Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Roccat Kulo teszt

Cikkek/Interjúk 2011. április 12. hello_kitty 20 hozzászólás 16810 olvasás Címkék: headset OGC WebShop

Roccat Kulo teszt

A Roccat név sokáig csak egyetlen egerükről, a Kone-ról volt ismeretes. A cég 2005-ben született meg Németországban. Hitvallásuk a cég szlogenje: "DO IT YOUR OWN WAY AND DON'T TALK SHIT", avagy "Csináld a magad módján és ne beszélj mellé!". Az egyediség és a szokásos formáktól való eltérés jellemző a cégre.

Legújabb termékük, a Kulo névre keresztelt fejhallgató. A Roccat fejhallgató-kínálata egyelőre csak három tagot számlál. A Kave egy nagyméretű, fejre támaszkodó kosarával és zárt konstrukciójával a külvilág kizárására készült. Natív 5.1-es hangzással pedig egy kiveszettnek hitt szegmensbe érkezik újabb versenyző. A Vire egy átlagos szemlélő számára nem tűnik többnek, mint egy egyszerű fülbe dugható fülhallgató, amely bármely mp3 lejátszó gyári tartozéka lehetne, azonban a Roccat szerint a világ legkisebb játékos-fülhallgatója.

box

E két modell közé érkezett a Kulo, amelynek magyarországi forgalmazása nem is olyan régen kezdődött meg. A Kulo egy zárt konstrukciójú, fülre támaszkodó, sztereó fejhallgató. Ez a kialakítás sem gyakori, mivel a Sennheiser PC 130-on kívül nem sok hasonló modellel találkozhattunk az elmúlt évek során. A fejhallgató a nagyobb testvérével azonos méretű, átlátszó dobozban érkezik, holott jóval kisebb és könnyebb annál. A csomagolásból való kihámozás után a szemünk elé kerülve még kisebbnek látszik, szinte eltörpül napjaink népszerű játékos-fejhallgatói mellett. Súlya is nagyon kicsi, mindössze 178 gramm, amely azon kívül, hogy papíron nagyon kevés, valóban könnyű. A csomagban - a fejhallgatón kívül - egy nejlontasakban a használati útmutató és a Roccat gamecard lapult, egy ízléses, fekete borítékban.

A fejhallgató legszembetűnőbb jellemzője - a kis méretén és súlyán kívül - a pántjában található, magas fényűre polírozott acélszalag, amely szépen csillog a rá öntött műanyag borítás résein keresztül. A szembetűnőségen kívül rendkívül erőssé teszi a konstrukciót, elég csak megnézni ezt a videót. Habár jómagam nem tettem ki ekkora igénybevételnek, azért megcsavargattam, megrángattam én is, és meglepő módon semmi baja nem lett, működik, mint előtte. Ha ugyanezt játszottam volna el a saját fejhallgatómmal, az valószínűleg egy nagy reccsenés kíséretében távozott volna az örök vadászmezőkre. Tartósság szempontjából úgy tűnik, sikerült maradandót alkotnia a cégnek.

steel

Amikor először utánanéztem a fejhallgatónak még a teszt előtt, nagyon furcsa volt a kosarakat borító szivacs-műbőr kombináció formája, ami a dobozból kivéve még szokatlanabbnak tűnt. A fejhallgatókat teljes felületén szivacs borítja, melyre egy műbőr bevonatot húztak, amelyből egy szavakkal nehezen megnevezhető összetett formát vágtak ki. A szivacs nagyjából 1 centiméter vastag és elég puha, rugalmas. A szivacsborítás alatt 40 mm átmérőjű neodímium mágnessel felvértezett, Mylar membránnal szerelt hangszóró van. A neodímium mágnes nem ismeretlen az autóhifiben tevékenykedőknek, azonos méret mellett több mint tízszer erősebb, mint a mindennapokból ismert ferrit mágnesek. A Mylar egy hangzatos elnevezése a poliészter filmnek, amelyet a Dupont adott neki az 50-es években, mikor felfedezték. Nagyjából ugyanaz az anyag, mint amiből a PET palackok készülnek.

ss1

A marketing mögött egy nagyon erős membránnal rendelkező, nagy teljesítményű hangszóró bújik meg. 800mW-os teljesítményére nem lehet panasz, egy átlagos hangkártyával is elég komoly hangerőt képes produkálni. A fejhallgatók egy elég nagy holtjátékot biztosító csuklón keresztül kapcsolódnak a fejpánthoz. A bal oldali fejhallgatón kapott helyet az auto-mute mikrofon. A rugalmas, de nem hajlítható száron található mikrofon lehajtva automatikusan aktiválja magát, míg felhajtva automatikusan némítja. Ez hasznos funkció, nem akarjuk, hogy a folyamatos (pl. Skype), vagy hangra aktiválódó hangátvitelbe olyan külső hangok, zajok hallatszódjanak be, amelyeket nem szeretnénk. A bal oldali fejhallgató hátsó részén található a kábel csatlakozása, amely 90 fokkal elforgatva sokkal jobban fogja bírni a hirtelen rántás okozta terheléseket. A kábel maga 2,5 méter hosszú és két 3,5 mm-es szabvány jack csatlakozóban végződik. Nagyjából 30 centiméterrel lejjebb található a hangerőszabályzó csúszka. Igény szerint van lehetőség egy virtuális 7.1 hangzás létrehozására alkalmas USB hangkártyával együtt is megvásárolni. Ennek a kivitelnek a neve Kulo 7.1 USB.

A technikai bemutatás után következzenek az utóbbi néhány nap aktív viselése során szerzett tapasztalatok. A fejhallgató nálam sajnos a gyakorlatban nem vizsgázott annyira fényesen. A kialakítása okán számomra a tartós viselése nem túl kényelmes. 1,5 óra után már lekívánkozik a fejemről, de ezt az elég nagy fejméretemnek és a saját, fejre támaszkodó, nagykosaras fejhallgatómnak tudtam be. Ez nem túl szerencsés egy olyan fejhallgatónál, amelyet a komolyabb játékosoknak szán a gyártó, ahol nem ritkák a 2-3 órát is meghaladó etapok. Ennek hátterében véleményem szerint a túl határozott tartást biztosító acélszalag és a fülkagylóra simuló fejhallgatók jelentik. A helyzetet nem javítja a már említett érdekes formájú kivágás, amely egy idő után kidörzsölte a fülemet. Ez egyébként a hangzást sem befolyásolja pozitív irányba, mert viselésekor, megfelelően szorosra állítva (hogy a fejpánt stabilan üljön a fejen), annyira rátelepszik a fülre, hogy tompítja és torzítja a hangokat. Nagyjából olyan, mintha egy fejre támaszkodó fejhallgatót erőszakkal rányomnék a füleimre. A leglazább állásban használva viszont ez az érzés megszűnik. Ebben az esetben viszont nem ül elég stabilan a fejen, hirtelenebb mozdulatokra elcsúszik a helyéről. A pánt egyébként 8 fokozatban állítható.

ss2

Ha sikerült megfelelően beállítani, akkor nagyon erős, dinamikus hangzást biztosít, azonban a mélyek kissé tolakodóak. Véleményem szerint a magas hangokat nem szereti túlzottan, azokat elég fakó módon adja vissza. Ezt később sikerült a grafikus hangszín-kiegyenlítőben korrigálnom. Játékok alatt nagyon jól vizsgázott. A jelenlegi legfejlettebb hangkezeléssel bíró Battlefield: Bad Company 2 alatt könnyen beazonosítható a hangok forrásának iránya, távolsága. Nem jelentett problémát még egy távoli tank, vagy a távolban kiabáló katona lokalizálása sem, amely esszenciális az életben maradáshoz. A gyártó ajánlásában a zenehallgatás is szerepel. A nem túl hifiorientált tesztben, alaplapi hangkártyáról hajtva hallgattam meg egymástól nagyon különböző stílusú zenéket, tömörítetlen flac formátumban. A verdikt itt is csak középszerű, mert míg a gyors, mélyekben gazdag drum and bass-t vagy dubstepet „szerette”, addig egy vokális popszám (Madonna) vagy a nu-metal (Linkin Park) alatt már érezni lehetett a magas hangok reprodukciójában tátongó hiányosságokat.

A praktikusságban nem működnek tökéletesen az elméletben kitűnő ötletek. Az automatikusan némító mikrofon felhajtása a tesztelt példányon elég nehézkes volt, általában nem is sikerült úgy megoldanom, hogy ne mozdítsa el a beállított pozíciójából a fejhallgatót. Azon felül van egy olyan félelmem, hogy a folyamatos fel-, lehajtogatástól egy idő után nem fog üzemszerűen működni a némító funkció. A mikrofon által közvetített hanggal nincsen komolyabb gond, kicsit szegények a magasak, de nem recseg, sőt csak intenzív fújkálással sikerült a levegővételből adódó susogás átvitelére kényszeríteni. A fejhallgató kábele elég kemény műanyag borítást kapott, azonban két-három nap alatt már kisimultak a rajta lévő törések. A kábel fejhallgatóba való csatlakozásától nagyjából harminc centiméterre található a hangerőszabályzó, amely a megszokottól eltérően tekerő potméter helyett toló potmétert kapott. A gond sajnos abból adódik, hogy mindössze 7 mm-es úton lehet a maximum és a minimum között állítani, ami nem tesz túl precíz hangerő-állítást lehetővé. Komoly előnye viszont, hogy apró méretével szinte fel sem tűnik, hogy a kábelen van. A kábel végén lévő csatlakozók nem aranyozottak, és sajnos a gyártó szakít a csatlakozó teljes festésének gyakorlatával is. Arról, hogy melyik fekete csatlakozó hová is való, csak egy 3 milliméter átmérőjű festékpötty és a csatlakozó szigetelőgyűrűinek festése tanúskodik, ezáltal megnehezítve a géphez való helyes csatlakoztatást.

ss3

Összességében, habár a kidolgozás és a felhasznált anyagok rendkívül minőségi benyomást keltettek, csak azoknak merem ajánlani a Roccat ezen termékét, akik eddig is fülre támaszkodó fejhallgatót használtak. A beltartalmat panasszal nem lehet illetni, azonban én legszívesebben egy fejre támaszkodó, nagykosaras fejhallgatóban látnám viszont ezeket a komponenseket.

avatar #20
jianbin0811
coach outlet online
nike roshe
cheap jordans
michael kors outlet
michael kors outlet
links of london
burberry outlet
hollister clothing
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
ralph lauren outlet
cartier watches
oakley sunglasses wholesale
mulberry sale
oakley sunglasses
rolex outlet
fitflops sale clearance
coach factory outlet
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
jordan shoes
oakley sunglasses
coach factory outlet
ray bans
ferragamo outlet
louis vuitton handbags
canada goose outlet
kate spade outlet
oakley sunglasses
air jordan 4
cartier watches
tory burch outlet
longchamp bags
nike store
louis vuitton outlet
swarovski crystal
michael kors outlet
michael kors factory outlet
adidas trainers
nike air max
mulberry outlet
nike foamposite
polo outlet
ray ban sunglasses
kobe bryant shoes
lebron james shoes
christian louboutin outlet
nike huarache
ugg outlet
michael kors
christian louboutin outlet
tory burch outlet
burberry outlet
coach outlet
christian louboutin outlet
tory burch outlet
lacoste soldes
juicy couture outlet
coach outlet
kate spade handbags
canada goose outlet
cheap nfl jerseys
canada goose jackets
polo ralph lauren
michael kors outlet
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
michael kors outlet
oakley sunglasses
swarovski outlet
rolex watches
cleveland cavaliers jersey
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet
prada sunglasses
herve leger outlet
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
cheap mlb jerseys
mizuno running shoes
mulberry handbags
oakley sunglasses wholesale
air max uk
hollister clothing
nike shoes
ferragamo outlet
coach outlet online
mac cosmetics
cartier outlet
pandora jewelry
longchamp handbags
christian louboutin outlet
canada goose outlet
ralph lauren polo
air max uk
rolex watches
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
true religion jeans
coach factory outlet
ralph lauren uk
michael kors outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
birkenstock sandals
ed hardy clothing
cheap jordans
bottega veneta outlet
prada shoes
reebok trainers
true religion jeans
hermes belt
adidas uk
michael kors outlet online
longchamp outlet
supra shoes
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
louis vuitton
nike air max
mont blanc pens
oakley sunglasses
coach outlet online
ray ban sunglasses
true religion jeans
canada goose outlet
oakley sunglasses
adidas nmd runner
fitflops shoes
nike free 5
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
nike roshe run
coach outlet
ray-ban sunglasses
giuseppe zanotti outlet
fitflops sale
christian louboutin outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
mulberry outlet store
air max 90
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
gucci outlet
kate spade outlet
gucci outlet
louis vuitton pas cher
coach handbags
pandora charms
air max 90
canada goose outlet
hollister clothing
mulberry bags
coach factory outlet
louis vuitton outlet clearance
michael kors
fitflops outlet
gucci outlet
canada goose jackets
rolex watches
true religion outlet
borse gucci
nike roshe one
fitflops sale clearance
canada goose outlet
true religion outlet
hollister clothing
coach outlet
nike outlet store
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
nike shoes
coach outlet online
lebron james shoes
pandora jewelry
coach outlet clearance
michael kors
louis vuitton outlet
longchamp handbags
true religion jeans
nike air max
chrome hearts outlet
ferragamo shoes
louis vuitton handbags
adidas nmd
rolex watches for sale
mbt shoes
michael kors outlet
omega watches
true religion jeans
mulberry handbags
coach outlet online
nike blazer pas cher
mbt shoes outlet
nike trainers
hollister clothing
michael kors wallets
coach outlet
coach outlet
hermes outlet
cheap jerseys wholesale
polo outlet
tory burch outlet
true religion outlet
puma outlet
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
nike shoes
replica watches
nike outlet store
adidas wings
Basketball Shoes
nike air max
louis vuitton
canada goose jackets
michael kors handbags
prada handbags
nfl jerseys wholesale
louis vuitton outlet
swarovski crystal
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
true religion jeans
true religion jeans
gucci outlet
soccer shoes
cheap nba jerseys
michael kors handbags
longchamp outlet
rolex watches
coach factory outlet
coach outlet
adidas outlet
coach outlet
adidas shoes
cheap jordans
nike store uk
ralph lauren polo
coach outlet
michael kors handbags
true religion uk
kate spade outlet
oakley sunglasses
kobe 9
cheap snapbacks
cartier watches
coach outlet canada
michael kors bags
air max 90
rolex watches
yeezy boost
nfl jersey wholesale
michael kors handbags
montblanc pens
nike air max 2015
michael kors outlet clearance
swarovski outlet
louis vuitton
reebok outlet store
futbol baratas
nike air force 1
basketball shoes
canada goose jackets
ray bans
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
polo shirts
christian louboutin online
longchamp handbags
borse louis vuitton
hermes bags
michael kors outlet
fitflops
ugg boots
christian louboutin shoes
michael kors outlet
christian louboutin outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
mulberry handbags
true religion jeans
louis vuitton handbags
polo ralph lauren
cazal sunglasses
los angeles lakers jerseys
swarovski crystal
jordan shoes
air max 1
coach outlet online
marc jacobs outlet
louis vuitton outlet stores
cartier outlet
tory burch outlet
cheap jordans
ugg outlet
kate spade handbags
rolex watches
converse shoes
louis vuitton outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
fred perry polo shirts
ray ban sunglasses
ralph lauren pas cher
swarovski crystal
pandora charms
ralph lauren sale
michael kors
oakley sunglasses
ferragamo outlet
prada outlet
polo outlet
cheap ray bans
louis vuitton outlet
coach outlet online
true religion jeans
nike huarache
kobe shoes
michael kors handbags
Nike Free shoes
coach outlet
coach outlet online
polo ralph lauren
fitflops
canada goose
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
polo outlet
burberry outlet
chrome hearts
oakley sunglasses
instyler ionic styler
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
salomon shoes
ferragamo shoes
mulberry bags
christian louboutin uk
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
adidas shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
louis vuitton outlet
ferragamo shoes
coach outlet store online
soccer jerseys
nike outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
nba jerseys
mulberry handbags
kevin durant shoes
nike shoes
fitflops shoes
ralph lauren uk
ralph lauren outlet
mcm outlet
ugg outlet
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
michael kors outlet
michael kors
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren polo
valentino outlet
new balance shoes
coach outlet online
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
thomas sabo
yeezy boost 350
football shirts
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
birkenstock outlet
lacoste polo shirts
oakley sunglasses
canada goose outlet
polo ralph lauren
cheap snapbacks
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
pandora outlet
longchamp outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
ralph lauren polo
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ecco shoes
vans shoes
burberry outlet

nfl jersey wholesale
tods outlet
ysl outlet
mbt shoes
adidas outlet store
louis vuitton
louis vuitton handbags
pandora jewelry
polo outlet
tory burch shoes
polo ralph lauren
louis vuitton outlet online
cheap jordan shoes
air max 90
hermes birkin
michael kors outlet
coach outlet
adidas shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
ray ban sunglasses
soccer jerseys
pandora jewelry
michael kors handbags
canada goose jackets
replica watches
polo outlet
ralph lauren polo
ray ban sunglasses
pandora outlet
gucci handbags
louis vuitton outlet clearance
coach outlet online
cheap jordans
longchamp bags
nike trainers
michael kors outlet
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
asics
avatar #19
qzz888 július 18. 10:08 36 hozzászólás 4946.
Válasz hykleri #4. hozzászólására
Igényes teszt. Csak így tovább.
hermes belts for men
roshe run
kobe 9
chrome hearts online
yeezy boost 350 v2
fitflops sale clearance
yeezy boost
james harden shoes
lebron 14
vibram fivefingers
longchamp
fitflops clearance
nike roshe one
nike mercurial vapor
ultra boost 3.0
adidas nmd
curry 2
tom ford glasses
cheap jordans
cartier bracelet
jordans for cheap
dior sunglasses
huarache shoes
michael kors outlet store
falcons jersey
kobe 9
tom ford sunglasses
links of london sale
hermes belt
michael kors outlet store
air max 95
pandora bracelet
kyrie irving shoes
links of london
michael kors outlet
cheap basketball shoes
michael kors outlet
prada sunglasses
pandora jewelry
adidas stan smith women
adidas ultra boost
adidas outlet
ultra boost
longchamp
patriots jersey
yeezy
links of london
longchamp handbags
adidas gazelle
michael kors outlet store
michael kors outlet online
tory burch shoes
nike air force 1 high
kobe basketball shoes
yeezy boost
adidas store
longchamp
kobe 11
stephen curry shoes
new england patriots jerseys
jordan shoes
adidas tubular
chrome hearts
air max
adidas superstar
longchamp online shop
nike huarache sale
michael kors purses
ferragamo belt
timberland outlet
nike air force 1
adidas gazelle sale
yeezy shoes
michael kors outlet online
lebron shoes
adidas superstar UK
yeezy boost 350
nike mercurial
michael kors handbags
adidas shoes
adidas nmd
adidas nmd r1
nike roshe run
adidas ultra boost 3.0
pandora bracelet
jordan retro
nike air force 1 low
jordan retro
harden shoes
michael kors factory outlet
adidas yeezy boost
kobe bryant shoes
adidas tubular UK
michael jordan shoes
michael kors handbags sale
led shoes
light up shoes
adidas nmd
curry 3
tory burch shoes
michael kors outlet
nike huarache
kobe shoes
adidas outlet online
nike air max
nike zoom
nmd r1
nike air max95
longchamp bags
nike air zoom pegasus 32
asics running shoes
irving shoes
cheap jordans
cheap jordans
adidas yeezy
longchamp handbags
pandora jewelry
louboutin shoes
lacoste polo
michael kors outlet
air jordan
lacoste outlet
nike zoom
adidas tubular x
adidas ultra boost
adidas tubular
nike air force
air max 90
nmd
nike air max 2017
michael kors outlet online
nike lebron 14
real jordans
longchamp bags
adidas stan smith men
nike roshe run one
yeezy boost 350
light up shoes
basketball shoes
hermes belt
led light up shoes
air jordan shoes
air jordans
nike huarache
michael kors outlet
true religion
nike air max 90
adidas nmd
christian louboutin shoes
michael kors factory outlet
longchamp outlet
yeezy boost 350
adidas neo online shop
lebron james shoes
adidas online shop
cheap jordans
kyrie 3
kobe basketball shoes
yeezy boost 350 v2
jordan shoes
nike dunks
yeezy boost 350 v2
adidas outlet
adidas ultra boost
longchamp le pliage
http://www.nikedunks.us.org
michael kors outlet store
adidas yeezy boost
reebok outlet
yeezy
yeezy boost
nike kyrie 3
adidas yeezy
nike huarache
nike air force 1
asics sneakers
prada eyeglasses
http://www.uggoutlet.uk
cartier love bracelet
cheap jordans
longchamp handbags
kobe bryant shoes
yeezy shoes
basketball shoes
michael kors outlet handbags
van cleef arpels
michael kors outlet
adidas neo
curry 3
michael kors handbags
nike roshe run
adidas superstar
air jordan shoes
retro jordans
lebron 13 low
nike air zoom
michael jordan shoes
adidas stan smith
lacoste online shop
chrome hearts
jordan shoes
adidas yeezy boost
longchamp bags
true religion jeans
true religion jeans
yeezys
yeezy sneakers
michael kors outlet online
burberry scarf
michael kors outlet
adidas ultra boost 3.0
retro jordans
yeezy boost
atlanta falcons jersey
van cleef necklace
chrome hearts outlet
pandora charms
air force ones
true religion uk
adidas stan smith uk
adidas nmd
michael kors handbags
fitflops
nike polo
nike air max 2016
nike air force
hogan outlet online

huarache shoes
patriots jerseys
yeezy shoes
lebron 13 shoes
cheap jordan shoes
pandora charms
nike roshe run
under armour curry 3
lebron 13
hogan outlet
michael kors handbags
timberland shoes
ferragamo sale
michael kors outlet
jordan retro
kobe shoes
michael kors outlet
nike air zoom structure 19
air jordan
adidas stan smith
fitflops sale
adidas nmd r1
kobe sneakers
kobe 11
true religion outlet
avatar #18
kiyoumins 2016. január 26. 154 hozzászólás 2092.
christian louboutin, hollister clothing store, uggs on sale, michael kors outlet, coach outlet, asics running shoes, oakley sunglasses cheap, uggs outlet, ipad air cases, lululemon, true religion jeans, jerseys, louis vuitton bags, ralph lauren outlet, vans outlet, louboutin uk, uggs outlet, montre femme, moncler, true religion jeans, doudoune canada goose, jordan xx9, iphone 6 case, converse shoes, chanel handbags, reebok outlet, beats headphones, vans scarpe, iphone 6 plus case, louis vuitton handbags, longchamp outlet online, cheap oakley sunglasses, air max, hermes belt, michael kors outlet online sale, ugg soldes, moncler, nike free run, sac guess, hogan outlet, ghd straighteners, jordans, louis vuitton outlet stores, christian louboutin outlet, north face outlet, tiffany and co, louboutin pas cher, nike roshe run uk, air max, gucci outlet, michael kors bags, toms shoes, cheap ugg boots outlet, lululemon outlet, bottes ugg pas cher, thomas sabo, www.michaelkors-outlet-store.us.com, iphone 6s plus cases, ghd hair straighteners, ralph lauren, iphone 5c cases, michael kors, nike roshe run, hermes handbags, nike blazer pas cher, oakley sunglasses cheap, nike free run, canada goose, nike free run pas cher, bottes ugg pas cher, canada goose pas cher, nfl jerseys, jordans for sale, doudoune moncler, ray ban pas cher, polo ralph lauren outlet online, doke gabbana outlet, uggs, rolex replica watches, ray ban, coach outlet online, barbour jackets, nike free, ugg outlet, nike shoes, moncler, christian louboutin, uggs, burberry handbags, ugg boots, nike roshe, doke & gabbana, burberry, sac longchamp pas cher, ferragamo belts, hogan, replica rolex, oakley vault, longchamp bags, wedding dresses uk, rolex watches, iphone 6s cases, louis vuitton handbags, canada goose, canada goose, oakley sale, ugg, north face uk, nike air max, michael kors, cheap nike shoes, louboutin outlet, ralph lauren pas cher, michael kors outlet canada, kate spade, cheap uggs, baseball bats, louboutin, jordan 5, mont blanc pens, louboutin, abercrombie and fitch, longchamp bags, longchamp outlet online, vans, air max 2015, michael kors handbags, burberry outlet, uggs canada, longchamp bags, michael kors bags, ugg australia, mulberry bags, reebok shoes, hollister canada, mcm handbags, hollister, louis vuitton, north face outlet, louis vuitton, mulberry, air max, supra shoes, rolex watches, nike air max 2015, rolex replica, sac vanessa bruno, nike air force, michael kors outlet online sale, soccer shoes, michael kors, louis vuitton outlet, ugg pas cher, vans pas cher, ray ban, michael kors handbags, cheap ugg boots, pandora charms, burberry, hollister clothing, michaelkors-outlet-store, hollister pas cher, barbour, iphone 6 cases, scarpe hogan, ralph lauren polo, air max, air jordan 11, ugg boots uk, converse pas cher, mulberry handbags, moncler jackets, jimmy choo shoes, coach outlet store online, cheap oakley sunglasses, michael kors pas cher, nike outlet store, michael kors outlet online, polo ralph lauren, michael kors outlet online, polo ralph lauren outlet, ugg boots, michael kors, canada goose, burberry pas cher, p90x workout, burberry sale, ugg boots clearance, p90x3, oakley vault, moncler, karen millen uk, insanity workout, moncler jackets, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, ipad mini cases, michael kors outlet online sale, ferragamo shoes, marc jacobs, uggs on sale, 5c cases, louis vuitton outlet online, canada goose uk, tory burch, s5 cases, vanessa bruno, nike roshe, nike huaraches, converse, louboutin, polo ralph lauren pas cher, longchamp outlet, herve leger, vans shoes, nike tn pas cher, abercrombie, nike free pas cher, longchamp pliage, lunette ray ban pas cher, michael kors outlet, north face outlet, oakley sunglasses outlet, jordan 12, louboutin, michael kors, uggs, coach factory outlet, air max, nike store, replica watches uk, wedding dress, coach outlet, louis vuitton, hermes birkin, michael kors outlet, kate spade outlet online, doke gabbana, nike roshe run, moncler uk, soccer jerseys, air jordan shoes, coach purses, nike roshe, karen millen, moncler jackets, tory burch outlet, air max, oakley, instyler ionic styler, tn pas cher, ralph lauren outlet online, barbour jackets uk, replica watches, sac louis vuitton pas cher, air jordan pas cher, burberry factory outlet, abercrombie, air jordans, jordan 11, hogan sito ufficiale, burberry outlet, michael kors outlet, iphone 5s cases, jordan shoes, polo ralph lauren, longchamp outlet online, p90x, barbour uk, true religion jeans, canada goose, louis vuitton pas cher, ugg outlet, cheap jordans, timberland pas cher, louboutin outlet, hollister, sac burberry, air max, ralph lauren outlet, longchamp, michael kors outlet online, polo lacoste, nike trainers, longchamp pas cher, celine bags, polo ralph lauren outlet, uggs, north face, the north face, hollister, oakley outlet, iphone 5 cases, uggs on sale, ray ban uk, thomas sabo uk, christian louboutin shoes, ralph lauren outlet, replica handbags, jimmy choo, polo ralph lauren outlet, iphone cases, nike air max, uggs, links of london, louboutin, beats by dre, north face jackets, sac longchamp, longchamp pas cher, gucci shoes, the north face, abercrombie and fitch uk, uggs, gucci belts, s6 cases, http://www.michaelkors-outlet-store.us.com/, ugg boots clearance, nike air max, christian louboutin, sac louis vuitton, oakleysunglasses.us.com, longchamp, louis vuitton, moncler, ugg, jordan 1, longchamp, red bottom shoes, nike air max uk, moncler outlet, abercrombie, north face jackets, tiffany jewelry, gucci, michael kors outlet online, ugg, ghd hair, pandora jewelry, ralph lauren, babyliss pro, louboutin shoes, north face, gucci bags, moncler outlet, canada goose outlet, swarovski crystal, michael kors outlet online, montre homme, jordan pas cher, ipad cases, nike air max 2015, canada goose outlet, nike sneakers, canada goose outlet, louis vuitton outlet, nike air max, babyliss, true religion jeans, ugg, christian louboutin outlet, uggs outlet, iphone 6s case, louis vuitton purses, oakley sunglasses, mont blanc, hollister, lululemon, north face outlet online, chi flat iron, nike free run, nike factory, michael kors outlet online sale, juicy couture, jordan 4, louboutin, ralph lauren, abercrombie and fitch, burberry outlet online, oakley sunglasses wholesale, lululemon outlet, jordan 3, hollister, michael kors handbags, sac michael kors, vanessa bruno pas cher, juicy couture outlet, lululemon outlet online, ugg boots, tory burch outlet online, nike roshe run, longchamp outlet, coach outlet store, ray ban sunglasses, oakley vault, michael kors outlet, barbour outlet, barbour, cheap oakley sunglasses, canada goose jackets, christian louboutin, lacoste pas cher, nike air max, ugg italia, chaussures louboutin, tiffany jewelry, swarovski, new jordans, louis vuitton canada, canada goose jackets, gucci outlet online, coach bags, air max pas cher, ugg boots, timberland boots, roshe run pas cher, moncler, uggs, longchamp soldes, bottega veneta, jordan retro, nike factory outlet, sac lancel, sac hermes, new balance outlet, abercrombie, cheap nfl jerseys, hermes, jordan retro 11, montre pas cher, prada outlet, nike air huarache, coach outlet, michaelkors-outlet-store.us.com, giuseppe zanotti, true religion outlet, oakley, louis vuitton, new balance, polo lacoste pas cher, pandora jewelry, abercrombie, canada goose, michael kors outlet online, michael kors outlet, true religion outlet, north face jackets, polo outlet, polo ralph lauren, longchamp, oakley pas cher, air huarache, guess pas cher, oakley vault, louis vuitton outlet online, replica watches, air jordan, louis vuitton uk, prada shoes, longchamp handbags, nike huarache, christian louboutin shoes, coach outlet store online, vans, hollister, birkin bag, canada goose jackets, ray ban, ghd, marc jacobs handbags, polo ralph lauren uk, lancel, oakley sunglasses, canada goose outlet, burberry outlet online, ugg boots, hermes pas cher, nike roshe run pas cher, wedding dresses, jordan future, ugg pas cher, lululemon outlet canada, instyler, celine handbags, iphone case, ray ban sunglasses, cheap oakley sunglasses, michael kors, swarovski uk, michael jordan shoes, toms outlet, s6 case, nike air max uk, true religion outlet, nike free run uk, north face pas cher, coach factory, louis vuitton, air force, true religion outlet, ugg outlet, nike free uk, swarovski jewelry, nike roshe uk, new balance shoes, nike air max, bottes ugg, louis vuitton, oakley glasses, valentino shoes, mulberry uk, louis vuitton outlet, barbour jackets, hermes bags, moncler, michael kors handbags clearance, michael kors, cheap sunglasses, michael kors purses, nike free, moncler outlet, pandora uk, nike blazer, louboutin shoes, nike air max, lunette oakley pas cher, ugg uk, new balance, pandora charms, 5s cases, mulberry outlet, oakley sunglasses cheap, uggs outlet, coach handbags, longchamp handbags, michael kors uk, coach outlet, timberland, polo ralph lauren, kate spade handbags, moncler, ugg boots, michael kors, air jordan retro, nike trainers uk, tiffany and co, sunglasses outlet, michael kors handbags, nike outlet, burberry, converse, jordan 6, wedding dresses, iphone 6s plus case, hollister uk, uggs outlet, canada goose jackets, nike tn, oakley store, phone cases, louis vuitton, longchamp, retro jordans, michael kors outlet, oakley sunglasses, air max 2015, fake oakleys, lancel pas cher, michael kors outlet, discount oakley sunglasses, fake rolex, cheap oakley, air jordan, michael kors canada, michael kors, sac louis vuitton, ugg, asics shoes, jimmy choo outlet, moncler outlet, oakley sunglasses, longchamp outlet, prada handbags, nike air max pas cher, kate spade outlet, abercrombie and fitch, longchamp uk, rolex watches for sale, canada goose outlet, mac cosmetics, new balance pas cher, michael kors canada, nike free, moncler sito ufficiale, moncler pas cher, replica watches, michael kors outlet online, louis vuitton outlet, ray ban sunglasses outlet, true religion, uggs outlet, lululemon canada, ralph lauren uk, ray ban outlet, cheap gucci, ray ban sunglasses, links of london uk, ugg boots clearance, bottes ugg, iphone 6 plus cases, rolex watch, gucci handbags, ugg soldes
avatar #17
kappan 2011. április 15. 755 hozzászólás 499.
Válasz PozitiveRP #15. hozzászólására
Ügyes cikk, csupán kíváncsiságból olvastam el, és nem volt fölösleges időtöltés. Nekem a fejhallgatók ott véget érnek, ha valami vezeték kijön belőlük, el nem tudom képzelni, hogy konyhába kimenésnél le kelljen venni a fülest a fejemről. :vigyor:
elég nagy gond, ha ott érnek véget :D
avatar #16
LSdm___ 2011. április 13. 1470 hozzászólás 224.
Válasz gamb1t #11. hozzászólására
teszt 5
füles 1
csá
én addom a fülest szerintem jó:)
Gyújtom az uccsót, hagyom hogy szúrjon Ez ragadós szabadság, végig szívom Szítom a tűzet, itt az érzelem üzlet Ahol életek függnek a legszebb nőktől A hercegnőktől minden herceg görcsöl
avatar #15
PozitiveRP 2011. április 13. 1125 hozzászólás 311.
Ügyes cikk, csupán kíváncsiságból olvastam el, és nem volt fölösleges időtöltés. Nekem a fejhallgatók ott véget érnek, ha valami vezeték kijön belőlük, el nem tudom képzelni, hogy konyhába kimenésnél le kelljen venni a fülest a fejemről. :vigyor:
avatar #14
-jkr- 2011. április 13. 307 hozzászólás 1226.
kave-t jobban adom
avatar #13
cube. 2011. április 12. 1447 hozzászólás 230.
Válasz -toxiKA- #10. hozzászólására
roccat kula kb:d
A:S:DAS:D:AS:DAS:DAS:D
Ezt az ötletet küld el nekik hátha csinálnak belőle valami egérpadot vagy billentyűzetet :D
"Stabil az életem.. tegnap szar napom volt, ma is szar volt és valószínűleg a holnap is az lesz"
avatar #12
hello_kitty 2011. április 12. 1633 hozzászólás 197.
Válasz -toxiKA- #10. hozzászólására
roccat kula kb:d
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #11
gamb1t 2011. április 12. 1728 hozzászólás 179.
teszt 5
füles 1
csá
 torzsi üzenete: *öcsémvan,és kussolj te ribanc... lantnemlátottsenkifaasznyomorék
avatar #10
-toxiKA- 2011. április 12. 2258 hozzászólás 116.
roccat kula kb:d
CN|uLTi !: testem mint egy 12eves kislanye
avatar #9
slowdie 2011. április 12. 130 hozzászólás 2378.
Majdnem ROCCAT KULI :D eggyel balra nyomtak volna jobb lett volna a név :D::D
avatar #8
shixx 2011. április 12. 560 hozzászólás 705.
gecironda ez a füles... am a teszt jó
avatar #7
egziSt 2011. április 12. 1436 hozzászólás 232.
aranyos *.*
avatar #6
he7edik_ 2011. április 12. 37 hozzászólás 4888.
Válasz he7edik_ #5. hozzászólására
Az AKG GHS-1 az headset
*füles*
psssz...
avatar #5
he7edik_ 2011. április 12. 37 hozzászólás 4888.
Az AKG GHS-1 az headset
psssz...
avatar #4
hykleri 2011. április 12. 233 hozzászólás 1541.
Igényes teszt. Csak így tovább.
avatar #3
.Garfield. 2011. április 12. 1025 hozzászólás 343.
Szép teszt :mosoly:
!
avatar #2
Drang 2011. április 12. 2730 hozzászólás 86.
Köszönjük a tesztet! Részletes és szabatos. Csak így tovább!
Drang over and out!
avatar #1
Blzs 2011. április 12. 520 hozzászólás 750.
Jó kis teszt! Köszi! Ezek szerint maradok a KAVE-nal! :)