
avatar #95
Drang 2011. december 31. 2740 hozzászólás 85.
Válasz Maxx #94. hozzászólására
Hali ! B.Ú.É.K
:vigyor:

[V8] is leadta a nevezést...
Eddig 24 csapat! :vigyor:
Drang over and out!
avatar #94
Maxx 2011. december 31. 25 hozzászólás 5895.
Hali ! B.Ú.É.K
:vigyor:

[V8] is leadta a nevezést...
avatar #93
Drang 2011. december 31. 2740 hozzászólás 85.
+1
Special Air Service | Who Dares Wins
Drang over and out!
avatar #92
LordMatteo 2011. december 31. 830 hozzászólás 447.
Válasz MasterboyXX #90. hozzászólására
cBc,nem allit ki 2csapatot?
És az RDHA? :)
A kibaszás társas játék, sose feledd
avatar #91
IAMCOCONUT 2011. december 31. 795 hozzászólás 472.
Válasz MasterboyXX #90. hozzászólására
cBc,nem allit ki 2csapatot?
Sajnis nincs annyi aktív tag, de gondolkodtunk rajta! :kacsint:
Ad rá a tartalékot!!!!
avatar #90
MasterboyXX 2011. december 31. 3541 hozzászólás 51.
Válasz IAMCOCONUT #89. hozzászólására
Jujujjj mi lesz Itt???? :xD:
cBc,nem allit ki 2csapatot?
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #89
IAMCOCONUT 2011. december 31. 795 hozzászólás 472.
Válasz Drang #88. hozzászólására
+3 nevező
FoxHound Special Force Group FoxH A, FoxHound Special Force Group FoxH B, Dragon Multi Gaming Clan

így már 22 csapatnál tartunk!
Jujujjj mi lesz Itt???? :xD:
Ad rá a tartalékot!!!!
avatar #88
Drang 2011. december 31. 2740 hozzászólás 85.
Válasz Drang #87. hozzászólására
19
Team Rock Asus és 818 csatlakozásával!
+3 nevező
FoxHound Special Force Group FoxH A, FoxHound Special Force Group FoxH B, Dragon Multi Gaming Clan

így már 22 csapatnál tartunk!
Drang over and out!
avatar #87
Drang 2011. december 30. 2740 hozzászólás 85.
Válasz vferi65 #86. hozzászólására
18 :mosoly:
19
Team Rock Asus és 818 csatlakozásával!
Drang over and out!
avatar #86
vferi65 2011. december 30. 661 hozzászólás 561.
Válasz DaveLanno #85. hozzászólására
ajha! 17 klán, az már fajin :mosoly:
18 :mosoly:
avatar #85
DaveLanno 2011. december 30. 1398 hozzászólás 241.
ajha! 17 klán, az már fajin :mosoly:
"You think this is a motherfucking game?"
avatar #84
Drang 2011. december 30. 2740 hozzászólás 85.
Válasz Livius #82. hozzászólására
Beérkezett nevezések 2011. december 30. 15:43-ig
AQUA Gamer Clan, cannibalistic Base campers, DeltaHunterSquad, Dead Warriors, Heartless Clan, Hungarian Reunited Clan, Team hEROIZM Multigaming, Hungarians, New Generation Team HU, Patriots of Hungary, Public Péntek Squad, Red Devils Hungarian Army Coalition, Ruthless Fanatics Federation, ThoR Clan, Verszomjas Nyulak Klan
azóta még beérkezett 2 új nevezés:

Agyhalott Magyarok, Pork

Drang over and out!
avatar #83
GYusza91 2011. december 30. 298 hozzászólás 1261.
Válasz Livius #82. hozzászólására
Beérkezett nevezések 2011. december 30. 15:43-ig
AQUA Gamer Clan, cannibalistic Base campers, DeltaHunterSquad, Dead Warriors, Heartless Clan, Hungarian Reunited Clan, Team hEROIZM Multigaming, Hungarians, New Generation Team HU, Patriots of Hungary, Public Péntek Squad, Red Devils Hungarian Army Coalition, Ruthless Fanatics Federation, ThoR Clan, Verszomjas Nyulak Klan
THX
avatar #82
Livius 2011. december 30. 413 hozzászólás 962.
Beérkezett nevezések 2011. december 30. 15:43-ig
AQUA Gamer Clan, cannibalistic Base campers, DeltaHunterSquad, Dead Warriors, Heartless Clan, Hungarian Reunited Clan, Team hEROIZM Multigaming, Hungarians, New Generation Team HU, Patriots of Hungary, Public Péntek Squad, Red Devils Hungarian Army Coalition, Ruthless Fanatics Federation, ThoR Clan, Verszomjas Nyulak Klan
avatar #81
orichalcos 2011. december 30. 164 hozzászólás 1995.
Nevezés elküldve. Előre is sok sikert mindenkinek. :)
avatar #80
Drang 2011. december 30. 2740 hozzászólás 85.
Folyamatos a beérkező nevezések feldolgozása! A nevezettek névsorát hamarosan közzétesszük!
Drang over and out!
avatar #79
GYusza91 2011. december 30. 298 hozzászólás 1261.
Valahol majd meg lehet nézni, hogy melyik csapatok indulnak?
avatar #78
dekosmaster 2011. december 30. 42 hozzászólás 4606.
Elküldtem a lapot a klánomról, de nincs visszajelzés. Attól még el lettünk könyvelve, ugye?
Uff, én beszéltem!
avatar #77
SIN 2011. december 28. 2162 hozzászólás 127.
Válasz funkenman #76. hozzászólására
Készítettem a Battlefield 3 Magyar Kupa részére egy kis ízelítő Trailer videót. Éppen töltődik fel Youtube-ra, linkelni fogom! Nem nagy durranás, de a célnak megfelel!
Lássuk! :kacsint:
avatar #76
funkenman 2011. december 27. 35 hozzászólás 5008.
Készítettem a Battlefield 3 Magyar Kupa részére egy kis ízelítő Trailer videót. Éppen töltődik fel Youtube-ra, linkelni fogom! Nem nagy durranás, de a célnak megfelel!
avatar #75
Livius 2011. december 27. 413 hozzászólás 962.
Vannak bönngészők amik linuxos webserverről a .xlsx meg .docx eket mikor letöltik .zip-re átnevezik, szóval valami gondjuk van a 4 karakteres kiterjesztéssel. A letöltés után ha .zip vagy .rar-ba tölti le csak simán a kiterjesztését vissza kell írni .xls-re, aztán már megnyitható jól, kitömöríteni nem kell csak átnevezni a kiterjesztést.
avatar #74
deadprime 2011. december 27. 8 hozzászólás 9783.
Válasz MasterboyXX #73. hozzászólására
ezt kell letolteni. Ez,egy file amit az excel feltud ismerni.
Köszönöm :D
avatar #73
MasterboyXX 2011. december 27. 3541 hozzászólás 51.
Válasz deadprime #72. hozzászólására
de melyik file volt az a mappa és a file közül vagy egybe ? :O
amikor kicsomagoltad mi volt a neve amit megnyitottál :O :uncsi:
ezt kell letolteni. Ez,egy file amit az excel feltud ismerni.
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #72
deadprime 2011. december 27. 8 hozzászólás 9783.
Válasz IAMCOCONUT #71. hozzászólására
Nekem simán megnyitotta az excel file-t az Office 2007. Innen az oldalról szedtem le a regisztrációs lapot.
de melyik file volt az a mappa és a file közül vagy egybe ? :O
amikor kicsomagoltad mi volt a neve amit megnyitottál :O :uncsi:
avatar #71
IAMCOCONUT 2011. december 27. 795 hozzászólás 472.
Válasz deadprime #70. hozzászólására
köszi csak nem értem van excel de nekem ott van kicsomagoltam ilyen mappákat kaptam hogy _rels,docProps,xl meg egy filet [Content_Types] most mit kezdjek velük ti hogy csináltátok? :omg:
Nekem simán megnyitotta az excel file-t az Office 2007. Innen az oldalról szedtem le a regisztrációs lapot.
Ad rá a tartalékot!!!!