Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

BFBC2 útmutató: A rakétavetők

Cikkek/Interjúk 2010. június 16. BananaJoe 5 hozzászólás 4809 olvasás Címkék: EA games DICE Battlefield Battlefield Bad Company 2

BFBC2 útmutató: A rakétavetők

A mérnök kaszt a BFBC2-ben átesett egy (a korábbi BF-ek alatt) már eléggé beérett nagygenerálon. Olyan karakterisztikát és felszerelést kapott, amivel igazán hatékonyan tud fellépni a páncélos hadviselésben, és amellyel hatásosan tudja betölteni A tankelhárító szerepét - ezzel válva igazán sokoldalú választássá -. Az engi "vasökle" az antitank rakétavetője, amelyből 3 különböző található meg a piacon. Ez a rövid útmutató ezen három fegyvert (erősségek, gyengeségek, általános jellemzők) hivatott bemutatni.

A rakétavetők nagyon pontos kis jószágok, az esetek többségében nincs jelentős függőleges esésük (rövid távon legalábbis). Ugyanakkor hosszú távon a gravitációt is figyelembe kell venni célzáskor - pont úgy mint a sniperkodásnál -, valamivel feljebb kell célozni, hogy kompenzáld az esést. Erre a kompenzálásra nincs konkrét leírás, de rá lehet érezni egy idő után - ki kell tapasztalni. Említésre méltó dolog továbbá, hogy az RPG-7-es ill. az M2CG rendelkezik az ún. "kilövöd és elfelejted" tulajdonsággal is (míg az M136-AT4 nem). Szóval nem kell célravezetned a raksit, elég ha becélzol, kilövöd és már spurizhatsz is vissza a fedezékbe.Járművek ellen

Egy tracer dart befogása a következő módon zajlik: tartsd rajta a célkeresztet a kis négyzeten, amíg abba nem hagyja a villogást; mihelyst a távolságot jelző fehér számsor megjelenik a négyzet alatt, már lőhetsz is.


Videó Tutorial a tracer dart használatáhozGyalogosok ellen

Amikor gyalogokra lövöldözöl rakétával, célozz a lábukra! Kb. mint a Team Fortress 2-ben, a rakétákkal akkor tudsz igazán drasztikus hatást elérni, ha lábra célzol. Persze ha telibe találnád az még jobb lenne, de ez gyakorlatban nem egyszerű mutatvány. Ezen kívül előnyt jelent még, ha magasabban vagy a kiszemelt áldozatnál.RPG-7 ATEgy RPG-7-esnek alapból 350-es damage-ja van, és "40"-es sebessége (ha befogott tracerre lövünk, akkor "50"). Az effektív robbanási hatósugara 6m, amiből a belső 2m számít halálos zónának egy full életű katonára nézve. Az RPG-7-et lényegében mindenféle ellenség ellen bevethetjük, legyen az armor, gyalogos, rögzített fegyver vagy épp helikopter.

Jellemzők:
- be tudja fogni a tracer dartokat
- nagyon hatásos armor ellen
- átlagosan hatásos gyalogos ellen
- elég jól teljesít helik esetében (sok esetben már 1 találat is elég neki, hogy leszedjen egy madarat)
Hozzá kell tenni azonban, hogyha a pilóta / gunner / utas a helikopterben rendelkezik az "upgraded armor package" specializációval, akkor egy rakéta valószínűleg nem lesz elég a boldogsághoz. Mivel ebben az esetben kb. 20% élete marad a helinek, szóval érdemes készenlétben lenni egy csapattársnak az 50-essel. :)
- épületek ellen átlagos hatást lehet vele elérniCARL GUSTAV (M2CG)A GUSTAV az első unlockolható rakétavető a sorban. 275-ös alap damagel, valamint "75"-ös sebességgel (szabad és "rávezetett" tüzelésnél egyaránt) rendelkezik. Ezen kívül boldog tulajdonosa a "legnagyobb robbanási zóna díjnak", a maga 8 méterével, amiből 4.8m-en belül halálos. Épp ezért gyalogosok ellen nagyon hatásos, de a nagy utazó sebessége miatt helik ellen is "gyógyírt" jelenthet. Hozzá kell tenni, hogy páncélozott járművek ellen viszont ratyi.

Jellemzők:
- be tudja fogni a tracer dartokat
- armor ellen nem hatékony
- gyalogosok + helik + épületek ellen igen hatékony (a nagy robbanási sugár miatt általában kiirtja a fal mögött bújó gonoszt)M136-AT4Az M136-os az utolsó unlock a fajtájában. A legnagyobb damagel rendelkezik mind közül: 420. Irányított mivolta miatt az induló sebessége "25", majd repülés közben "50"-ig gyorsul fel. Robbanási sugara a legkisebb a 3 közül, mindössze 3m, amiből csupán 0.6m a halálos. Armorok ellen azonban a legideálisabb választás.

Jellemzők:
- nem lehet vele befogni tracer dartot (kb. olyan a működése mint a BF2-es / HL2-es rakétavetőé: amikor kilövöd, te vezeted rá manuálisan a célpontra (amerre a célkereszt néz, arra megy a rakéta elven)
- nem egyszer használatos, pont ugyanúgy újratölt, mint a többi rakétavető, a karakterünk csupán eldobja a jelenlegit, és elővesz egy újat a szimatszatyorjából:)
- az újratöltési ideje a 3 közül a leghosszabb (nyilvánvalóan kompenzálva ezzel az irányíthatóságot és a magas sebzési értéket)
- nagyon jó armorok ellen
- nagyon rossz gyalogosok ellen
- átlagosan szerepel helik ellen (az irányíthatósága jól jön lassan mozgó helik ellen, de a kezdeti lassú sebesség jelentős hátrány)
- épületekkel szemben nem hatásos
- valamennyi idő múlva begyorsul ugyan, de kezdetben nagyon lassú. Nem tanácsos rögzített fegyók ellen használni (a fegyvert ugyan elpusztítod vele, de a mögötte strázsáló ember valszeg el fog slisszolni a robbanás elől). Mindennek a tetejébe direkt rálátással kell lenned a célra, míg rávezeted a rakétát. Tehát, ha te látod őt, nagy valószínűséggel ő is lát téged... nem nehéz kitalálni a kimenetelt.

Az irányíthatóság tehát nagy előnye a cuccnak, mivel így ráirányíthatod a tank gyengébb pontjaira a rakétát, azonban tüzelés közben ki vagy téve a kézi fegyverek tüzének, nem is beszélve arról, milyen zsíros, egyhelyben ácsorgó falattá válsz ezáltal a nyálcsorgató orvlövészek számára.A tank páncélzata

A páncél erőssége különböző a tank egyes részein. Vegyük például a T-90-est és az M1A1-et, specializációk, extrák nélkül. Az elülső páncélzat a legerősebb, s akár 5 lövést is kibír; mindenesetre a harmadik lövés után a sofőr egész biztosan vissza fog tolatni szervizelni. Szóval inkább célozz az oldalára vagy a hátuljára, ahol a rakétákkal kétszer akkora damaget is elérhetsz. Az esetek többségében kb. 2 lövés elég a hátuljába, vagy 3 az oldalába a boldogsághoz. A tracer darttal befogott tanknál a rakéták általában fentről csapódnak be, átlagos damaget okozva ezzel.


Összegzés

Mint ahogy az az útmutatóból is kiderül, mindegyik rakétavető különböző célokat szolgál; egy tankot sokkal nehézkesebb kiiktatni egy M2CG-vel (GUSTAV), míg az épületek ellen az RPG-7-es szerepel gyengén stb. A csapatmunka (mint ahogy minden más területen a BC2-ben) itt is nagyon fontos (lenne...); minél hamarabb tanulja meg a csapatod a tracer dart és a spot használatát, annál előbb fogtok csemegézni a felnyitott konzervdobozokból. :)

Külső nézetből a tankosok könnyen kiszúrják honnan jött a rakéta (a füstcsík miatt), szóval várhatóan viszonozza is a tüzet, ezért tüzelés után pucolás! Az assaultosok védjék az engit + lássák el ammoval (no rakéta = no védekezés az armorok ellen), a medikek pedig élesszék! Szóval, ha assaultosként látsz egy engit, amint épp rakétát lövöldözik mindenfelé, mintha augusztus 20-a lenne, dobd meg pár lőszeres dobozzal, valószínűleg szeretne még többet is eldurrogtatni. A Reconok pedig spottoljanak és spottoljanak! A tankok jó nagyok, nehéz nem észrevenni őket, szóval nincs kifogás! Minél hamarabb adják le a drótot az engiknek, annál hamarabb kezdődhet el a kacsavadászat. Hidd el, az általános intelligenciával rendelkező armorosok vissza fognak húzódni ha megkínálják őket pár anti-tank rakétával. Szóval vésd jól az eszedbe, hogy a csapatmunka fogja megnyerni számotokra a kört!

 

 

Forrás: http://bfbc2.joinaclan.com/guides/a-guide-to-the-engineers-rocket-launcher/

avatar #5
wanglili augusztus 24. 03:32 289 hozzászólás 1301.
20170824 junda
ferragamo outlet
coach outlet canada
oakley sunglasses
true religion jeans
adidas shoes
coach outlet
michael kors outlet
michael kors outlet online
michael kors outlet clearance
longchamp bags
true religion jeans
nike air max 2015
air max 90
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
polo ralph lauren
nike roshe one
true religion jeans
birkenstock sandals
michael kors outlet
christian louboutin online
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
jordan shoes
ugg boots
canada goose jackets
coach outlet online
vans shoes
christian louboutin shoes
nike free 5
chrome hearts
michael kors outlet
los angeles lakers jerseys
Nike Free shoes
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
oakley sunglasses
polo ralph lauren
coach factory outlet
ray ban sunglasses
mulberry outlet store
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
uggs outlet
kate spade outlet
burberry outlet
cheap jerseys wholesale
ralph lauren polo
ferragamo outlet
mulberry handbags
oakley sunglasses
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
lacoste soldes
fred perry polo shirts
coach outlet online
coach outlet online
christian louboutin outlet
cheap jordans
michael kors outlet online
kobe 9
pandora jewelry
burberry outlet
michael kors handbags
oakley sunglasses
jordan shoes
swarovski crystal
adidas outlet store
nike huarache
ray ban sunglasses
christian louboutin outlet
christian louboutin outlet
pandora jewelry
coach outlet
nike shoes
michael kors handbags
ray ban sunglasses
coach outlet online
ugg outlet
canada goose outlet
true religion jeans
kate spade outlet
polo outlet
coach outlet online
hermes outlet
ray ban sunglasses
ugg boots
swarovski crystal
christian louboutin outlet
oakley sunglasses
jordan shoes
michael kors
michael kors outlet
air jordan 4
ray ban sunglasses
converse shoes
coach outlet clearance
kobe bryant shoes
nike roshe
mulberry handbags
michael kors outlet online
ecco shoes
air max 90
burberry outlet
longchamp handbags
pandora charms
kate spade handbags
michael kors bags
polo ralph lauren
prada handbags
cheap mlb jerseys
ray bans
coach outlet online
cheap nhl jerseys
longchamp bags
coach outlet
mulberry outlet
polo ralph lauren
swarovski crystal
ralph lauren polo shirts
canada goose jackets
ray ban sunglasses
ugg outlet
canada goose outlet
true religion outlet
valentino outlet
puma outlet
tory burch outlet
michael kors wallets
soccer shoes
true religion jeans
cheap jordans
swarovski outlet
michael kors handbags
true religion jeans
michael kors factory outlet
true religion jeans
kobe shoes
true religion jeans
canada goose jackets
nike air max
adidas shoes
mulberry handbags
true religion jeans
tory burch outlet
ralph lauren sale
coach outlet
kate spade outlet
tory burch outlet
polo outlet
coach factory outlet
canada goose jackets
oakley sunglasses
air max 90
michael kors
coach factory outlet
cleveland cavaliers jersey
nike roshe run
coach outlet
michael kors outlet
pandora charms
mont blanc pens
oakley sunglasses
marc jacobs outlet
polo shirts
longchamp handbags
kevin durant shoes
michael kors outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
kate spade handbags
swarovski crystal
ugg outlet
coach outlet online
oakley sunglasses wholesale
ugg outlet
cheap snapbacks
adidas nmd
nike outlet store
nfl jersey wholesale
futbol baratas
cheap jordans
ugg boots
ralph lauren polo
new balance shoes
ugg boots
hermes birkin
oakley sunglasses
air max 1
polo ralph lauren
coach factory outlet
cheap jordan shoes
ralph lauren pas cher
michael kors
canada goose outlet
canada goose outlet
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ray ban sunglasses
tory burch outlet
nike shoes
giuseppe zanotti outlet
adidas uk
fitflops shoes
coach outlet online
oakley sunglasses
coach factory outlet
nike air max
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
ralph lauren uk
mulberry handbags
oakley sunglasses
canada goose outlet
yeezy boost
nike trainers
ferragamo outlet
michael kors outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
basketball shoes
ralph lauren polo
coach outlet store online
cheap nfl jerseys
ugg boots
ferragamo shoes
lebron james shoes
cheap jordans
ralph lauren uk
soccer jerseys
fitflops sale clearance
oakley sunglasses
michael kors outlet
mulberry bags
ray ban sunglasses
mbt shoes
coach outlet
coach outlet online
michael kors outlet
polo ralph lauren
ugg boots
ray ban sunglasses
canada goose outlet
canada goose jackets
canada goose jackets
cazal sunglasses
birkenstock outlet
canada goose outlet
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
nike outlet
true religion jeans
nba jerseys
ugg outlet
polo ralph lauren
ralph lauren outlet
cheap snapbacks
coach handbags
cheap nba jerseys
michael kors outlet
michael kors outlet
michael kors outlet
polo outlet
fitflops
lebron james shoes
michael kors outlet
fitflops outlet
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
nike huarache
ferragamo shoes
fitflops shoes
christian louboutin uk
chrome hearts outlet
christian louboutin outlet
canada goose outlet
tory burch outlet
oakley sunglasses
michael kors outlet
coach outlet
fitflops sale clearance
tods outlet
michael kors handbags
herve leger outlet
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
oakley sunglasses
mcm outlet
nike blazer pas cher
cheap jordans
canada goose outlet
longchamp outlet
mac cosmetics
fitflops
ralph lauren outlet
fitflops sale clearance
mulberry bags
michael kors outlet clearance
longchamp handbags
nfl jerseys wholesale
prada outlet
air max 90
ray ban sunglasses
ray ban sunglasses
michael kors outlet
ray ban sunglasses
cheap oakley sunglasses
air max uk
michael kors outlet
canada goose outlet
true religion outlet
lacoste polo shirts
canada goose jackets
cheap uggs
polo ralph lauren
polo outlet
reebok outlet store
prada sunglasses
soccer jerseys
reebok trainers
tory burch shoes
cheap ray bans
cheap nfl jerseys
coach outlet online
salomon shoes
oakley sunglasses
supra shoes
adidas outlet
Basketball Shoes
asics
nike trainers
yeezy boost 350
cartier outlet
true religion outlet
nike store
nike shoes
coach outlet
coach outlet
ed hardy clothing
ugg outlet
air max uk
thomas sabo
oakley sunglasses
canada goose outlet
canada goose
true religion uk
nike foamposite
ugg outlet
mbt shoes outlet
nike store uk
adidas shoes
ferragamo shoes
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ysl outlet
ugg outlet
fitflops sale
uggs outlet
prada shoes
oakley sunglasses
mbt shoes
hermes bags
pandora jewelry
ugg outlet
michael kors handbags
montblanc pens
adidas wings
polo outlet
oakley sunglasses
coach outlet
swarovski outlet
mlb jerseys wholesale
coach outlet
coach outlet
pandora outlet
ray bans
christian louboutin shoes
canada goose jackets
ray-ban sunglasses
longchamp outlet
mulberry sale
canada goose outlet
michael kors handbags
coach outlet
pandora outlet
coach outlet online
adidas trainers
michael kors outlet online
michael kors
football shirts
nike shoes
nike air force 1
links of london
adidas nmd runner
hermes belt
oakley sunglasses
nfl jersey wholesale
coach outlet
oakley sunglasses
ralph lauren polo
michael kors handbags
polo outlet
canada goose outlet
longchamp outlet
burberry outlet
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
pandora jewelry
michael kors
nike air max
bottega veneta outlet
ray ban sunglasses
michael kors outlet
christian louboutin outlet
moncler jackets
ralph lauren polo
avatar #4
jianbin0811
coach outlet online
nike roshe
cheap jordans
michael kors outlet
michael kors outlet
links of london
burberry outlet
hollister clothing
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
canada goose outlet
ralph lauren outlet
cartier watches
oakley sunglasses wholesale
mulberry sale
oakley sunglasses
rolex outlet
fitflops sale clearance
coach factory outlet
ugg outlet,ugg outlet clearance,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet online store,ugg outlet sale,ugg outlet coupons,ugg outlet boots
jordan shoes
oakley sunglasses
coach factory outlet
ray bans
ferragamo outlet
louis vuitton handbags
canada goose outlet
kate spade outlet
oakley sunglasses
air jordan 4
cartier watches
tory burch outlet
longchamp bags
nike store
louis vuitton outlet
swarovski crystal
michael kors outlet
michael kors factory outlet
adidas trainers
nike air max
mulberry outlet
nike foamposite
polo outlet
ray ban sunglasses
kobe bryant shoes
lebron james shoes
christian louboutin outlet
nike huarache
ugg outlet
michael kors
christian louboutin outlet
tory burch outlet
burberry outlet
coach outlet
christian louboutin outlet
tory burch outlet
lacoste soldes
juicy couture outlet
coach outlet
kate spade handbags
canada goose outlet
cheap nfl jerseys
canada goose jackets
polo ralph lauren
michael kors outlet
cheap uggs outlet,cheap uggs for sale,cheap ugg boots,cheap uggs for kids,cheap uggs for women,cheap uggs bailey bow,cheap uggs china,cheap uggs for men,cheap uggs for girls,cheap uggs boots for women
michael kors outlet
oakley sunglasses
swarovski outlet
rolex watches
cleveland cavaliers jersey
mlb jerseys wholesale
michael kors outlet
prada sunglasses
herve leger outlet
ugg boots clearance,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
cheap mlb jerseys
mizuno running shoes
mulberry handbags
oakley sunglasses wholesale
air max uk
hollister clothing
nike shoes
ferragamo outlet
coach outlet online
mac cosmetics
cartier outlet
pandora jewelry
longchamp handbags
christian louboutin outlet
canada goose outlet
ralph lauren polo
air max uk
rolex watches
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
coach outlet online
true religion jeans
coach factory outlet
ralph lauren uk
michael kors outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
birkenstock sandals
ed hardy clothing
cheap jordans
bottega veneta outlet
prada shoes
reebok trainers
true religion jeans
hermes belt
adidas uk
michael kors outlet online
longchamp outlet
supra shoes
ugg outlet,ugg outlet store,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
oakley sunglasses
louis vuitton
nike air max
mont blanc pens
oakley sunglasses
coach outlet online
ray ban sunglasses
true religion jeans
canada goose outlet
oakley sunglasses
adidas nmd runner
fitflops shoes
nike free 5
fitflops sale clearance
ray ban sunglasses
nike roshe run
coach outlet
ray-ban sunglasses
giuseppe zanotti outlet
fitflops sale
christian louboutin outlet
coach outlet online
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
mulberry outlet store
air max 90
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
gucci outlet
kate spade outlet
gucci outlet
louis vuitton pas cher
coach handbags
pandora charms
air max 90
canada goose outlet
hollister clothing
mulberry bags
coach factory outlet
louis vuitton outlet clearance
michael kors
fitflops outlet
gucci outlet
canada goose jackets
rolex watches
true religion outlet
borse gucci
nike roshe one
fitflops sale clearance
canada goose outlet
true religion outlet
hollister clothing
coach outlet
nike outlet store
michael kors outlet clearance
canada goose outlet
nike shoes
coach outlet online
lebron james shoes
pandora jewelry
coach outlet clearance
michael kors
louis vuitton outlet
longchamp handbags
true religion jeans
nike air max
chrome hearts outlet
ferragamo shoes
louis vuitton handbags
adidas nmd
rolex watches for sale
mbt shoes
michael kors outlet
omega watches
true religion jeans
mulberry handbags
coach outlet online
nike blazer pas cher
mbt shoes outlet
nike trainers
hollister clothing
michael kors wallets
coach outlet
coach outlet
hermes outlet
cheap jerseys wholesale
polo outlet
tory burch outlet
true religion outlet
puma outlet
cheap nfl jerseys
polo ralph lauren
ray ban sunglasses
nike shoes
replica watches
nike outlet store
adidas wings
Basketball Shoes
nike air max
louis vuitton
canada goose jackets
michael kors handbags
prada handbags
nfl jerseys wholesale
louis vuitton outlet
swarovski crystal
oakley sunglasses
cheap nhl jerseys
true religion jeans
true religion jeans
gucci outlet
soccer shoes
cheap nba jerseys
michael kors handbags
longchamp outlet
rolex watches
coach factory outlet
coach outlet
adidas outlet
coach outlet
adidas shoes
cheap jordans
nike store uk
ralph lauren polo
coach outlet
michael kors handbags
true religion uk
kate spade outlet
oakley sunglasses
kobe 9
cheap snapbacks
cartier watches
coach outlet canada
michael kors bags
air max 90
rolex watches
yeezy boost
nfl jersey wholesale
michael kors handbags
montblanc pens
nike air max 2015
michael kors outlet clearance
swarovski outlet
louis vuitton
reebok outlet store
futbol baratas
nike air force 1
basketball shoes
canada goose jackets
ray bans
oakley sunglasses
louis vuitton outlet
michael kors outlet online
polo shirts
christian louboutin online
longchamp handbags
borse louis vuitton
hermes bags
michael kors outlet
fitflops
ugg boots
christian louboutin shoes
michael kors outlet
christian louboutin outlet
michael kors outlet
ray ban sunglasses
ugg boots,ugg boots outlet,cheap uggs boots,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet,ugg boots for men,ugg boots for kids
mulberry handbags
true religion jeans
louis vuitton handbags
polo ralph lauren
cazal sunglasses
los angeles lakers jerseys
swarovski crystal
jordan shoes
air max 1
coach outlet online
marc jacobs outlet
louis vuitton outlet stores
cartier outlet
tory burch outlet
cheap jordans
ugg outlet
kate spade handbags
rolex watches
converse shoes
louis vuitton outlet
true religion jeans
ray ban sunglasses
fred perry polo shirts
ray ban sunglasses
ralph lauren pas cher
swarovski crystal
pandora charms
ralph lauren sale
michael kors
oakley sunglasses
ferragamo outlet
prada outlet
polo outlet
cheap ray bans
louis vuitton outlet
coach outlet online
true religion jeans
nike huarache
kobe shoes
michael kors handbags
Nike Free shoes
coach outlet
coach outlet online
polo ralph lauren
fitflops
canada goose
ugg outlet,ugg outlet sale,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store
polo outlet
burberry outlet
chrome hearts
oakley sunglasses
instyler ionic styler
louis vuitton outlet
ray ban sunglasses
coach outlet
salomon shoes
ferragamo shoes
mulberry bags
christian louboutin uk
michael kors outlet
louis vuitton outlet stores
adidas shoes
cheap oakley sunglasses
michael kors outlet
louis vuitton outlet
ferragamo shoes
coach outlet store online
soccer jerseys
nike outlet
ferragamo shoes
michael kors outlet
canada goose outlet
michael kors handbags
nba jerseys
mulberry handbags
kevin durant shoes
nike shoes
fitflops shoes
ralph lauren uk
ralph lauren outlet
mcm outlet
ugg outlet
ugg outlet clearance,ugg outlet online clearance,ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
michael kors outlet
michael kors
ray ban sunglasses
polo ralph lauren
ralph lauren polo
valentino outlet
new balance shoes
coach outlet online
michael kors outlet
oakley sunglasses wholesale
michael kors outlet online
thomas sabo
yeezy boost 350
football shirts
ralph lauren polo shirts
michael kors outlet online
ray ban sunglasses
birkenstock outlet
lacoste polo shirts
oakley sunglasses
canada goose outlet
polo ralph lauren
cheap snapbacks
ugg boots for women,ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
pandora outlet
longchamp outlet
ray ban sunglasses
oakley sunglasses
polo ralph lauren
louis vuitton outlet
oakley sunglasses
ralph lauren polo
ugg boots,ugg boots outlet,ugg boots for women,ugg boots on sale,ugg boots clearance,ugg boots for men,ugg boots for kids,ugg boots clearance sale women,ugg boots clearance outlet
ecco shoes
vans shoes
burberry outlet

nfl jersey wholesale
tods outlet
ysl outlet
mbt shoes
adidas outlet store
louis vuitton
louis vuitton handbags
pandora jewelry
polo outlet
tory burch shoes
polo ralph lauren
louis vuitton outlet online
cheap jordan shoes
air max 90
hermes birkin
michael kors outlet
coach outlet
adidas shoes
christian louboutin shoes
jordan shoes
ray ban sunglasses
soccer jerseys
pandora jewelry
michael kors handbags
canada goose jackets
replica watches
polo outlet
ralph lauren polo
ray ban sunglasses
pandora outlet
gucci handbags
louis vuitton outlet clearance
coach outlet online
cheap jordans
longchamp bags
nike trainers
michael kors outlet
ugg outlet,uggs outlet,ugg outlet online clearance,ugg outlet store,ugg outlet coupons,ugg outlet boots,ugg outlet online store,ugg outlet sale
asics
avatar #3
MasterboyXX 2010. június 17. 3540 hozzászólás 51.
Gustav for Angry Man,rpg for chill out,mine for noobs :) AT4 4pro's.
Im living in the future for more information check my profile! Offcourse there are lots of missunderstanding in life everywhere but I dont care about thoose little things!!!
avatar #2
Figyelsz wizard?!
- Önben testet ölt az erőszakra való hajlam... - Higgye el nem vagyok őrült, a világ az amivel baj van...
avatar #1
R_3_D 2010. június 16. 24 hozzászólás 6051.
engineers for the win.
JCSR - R 3 D