Mumble Nézet News Hasábok Régi Játék oldalak Szolgáltatás oldalak Partner oldalak
Bezárás

CSHU - Hungarian Counter-Strike Portal

Fogadóiroda Tovább

Kredited: 0  |  Találati arányod: 0%

Battlefield Heroes - Kezdetek (Regisztráció - Karakterkészítés)

Cikkek/Interjúk 2010. április 3. Lupous 5 hozzászólás 6260 olvasás Címkék: Windows Firefox Magyarország e-mail Internet Explorer freegame ingyenes Battlefield Heroes

Battlefield Heroes - Kezdetek (Regisztráció - Karakterkészítés)

Van pár olyan dolog amit egyszerűen nem lehet elrontani - gondolja az átlag User – a regisztráció is efféle „probléma”.  Ránézésre borzasztóan egyszerű, mégis van egy-két dolog, amit jó észben tartani :). Az egyszerűség kedvéért a regisztráció első kattintásától az utolsóig, mindent leírok-elmagyarázok nektek!

Nos a legelső dolog hogy ellátogassunk a Battlefield Heroes honlapjára. Ha most járunk itt először érdemes végignézni a bemutató videót (Kedvcsinálónak tökéletes :)). Ha ez megvolt akkor kattintsunk a videó alatti rövid regisztrálásra buzdító szövegre. (Aki már járt a BFH honlapján annak ez a pár momentum kimarad, és innentől indul a mandula :)).

Az oldal tetején található „Register for Free!” feliratra kattintsunk .

-1: Kattintás a „Register for Free!” feliratra a regisztráció megkezdéséhez.

A következő oldalon  ki kell tölteni a rovatokat  (Mi sem „egyszerűbb” :)). Ha  valami foglalt (pl.:Email cím) vagy nem jó (pl.:a jelszó különbözik) akkor addig nem tudsz továbblépni amíg ki nem javítod (Arról hogy mi nem jó, a rendszer fog értesíteni egy piros hibajelző üzenettel).

-2:Email címed helye

-3:Jelszavad

-4:Jelszavad megerősítése (Ezzel ellenőrzi a rendszer hogy  azt a jelszót adtad meg amit akartál)

-5:Add meg a születésnapod időpontját!

-6:Válaszd ki megtépázott hazánkat a rengeteg nemzet közül!

-7:Pipát neki! Ezzel elfogadod a játékra vonatkozó feltételeket.

-8: Pipáld ki! Így kaphatsz értesítéseket a játékban történő nagyobb változásokról, akciókról, esetleg valamiféle ajándékot  is kaphatsz ! (Pl.: Karácsonykor)

-9:Végül katt a továbbjutáshoz  („Meglepő” módon a „Next” gombra :)).

-*:Ha már van EA fiókod akkor neked nem kell újat létrehoznod, egyszerűen csak jelentkezz be!

A második lépés során meg kell adnod a profilod nevét. Jól gondold át milyen nevet választasz mivel a későbbiekben csak pénzért (BF) tudod módosítani. Ezt követően még meg kell adnod a nemed.

-10:Profilneved helye.

-11:Nemed kiválasztása. (Alapból férfi.)

-12: Végül még egy gondos „Next” gomb :)

Most már nekiláthatsz az „érdekes” részhez :). 2 frakció közül választhatsz (Royal és Natinal) – a választható 2 csapattal és a kasztokkal az elkövetkezendő írásaimban foglalkozok majd bővebben.

-13:Next (Értelemszerűen amelyik frakció szimpatikus.)

Mindkét „Team”-nél 3 kaszt van:Soldier, Gunner, Commando. Érdemes mind 3-at kipróbálni, hogy megtaláld a hozzád legjobban illő karaktert.

(Fontos: Pénz befizetése nélkül maximum 4 karaktert tudsz készíteni, ha csináltál egy karaktert akkor azt a későbbiekben NEM LEHET TÖRÖLNI! Ezért mindent fontolj meg jó alaposan!)

-14: „Next” ismét!

Most személyre szabhatjuk hősünk külsejét! Beállíthatjuk bőr, és hajszínét,majd hajak és szakállak között válogathatunk.(A választék meglehetősen szegényes, de ahhoz bőven elegendő hogy ízlésesen összehozzunk egy karaktert. A játék során lehetőség van hősünk külsején változtatni,de ez pénze kerül, és igen kevés „tuning” cucc van a bőrszín illetve a haj és szakáll megváltozására.(…bár ha sapkát húzunk karakterünk búbjára akkor a probléma már meg is oldódik.)

-15:Bőrszínek

-16:Hajszínek

-17:Frizurák

-18:Arcszőrzetek

Ha mindent beállítottunk és karakterünk a legmacsóbb hős a vidéken , nincs más dolgunk mint elnevezni! (Ez az egyik legfontosabb dolog ennél a résznél mivel ezt is csak pénzért lehet a későbbiekben megváltoztatni.) Ha esetleg foglalt a név (…Mert ilyen is van ugye…) akkor azt jelzi nekünk a gép, akkor válasszunk mást vagy legyünk trükkösek és tegyünk mög vagy elé valamiféle írásjelet pl.:(,),/,\......(Legyetek kreatívak!) + Ha büszke vagy nemzetedre, vagy csak tudatni akarod másokkal honnan való vagy, neved mögé zárójelbe vagy valamilyen jelbe írd hogy „HUN”. Így könnyebb megismerni egymást stb.

-18:Karaktered neve.

-19:Hősöd elkészítése! (Mentés…innen nincs visszaút.)

-**:Ha valamiért nem tetszik hősöd vagy más kasztot/frakciót szeretnél választani ezzel a két gombbal tudod megtenni.

A megjelenő kis értesítés gratulál az új hősödhöz, és válaszút elé állít. Készíthetsz egy újabb hőst, vagy akár a játékot is elkezdheted.

-20:Új hős készítése.

-***:Játék elkezdése. (Ha már telepítetted az alkalmazást. – A telepítés menetét a következő cikkemben olvashatod.)

Sokszor ismételtem a ,hogy - „Gondold át a dolgokat mielőtt a továbbra kattintasz”- mert bizony illúzióromboló lehet, ha te egy fehérbőrű játékossal szeretnél nyomulni, de véletlenül sötétebb színe van karakterednek, vagy esetleg a nevében némi elírás történt – Ékezetes karakterek nem használhatók fel pl.:ő,á…. – Nekem a 3. regisztrálás hozta meg a tökéletes „boldogságot” viszont így kb egy 3-4 napnyi munkám veszett oda, (Gyakorlásnak, ismerkedésnek tökéletesnek bizonyult.) de megérte azóta már a második karakterem cammog a maximum szint (max.=lvl.30) felé. Rengeteg jó fej emberrel találkoztam (Némelyikükkel napi kapcsolatban állok…és egész jó barátok lettünk), és sok nagyszájú „Noob” – ot (Kezdőt) sikerült móresre tanítanom :).

Remélem sikerült segítenem és pár esetleges kérdésre is tudtam választ adni. Ha mégsem akkor kérdezzetek bátran, legjobb tudásom szerint igyekszek válaszolni.

avatar #3
Lupous 2010. április 3. 39 hozzászólás 4795.
Moderálva...
avatar #2
Lupous 2010. április 3. 39 hozzászólás 4795.
Moderálva...
avatar #1
Drang 2010. április 3. 2740 hozzászólás 85.
Ez a legviccesebb Bf rész... kihagyhatatlan...
Drang over and out!